Huawei prezentē jauno P20 Lite tālruni ar Pilnekrāna displeju 2.0 (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 10.aprīlis 2018 11:09

Huawei iepazīstina ar jauno Huawei P20 Lite viedtālruni, kurš piedāvā augstās klases tālruņu dizainu un veiktspēju par pieņemamu cenu.

Tālrunis ir īpaši izstrādāts jauniem, dinamiskiem cilvēkiem, kuri seko līdzi aktuālajām dizaina tendencēm. Tāpēc tālrunī ir iestrādāta jaunākā EMUI 8.0 lietotāja saskarne, tam ir Pilnekrāna displejs 2.0 un divkāršā aizmugurējā kamera, kā arī dabiskā skaistuma algoritms, tādējādi nodrošinot lietotājam lielisku tālruņa lietošanas pieredzi.

Iespaidīgs displejs un minimālistisks dizains

Huawei P20 Lite, kas veidots īpaši dinamiskiem un jauniem tālruņu lietotājiem, ieguvis FullView displeja jaunāko versiju ar 5.84 collu FHD+ ekrānu (2280x1080) un 19:9 ekrāna pret korpusu attiecību, kas nodrošina neatkārtojamu ekrāna skatīšanas pieredzi. Huawei P20 Lite ekrāns ieguvis Retina HD tehnoloģijas atbalstu ar izšķirtspēju 432 pikseļi uz collu, kā arī kontrasta attiecību 1500:1, kas nodrošina spilgtākas un bagātīgākas krāsas. Tāpat Huawei P20 Lite displejs ieguvis CE krāsu uzlabošanas tehnoloģiju, kas pilnveido bilžu piesātinājumu, attēlojot precīzākas krāsas un dabiskāku ādas toni fotogrāfijās. Savukārt P20 Lite 2D grafikas dzinējs iemūžina pat smalkākās detaļas ap galveno bildes objektu, iegūstot spilgtas un reālistiskas fotogrāfijas.

Huawei P20 Lite Latvijā ir pieejams trīs modernās krāsās – zilā (komplektā spīduma pārklājums), rozā un melnā krāsā. Tālrunis ieguvis arī ar 2.5 D izliekta stikla paneļu korpusu ar noapaļotiem stūriem un paralēlu orbītu dizainu abām tālruņa sānu malām, tādējādi padarot ierīci ļoti ērtu turēšanai un lietošanai gan lasot un skatoties video, gan spēlējot spēles un lietojot internetu. Tālruņa aizmugurē kreisajā augšējā stūrī izvietota divkāršā aizmugurējā kamera, savukārt Huawei logo ir novietots apakšējā kreisajā stūrī. Šāds izvietojums atsauc atmiņā tradicionālo filmiņu kameru, piešķirot modernajai ierīcei nelielu nostaļģijas sajūtu.

Izcila fotografēšanas pieredze

Huawei P20 Lite, kas aprīkots ar 16 megapikseļu priekšējo kameru un 16 megapikseļu un 2 megapikseļu divkāršo aizmugurējo kameru, ir kā radīts jaunajai fotografēšanas entuziastu paaudzei. Tālruņa kameras spēj lieliski uztvert vissmalkākās detaļas un ļoti labi reaģē pat uz mazākajām gaismas un krāsas izmaiņām kadrā, lai pēc iespējas labāk iemūžinātu ikkatru mirkli. Savukārt, pateicoties profesionālajām bokē lēcām un dabiskā skaistuma algoritmiem, Huawei P20 Lite divkāršā aizmugurējā kamera ļauj tālruņa lietotājam uzņemt lieliskus studijas kvalitātes portretus.

Lai nodrošinātu to, ka katrs uzņemtais selfijs ir izcils, Huawei P20 Lite kamera analizē 96 atpazīšanas punktus cilvēka sejā. Bieži vien attēli, kas uzņemti ar digitālajām kamerām slikta apgaismojuma apstākļos ir zemas kvalitātes, graudaini un ar sliktu krāsu attēlojumu. Huawei piedāvā risinājumu šai problēmai, jo Huawei P20 Lite aprīkots ar gaismas apvienošanas tehnoloģiju, kas integrē gaismu no dažādiem avotiem, lai optimizētu attēla izgaismojumu un samazinātu signāla-trokšņa (SNR) attiecību par 300 procentiem.

Tāpat ierīce aprīkota ar viedo fotografēšanas asistentu, kas lietotājam ļauj izmantot tādas funkcijas kā bildes uzņemšanu ar rokas mājienu, attēla fona aizstāšanu un paplašinātās realitātes efektus, sniedzot vēl lielāku radošuma brīvību kameras lietošanas pieredzē.

Efektīvs, jaudīgs un intuitīvs

Huawei P20 Lite ir iestrādāta EMUI 8.0 lietotāja saskarne, kas pilnībā izmanto programmatūras un fizisko komponenšu integrāciju, lai optimizētu procesoru izcilai veiktspējai, vienmērīgākai lietotāja pieredzei un inteliģentajai mijiedarbībai starp cilvēku un ierīci. Tāpat EMUI 8.0 apgūst lietotāja paradumus un tālruņa lietošanas veidu, lai spētu paredzēt lietotāja vajadzības un uzlabot telefona veiktspēju. Huawei P20 Lite aprīkots ar dažādām vairāku uzdevumu veikšanas iespējām kā, piemēram, peldošā navigācijas poga, trīs pirkstu ātrā ekrāna tveršanas funkcija, viedā ekrāna dalīšana un Huawei Private Space 2.0, kā arī virtuālo spēļu asistents.

Lai nodrošinātu drošu ātro uzlādi, Huawei P20 Lite atbalsta 9V2A augtsprieguma uzlādi, kas samazina uzlādes laiku par 30%, nodrošinot 15 slāņu drošības tīklu aizsardzības sistēmu. Tāpat ierīcei ir 4GB+128GB vai 4GB+64GB liela iekšējā atmiņa, kas ļauj lietotājam brīvi spēlēt spēles, klausīties mūziku un skatīties video, neuztraucoties par operatīvās vai iekšējās atmiņas ierobežojumiem.

Cenas un pieejamība
Huawei P20 Lite ir pieejams Latvijas veikalos no aprīļa sākuma un tā cena ir 379 Eiro. Telefons ir pieejams mobilo operatoru LMT, Bite un Tele2 klientiem, kā arī pie izplatītājiem Euronics, RDE un Lattelecom.

 

 
Visi komentāri
 
?? 10.aprīlis 2018 16:06
0 0 Atbildēt

Tas pilnekrāns tik labs, ka ar lielo burtu jāraksta?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti