Jauns viedtālrunis "Huawei P smart" (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 6.februāris 2018 12:53

Viedtālruņu ražotājs Huawei prezentējis jauno viedtālruni P smart. Viedtālrunis apveltīts ar EMUI 8.0 interfeisu, kas balstīts Android 8.0 operētājsistēmā.

Huawei P smart iestrādāts pilnekrāna displejs, viedais sejas skaistuma algoritms, ar rokas mājienu vadāma pašportreta funkcija, kā arī daudzas citas iespējas, kas paredzētas ērtai un parocīgai tālruņa lietošanai jauniem cilvēkiem. Tālrunis lietotājiem Latvijā būs pieejams februāra otrajā pusē.

Pilnekrāna displejs – plašāks skats uz dzīvi
Viedtālruņu ražotājus visā pasaulē pilnībā pārņēmusi pilnekrāna (FullView) displeju ēra. Arī jaunais Huawei P smart ieguvis 5.65 collu pilnekrāna displeju ar FullHD+ izšķirtspēju, 18:9 ekrānu un tā attiecību pret korpusu 80%, sniedzot tālruņa lietotājam plašāku skatu uz dzīvi nekā jebkad iepriekš. Huawei P smart ar izcili veidoto arhitektūru, komponenšu izvietojumu un 2.5D izliekto stikla ekrānu ērti iekļaujas lietotāja plaukstā. Dizaina ziņā tam piemīt P sērijas tālruņu iezīmes. Tas ir vienkāršs un elegants, ar gludu aizmugurējo virsmu, tā antenas prasmīgi iebūvētas ierīces augšējā un apakšējā daļā, izvairoties no ierastā telefona korpusa trīsdaļīgā sadalījuma, vienlaicīgi nodrošinot izcilu saziņas kvalitāti. Turklāt Huawei P smart iestrādāta arī viedā ekrāna dalīšanas funkcija, kas ļauj darbināt divas lietotnes vienlaicīgi , tādējādi paverot vēl vairāk iespēju ikdienas steidzīgajā ritmā.

Pilnekrāna displeja dizains ļauj palielināt telefona ekrāna izmēru, gandrīz par 50% samazinot vietu antenām un radio frekvenču uztvērējiem un aizņemto izturības telpu, kā arī izaicinājumus ierastajam viedtālruņa antenas izvietojuma risinājumam. Lai nodrošinātu tālruņa veiktspēju un uzticamību, Huawei inženieri jauno P smart telefonu aprīkojuši ar labākajām, izsmalcinātākajām tehnoloģijām. Ar tādiem risinājumiem kā metāla akumulatora vāciņa izmēra un pozīcijas pielāgošana, priekšējā metāla vāciņa paplašināšana un antenas pieskaņošana tiek nodrošināta Huawei P smart viedtālruņa veiktspējas nesamazināšanās, neskatoties uz brīvās vietas samazināšanos gandrīz par 50%. Tāpat Huawei inženieri ir identificējuši Huawei P smart vislabāko līdzsvara punktu, izmantojot virkni simulācijas, tādējādi nodrošinot ierīces uzticamību.

Viedā skaistuma algoritms un brīvroku pašportreta funkcija: kamera, kas pielāgojas lietotāja prasībām
Lai spētu nodrošināt visu, ko jaunākie viedtālruņu lietotāji sagaida no sava telefona kameras, Huawei P smart iestrādātas divas aizmugurējās kameras ar 13 MP un 2 MP izšķirtspēju. Tās nodrošina plašas iespējas – duālās kameras radīto bokē efektu, portreta režīmu, skaistuma režīmu, foto uzņemšanas funkciju ar rokas mājienu u.c., padarot katru uzņemto fotogrāfiju par mākslas darbu.

Ar 13 MP + 2 MP duālo lēcu struktūru un 16 līmeņu duālo kadru izpludināšanu Huawei P smart bokē efektu bildēm veido jau fizisko komponenšu līmenī. Šāds risinājums kopā ar lielu diafragmas atvērumu ļauj uzņemt iespaidīgus un telpiskus foto. Kopā ar augstas precizitātes kameras sensoriem un fāžu noteikšanas autofokusa tehnoloģiju, 13 MP HD kamera lepojas ar ātru un precīzu reāllaika fokusu, kas precīzi iemūžina labākos mirkļus. Šīs sērijas telefonos iestrādāts arī Hisilicon attēlu signālu procesors ar pašmācīšanās algoritmiem, kas palīdz uzņemt fotogrāfijas ar izteiksmīgākām krāsām un samazinātu trokšņu līmeni. Savukārt, lai uzlabotu zemā apgaismojumā uzņemtas bildes, Huawei P smart ir aprīkots ar pieciem precizitātes objektīviem, kas padara fotogrāfijas skaidrākas un kvalitatīvākas.

Huawei P sērijas viedtāruņi, tai skaitā P smart, aprīkoti ar 8 MP priekšējo kameru, kas atbalsta portreta režīmu, un tas apvienojumā ar sejas atpazīšanas tehnoloģiju ļauj uzņemt perfektus selfijus. Tāpat P smart tālruņa kamerā iestrādāts krāsu pielāgošanas algoritms, kas nosaka unikālas sejas iezīmes un veic nepieciešamos uzlabojumus, lai izceltu katra unikālās skaistuma iezīmes. Tāpat tālrunī iestrādāts brīvroku pašportreta režīms, kurā selfija uzņemšana notiek vienkārši ar rokas mājienu.

EMUI 8.0 un Kirin 659 nodrošina nevainojamu tālruņa lietošanas pieredzi
Lietotāja saskarne EMUI 8.0, kas veidota uz uzlabotām un pilnveidotām telefona fiziskajām komponentēm, ir lietotājam draudzīgākais interfeiss, ko Huawei līdz šim izstrādājis. Saikne starp EMUI 8.0 un Kirin 659 procesoru ļauj tālrunim apgūt lietotāja ieradumus, paredzēt tālāko rīcību un plānot centrālā procesora noslodzi, jau laicīgi rezervējot nepieciešamo atmiņas daudzumu aplikācijas lietošanai un rezultātā ievērojami uzlabojot lietotāja pieredzi.

Huawei ir ņēmuši vērā plaši zināmo problēmu, kas saistāma ar to, ka uz Android operētājsistēmu balstītas iekārtas ar laiku kļūst ievērojami lēnākas. EMUI 8.0 izmanto jauno, uzlaboto failu apstrādes sistēmu, kas samazina un likvidē sistēmas fragmentāciju, samazinot telefonā esošo failu fragmentāciju, kā rezultātā tālrunis darbojas ātri un bez aizķeršanās. Savukārt Kirin 659 procesors, kas izstrādāts tieši vidējas un vidēji augstas klases veiktspējas mikroshēmām, veicina tālruņa energoefektivitāti. Kopā ar i5 mini kodola kopprocesoru ierīcei nav problēmu uztvert tādu informāciju kā lietotāja veiktie soļi, distance un GPS atrašanās vieta, kā arī tālrunis ir spējīgs nolasīt līdzīgu informāciju no pedometriem, neietekmējot ilgo telefona baterijas dzīves ciklu.

Droša pirkstu nospiedumu atpazīšana
Pirkstu nospiedumu sensors jau kļuvis par ierastu viedtālruņa sastāvdaļu, nodrošinot ērtu un ātru piekļuvi telefonam. Huawei P smart aprīkots ar Fingerprint 4.0 risinājumu, kas piedāvā neredzēti ātru pieredzi lietotājam, salīdzinot ar citiem ražotājiem. Pirksta nospieduma identifikācija tiek veikta 0.3 sekundēs, kļūdains noraidīšanas koeficients ir zemāks par 2%, savukārt kļūdu pieņemšanas koeficients pat mazāks par 1/50,000. Turklāt Huawei jaunajā tālrunī ir pielāgojis pirkstu nospieduma sensoru arī citām lietotnēm, sniedzot iespēju to izmantot navigācijai, foto uzņemšanai un modinātāja signāla atslēgšanai, tādējādi ievērojami uzlabojot un padarot ērtāku telefona lietotāja pieredzi. Tāpat Huawei P smart piedāvā jaunas un ērtas telefona lietošanas iespējas, kā ekrāna sadalīšanu ar vienu pieskārienu, telefona klonēšanu, Huawei Share (failu kopīgošanu) un duālo Bluetooth savienojumu - funkcijas, kas ļauj tālruņa lietošanu pielāgot katra lietotāja vajadzībām.

Baterijas noturīgums ir viena no Huawei viedtālruņu konkurētspējīgākajām īpašībām. Lai uzlabotu akumulatora darbības laiku ar prasīgo pilnekrāna displeju, Huawei P smart telefonam ir 3000 mAh ietilpības baterija, kura apvienojumā ar viedo 6.0 enerģijas taupīšanas tehnoloģiju nodrošina telefona darbību vismaz vienu dienu. Tāpat fonā notiek reāllaika monitorings, kas atrod energo-prasīgākās lietotnes, identificē galvenos enerģijas patēriņa avotus un piedāvā telefona darbības optimizāciju ar viena pieskāriena palīdzību, tādējādi ievērojami ietaupot akumulatora enerģiju un pagarinot tā darbības laiku.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti