Ko dāvināt draugam, kam pie rokas vienmēr telefons 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 16.decembris 2017 11:21

Ne tikai praktiskas, bet arī iepriecinošas – tā var raksturot ikdienā lietojamas un pārdomātas dāvanas.

Samsung apkopoja idejas dāvanām, ko šogad pasniegt tiem cilvēkiem, kam rokās vienmēr telefons – īstiem mobilo tehnoloģiju faniem – lai šo telefonu iespējas padarītu plašākās vai atgādinātu dāvinātāju šķietami sīkos ikdienas darbos un notikumos.

Mūzikas mīļotāji noteikti novērtēs iespēju telefonam pievienot skaļruni, kas nodrošinās labāko skaņas kvalitāti. Svarīgi, lai viedtālrunis tik ātri neizlādētos un nebūtu pēkšņi jāpaliek bez mūzikas, tāpēc, piemēram, Samsung Level Box Slim skaļrunī ir iestrādāts otrs akumulators. Skaļrunis ir ūdensizturīgs un piemērots vietām, kur notiek jautrība. Pasniegts kādā Ziemassvētku pasākumā, tas būs uzreiz noderīgs aksesuārs. Šim modelim ir iespējams izvēlēties starp vairākām krāsām, bet, ja draugam tuvāks askētisks dizains, tad var izvēlēties kompakto Samsung Scoop skaļruni, kura modernais izskats īpaši iekļausies minimālisma interjerā.

Lai dāvanas saņēmējs īpaši atceras dāvanu, vērts padomāt arī par tās personalizēšanu. Iespējas ir plašas – piemēram, iegādāties telefona vāciņu, ko iespējams apgleznot. Dāvinātājs to var izdarīt pats, vai arī uzdāvināt šādu komplektu draugam, lai viņš radītu pats savu mākslas darbu. Ņemot par iedvesmu padomus internetā, var pagatavot kādu aksesuāru, piemēram, telefona turētāju, tā padarot dāvanu unikālu. Ja laika nav tik daudz, bet vēlies personisku dāvanu, iegādājoties viedtālruni vai citu tehnoloģiju ierīci Samsung veikalā tirdzniecības centrā Rīga Plaza, saņem iespēju uz tās iegravēt – tas var būt tikai jums diviem zināms joks vai vēlējums, vai pat foto.

Ar dāvanu var arī parūpēties, ka draugs vienmēr ir sazvanāms. Vienkāršākais veids – uzdāvināt papildu akumulatoru, kas ir jaudīgs un pārnēsājams, ātrs lādētājs. Piemēram, Samsung Galaxy S8 pieejams papildu akumulators ar 5100 mAh kapacitāti. Radošāka un neparastāka izvēle būs uzdāvināt telefona vāciņu, kas var veikt arī uzlādi – telefonu tikmēr var turpināt lietot kā parasti, pat uzņemot foto un klausoties mūziku. Šobrīd dažādos interneta veikalos pieejami arī rezerves akumulatori ar neparastiem dizainiem, piemēram – vienradža formā.

Samsung šogad aicina selfijus aizstāt ar giftijiem – iemūžinot kopā būšanas mirkli, pasniedzot vai saņemot īpašas dāvanas. Bet draugam, kurš biežāk redzams selfijos, var izvēlēties aksesuārus, kas palīdzēs tiem kļūt interesantākiem, lai pēc tam kopīgi publicētu arī kādu izcilu #giftiju. Tam var noderēt izgaismoti telefona vāciņi, kas ļauj uzņemt vēl kvalitatīvāku bildi pie nepietiekama apgaismojuma. Pavisam ekstravaganta dāvana būtu “selfiju drons” – neliela, lidojoša ierīce, kura uzņemtos attēlus uzreiz pārsūta uz mobilo ierīci. Var radīt arī īpašu selfiju albumu – izdomā nosaukumu, ieraksti to pirmajā albuma lapā, pievieno speciālus stūrīšus, lai fotogrāfijas var ievietot dažādos izmēros un dāvana gatava.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 16.decembris 2017 23:00
2 1 Atbildēt

brilles

vieplis 16.decembris 2017 13:30
1 0 Atbildēt

Draugam - autovadītājam:

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti