Ko dāvināt draugam, kam pie rokas vienmēr telefons 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 16.decembris 2017 11:21

Ne tikai praktiskas, bet arī iepriecinošas – tā var raksturot ikdienā lietojamas un pārdomātas dāvanas.

Samsung apkopoja idejas dāvanām, ko šogad pasniegt tiem cilvēkiem, kam rokās vienmēr telefons – īstiem mobilo tehnoloģiju faniem – lai šo telefonu iespējas padarītu plašākās vai atgādinātu dāvinātāju šķietami sīkos ikdienas darbos un notikumos.

Mūzikas mīļotāji noteikti novērtēs iespēju telefonam pievienot skaļruni, kas nodrošinās labāko skaņas kvalitāti. Svarīgi, lai viedtālrunis tik ātri neizlādētos un nebūtu pēkšņi jāpaliek bez mūzikas, tāpēc, piemēram, Samsung Level Box Slim skaļrunī ir iestrādāts otrs akumulators. Skaļrunis ir ūdensizturīgs un piemērots vietām, kur notiek jautrība. Pasniegts kādā Ziemassvētku pasākumā, tas būs uzreiz noderīgs aksesuārs. Šim modelim ir iespējams izvēlēties starp vairākām krāsām, bet, ja draugam tuvāks askētisks dizains, tad var izvēlēties kompakto Samsung Scoop skaļruni, kura modernais izskats īpaši iekļausies minimālisma interjerā.

Lai dāvanas saņēmējs īpaši atceras dāvanu, vērts padomāt arī par tās personalizēšanu. Iespējas ir plašas – piemēram, iegādāties telefona vāciņu, ko iespējams apgleznot. Dāvinātājs to var izdarīt pats, vai arī uzdāvināt šādu komplektu draugam, lai viņš radītu pats savu mākslas darbu. Ņemot par iedvesmu padomus internetā, var pagatavot kādu aksesuāru, piemēram, telefona turētāju, tā padarot dāvanu unikālu. Ja laika nav tik daudz, bet vēlies personisku dāvanu, iegādājoties viedtālruni vai citu tehnoloģiju ierīci Samsung veikalā tirdzniecības centrā Rīga Plaza, saņem iespēju uz tās iegravēt – tas var būt tikai jums diviem zināms joks vai vēlējums, vai pat foto.

Ar dāvanu var arī parūpēties, ka draugs vienmēr ir sazvanāms. Vienkāršākais veids – uzdāvināt papildu akumulatoru, kas ir jaudīgs un pārnēsājams, ātrs lādētājs. Piemēram, Samsung Galaxy S8 pieejams papildu akumulators ar 5100 mAh kapacitāti. Radošāka un neparastāka izvēle būs uzdāvināt telefona vāciņu, kas var veikt arī uzlādi – telefonu tikmēr var turpināt lietot kā parasti, pat uzņemot foto un klausoties mūziku. Šobrīd dažādos interneta veikalos pieejami arī rezerves akumulatori ar neparastiem dizainiem, piemēram – vienradža formā.

Samsung šogad aicina selfijus aizstāt ar giftijiem – iemūžinot kopā būšanas mirkli, pasniedzot vai saņemot īpašas dāvanas. Bet draugam, kurš biežāk redzams selfijos, var izvēlēties aksesuārus, kas palīdzēs tiem kļūt interesantākiem, lai pēc tam kopīgi publicētu arī kādu izcilu #giftiju. Tam var noderēt izgaismoti telefona vāciņi, kas ļauj uzņemt vēl kvalitatīvāku bildi pie nepietiekama apgaismojuma. Pavisam ekstravaganta dāvana būtu “selfiju drons” – neliela, lidojoša ierīce, kura uzņemtos attēlus uzreiz pārsūta uz mobilo ierīci. Var radīt arī īpašu selfiju albumu – izdomā nosaukumu, ieraksti to pirmajā albuma lapā, pievieno speciālus stūrīšus, lai fotogrāfijas var ievietot dažādos izmēros un dāvana gatava.

 
Visi komentāri
 
vieplis 16.decembris 2017 13:04
0 2 Atbildēt

Grāmatu

vieplis 16.decembris 2017 13:30
1 0 Atbildēt

Draugam - autovadītājam:

viencexperc 16.decembris 2017 23:00
2 1 Atbildēt

brilles

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti