Huawei P20 un Huawei P20 Pro: revolūcija fotografēšanā ar viedtālruni (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 28.marts 2018 6:54

Vakar, 27. martā, Parīzē, ekskluzīvā atklāšanas pasākumā Huawei pasaulei prezentēja jaunos flagmaņus Huawei P20 un Huawei P20 Pro.

Huawei P20 Pro ir pirmais telefons pasaulē, kurā iestrādāta Leica trīskāršā kamera, un abām ierīcēm P20 un P20 Pro piemīt vēl neredzētas mākslīgā intelekta sniegtās iespējas, tehnoloģiju un mākslas apvienojumu, sniedzot lietotājiem elpu aizraujošu viedtālruņa lietošanas pieredzi.

Huawei radīja jaunus viedtālruņu fotografēšanas standartus, līdz ar Huawei P9 modeļa iznākšanu, kam bija iestrādāta pirmā Leica duālā kamera. Savukārt līdz ar P20 sērijas viedtālruņu iznākšanu, Huawei padara profesionālas fotografēšanas pieredzi pieejamu ikkatram.

“Radot šo viedtālruņu sēriju un nemitīgi attīstot zīmola produktu inovācijas un dizainu, mēs smēlāmies iedvesmu mākslas nozarē,” stāsta Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors. “Jaunie Huawei P20 sērijas viedtālruņi turpina jau iesākto sadarbību ar Leica zīmolu. Huawei P20 Pro iestrādātas trīs inovatīvas kameras lēcas, Huawei P20 apveltīts ar spējīgu duālo kameru, kā arī abās ierīcēs ir iestrādāts mākslīgais intelekts, kas ļauj pat dinamiskākajam lietotājam notvert un dalīties ar katru piedzīvoto mirkli tik efektīvi kā neviens cits viedtālrunis.”

P20 sērijas viedtālruņi ieguvuši DxOMark augstāko novērtējumu, sniedzot lietotājiem neatkārtojamu fotografēšanas pieredzi.

Galvenās Huawei P20 sērijas tālruņu iezīmes:
● Huawei P20 Pro viedtālrunī iestrādāta revolucionārā trīskāršā Leica kamera ar 5x Hybrid Zoom funkciju un Huawei P20 modelī iestrādāta jauna divkāršā Leica kamera;
● Inovatīvās fotografēšanas funkcijas ar Master AI nodrošina uz mākslīgo intelektu balstītas profesionālās fotografēšanas iespējas, un Huawei AIS (MI attēla stabilizācijas funkcija) nodrošina jaudīgu mākslīgā intelekta darbinātu kameras stabilizācijas tehnoloģiju;
● Jaunie Huawei P20 un Huawei P20 Pro viedtālruņiem ir nevainojams korpusa dizains, satriecošās krāsās;
● Jaunākajiem flagmaņiem ir iespaidīga veiktspēja, ko nodrošina Kirin 970 ar īpaši veidotu neironu procesoru un EMUI 8.1 operētājsistēmu, kas balstīta uz Android 8.1, lai garantētu izcilu lietotāja pieredzi bez jebkādas aizķeršanās.

Mākslas un tehnoloģiju apvienojums

Huawei P20 sērijas viedtālruņi veidoti, sekojot līdzi jaunākajām modes tendencēm. Pati pamanāmākā pārmaiņa Huawei P20 un Huawei P20 Pro viedtālruņu dizainā ir jaunā, ekskluzīvā krāsa Twilight (krēslas violetā), kas izveidota, uzklājot vairākas kārtas NVMC optiskā pārklājuma zem stikla korpusa tālruņa aizmugurē. Tādejādi šī gaisma, kas uzspīd tālruņa virsmai, tiek lauzta un veido pakāpenisku krāsu pāreju

no zilas līdz violetai, radot skaistas krāsu saspēles. P20 Pro tālruņi būs pieejami Twilight (krēslas violetā) , melnā un pusnakts zilā krāsā, Savukārt, P20 būs melnā, zilā un rozā krāsās.

Tāpat ierīces aprīkotas ar Huawei pilnekrāna displeju (5,8 collu ekrāns Huawei P20 un 6,1 collu ekrāns Huawei P20 Pro) ar īpaši plānu korpusa rāmi, iespaidīgu attiecību starp ekrānu un telefona korpusu, kā arī ekrānu, kas vienlaidus sakļaujas ar noapaļotajām malām īpaši ērtai tālruņa turēšanai.

Gaismas un tehnoloģiju iedvesmota – jauna ierīce tiem, kas aizraujas ar fotografēšanu

Huawei P20 sērijas viedtālruņu fotokamerās tiek atspoguļots gaismas skaistums, kas tālruņa lietotājiem sniedz tādas iespējas, kas uzlabo ikkatru fotografēšanas pieredzes mirkli. Huawei P20 Pro viedtālrunī ir iestrādāta Leica trīskāršā kamera ar līdz šim lielāko pikseļu skaitu tirgū piedāvāto viedtālruņu vidū. Huawei P20 Pro kameru konfigurācijā iestrādāts 40 megapikseļu RGB sensors, 20 megapikseļu melnbaltais sensors un 8 megapikseļu sensors ar telefoto lēcu. Tāpat kamera aprīkota ar jaunu 3x telefoto lēcu (VARIO-SUMMILUX 1:1.6-2.4/27-80ASPH), kā arī 5x Hybrid Zoom funkciju. Tāpat jaunā Huawei P20 tālruņa kamera aprīkota ar īpaši jutīgu attēlu sensoru, lai spētu uzņemt bildes zema apgaismojuma apstākļos, nodrošinot gaismjutību līdz pat ISO 102400.

Huawei P20 tālrunis attīstījies uz tā iepriekšējo priekšgājēju modeļu pamata un ir aprīkots ar pilnīgi jaunu Leica divkāršo kameru, kura iekļauj 12 megapikseļu sensoru ar maksimālo pikseļu izmēru līdz pat 1.55 mikrometriem, kā arī 20 megapikseļu melnbalto sensoru, kas ievērojami uzlabo tālruņa spēju uzņemt lielisku foto pat zema apgaismojuma apstākļos.

Huawei P20 sērijas viedtālruņi atbalsta sešu asu stabilizācijas funkciju ar 960fps slow motion funkciju, kas ir līdz par 4x augstāka kā standarta 240fps funkcija, un tā spēj attēlot to, kas nav redzams ar neapbruņotu aci. Kamerā ir iestrādāta fotoattēlu uzņemšanas funkcija, kas spējīga uzņemt attēlu vien 0,3 sekundēs.

Master AI fotogrāfēšanas pieredze katram

Huawei P20 sērijas tālruņu Kirin 970 procesors ar īpaši veidoto neironu procesu vienību automātiski atpazīst līdz par 500 dažādiem fotografēšanas scenārijiem 19 dažādās kategorijās, kā arī spēj izvēlēties pareizos uzstādījumus vajadzīgajā brīdī, nodrošinot profesionālas kvalitātes fotoattēlus pat fotogrāfiem amatieriem. Jāpiebilst, ka Huawei MI attēlu stabilizēšanas funkcija palīdz uzņemt lieliskus, naksnīgus foto pat bez statīva palīdzības. Tāpat Huawei uzlabotā kamera aprīkota ar pavisam jaunu 4D prognozējošo fokusa iespēju. Šajā režīmā tālruņa kamera paredz objektu pārvietošanos un koncentrējas uz tiem ar īpašu vērību, lai notvertu ikvienu kustīgo objektu detaļu. Jaunums Huawei P20 sērijas telefonos ir arī mākslīgā intelekta atbalstīta kompozīcijas funkcija, kas piedāvā viedus ieteikumus grupu bilžu un ainavu foto uzņemšanai.

Papildus gan P20, gan P20 Pro viedtālruņi ir aprīkoti ar 24 megapikseļu priekšējo kameru, ar mākslīgā intelekta darbinātu skaistuma uzlabošanas funkciju un 3D portreta apgaismojumu, kā rezultātā tiek iegūtas skaistas pašbildes, panākts dabiska izskata ādas toņa uzlabojuma efekts, delikāti izceltas sejas kontūras un iespējami reālistiski 3D uzlabojumi.

Tāpat Huawei izveidojuši savu patentēto aplikācijas Prisma versiju īpaši Huawei P20 sērijai, kas nodrošina reāllaika fotogrāfiju filtru ieteikumus, kas balstīti uz kadrā redzamo objektu un ainavu atpazīšanu. Tā skaitļošanas jauda ir aptuveni 3-4 reizes lielāka nekā uz mākoņa balstītajai versijai. Savukārt sadarbībā ar Google, Huawei P20 sērijas tālruņi atbalsta arī Google ARCore, nodrošinot uzlabotas papildinātās realitātes iespējas.

Līdzīgi kā Huawei Mate 10 sērijas ierīces, arī Huawei P20 tālruņi aprīkoti ar SuperCharge ātrās uzlādes funkciju, kurai piešķirts TÜV Fast-Charge drošības sertifikāts. Tāpat Huawei P20 Pro 4000 mAh jaudīgā un Huawei P20 3400 mAh jaudīgās baterijās darbojas mākslīgā intelekta darbināts enerģijas pārvaldības rīks.

Cenas un pieejamība

Huawei P20 un P20 Pro Latvijā būs pieejami sākot no 19.04.18. Sākot no 28.03.18 būs iespējams pieteikties šo tālruņu iepriekšpārdošanai uz saņemt dāvanā 360° kameru. P20 cena veikalos būs aptuveni 649,-EUR. Savukārt Huawei P20 Pro cena būs aptuveni 849,-EUR.

Reizē ar jaunajiem P20 sērijas viedtāruņiem, Huawei izziņojis jaunus audio aksesuārus: Huawei FreeBuds austiņas un Huawei ārējo skaņu izolējošo austiņu trešo versiju, ko varēs iegādāties līdz ar jaunajām P20 sērijas ierīcēm.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 28.marts 2018 8:22
4 0 Atbildēt

Ko tikai neizdomās lai piesaistītu klientus.

Pat digitalo zūmu pārdēvēja par hybrid zoom.

Tas vien atbaida pirkt. Ja ražotajs melo viena vietā, tad nav izslēgts, ka melo arī par pārējo.

tāpēc var rakstīt droši - šarlatānu kantoris.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti