Samsung prezentē jauno Galaxy A8 2018 viedtālruni (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 19.decembris 2017 15:51

Samsung Electronics laidis klājā jaunāko Galaxy A sērijas viedtālruni – Galaxy A8(2018). Tas aprīkots ar divu lēcu priekšējo kameru, Infinity displeju, un tam ir Samsung ierīcēm raksturīgais ergonomiskais dizains.

“Jaunajā Galaxy A8(2018) ieviestas mūsu klientu iecienītākās viedtālruņu funkcijas, kas līdz šim bijušas pieejamas tikai Premium klases telefonos – plašais Infinity displejs un divu lēcu priekšējā kamera ar Live Focus funkciju, kas ļauj kontrolēt foto dziļumu un pielāgot izplūduma efektu gan priekšskatījuma režīmā, gan pēc attēla uzņemšanas,” saka Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. Viņš arī piebilst, ka “paplašinot viedtālruņu klāstu ar Galaxy A8(2018), lietotājiem tiek piedāvātas arvien plašākas iespējas funkcionāla un ērta viedtālruņa izvēlē.”

Viedtālrunis aprīkots ar 16 MP F1.7 aizmugurējo kameru un 16 MP + 8 MP F1.9 Dual jeb divu lēcu priekšējo kameru vēl spilgtākām un skaidrākām pašbildēm. Pārslēdzoties no vienas lēcas uz otru, iespējams uzņemt sev tīkamāko selfiju – izceļot tikai priekšplānu vai veidotu portretu ar izteiksmīgu fonu. Savukārt uzlabotā Live Focus funkcija, kas ļaus ērti pielāgot bokeh jeb fona izplūduma efektu pirms vai pēc attēla uzņemšanas, sniegs iespēju fotomirkļus iemūžināt pavisam jaunā veidā.

Ar uzlaboto kameru tiek nodrošināta asu attēlu uzņemšana pat vāja apgaismojuma apstākļos. Jaunajā ierīcē arī iebūvēts īpašs režīms, kas pašbildes ļauj papildināt ar īpašām uzlīmēm, savukārt spilgtu foto uzņemšanai radīts ēdiena fotografēšanai paredzētais režīms.

Savukārt, izmantojot video digitālo attēlu stabilizācijas (VDis) tehnoloģiju kopā ar hyperlapse funkciju, tagad varat uzņemt ne tikai kvalitatīvāku saturu, bet arī time-lapse jeb laika paātrinājuma videoklipus īpašu piedzīvojumu iemūžināšanai.

Jaunais Galaxy A8(2018) arī nosaka jaunu skatīšanās pieredzes standartu. Infinity displejs ir gandrīz bez ietvara ekrāns un tā 18,5:9 displeja attiecība saturu ļauj baudīt daudz pilnīgāk. Ekrānu ietver ergonomisks izliekts stikls aizmugurē un priekšā. Pateicoties ierīcē izmantotajam stiklam, metāla rāmim un gludajām līnijām, telefons viegli ieguļas plaukstā un ir ērtāk ar to darboties.

Lai, neatbloķējot viedtālruņa ekrānu, ērti pārbaudītu aktuālo informāciju, Galaxy A8(2018) aprīkots ar Always On displeju. Pateicoties IP68 klases ūdens un putekļu izturībai , telefons ir drošs pret dažādiem ārējiem faktoriem, tostarp sviedriem, lietu, smiltīm un putekļiem, padarot to piemērotu teju jebkurai situācijai.

Galaxy A8(2018) viedtālrunis ir savienojams arī ar Samsung Gear VR virtuālās realitātes ierīci.

Latvijā pieejamie Galaxy A8(2018) atbalstīs divu SIM karšu funkcionalitāti, savukārt, lai saglabātu vēl vairāk attēlu un video, iebūvēto 32 GB atmiņu iespējams paplašināt līdz pat 256GB ar microSD karti.

Galaxy A8(2018) viedtālrunis Latvijā būs pieejams trīs krāsās – melnā, orhideju pelēkā un zelta. Iepriekšpasūtīšanā Latvijā tas būs pieejams jau no 9. janvāra, savukārt oficiāli pārdošanā tas nonāks 26. janvārī.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti