LG prezentē G7 ThinQ viedtālruni ar padziļinātu mākslīgā intelekta integrāciju (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

3.maijs 2018 10:25

LG Electronics (LG) šodien prezentēja savu jaunāko premium klases viedtālruni LG G7ThinQ ar noderīgu un ērtu mākslīgā intelekta funkciju.

LG G7ThinQ, kas aprīkots ar jaunāko Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform, piedāvā 4GB/6GB operatīvo atmiņu un 64GB/128GB iekšējo atmiņu. Tam ir 6,1 collas liels un dzidrs ekrāns, kas ir par gandrīz 1,3 centimetriem lielāks salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, taču joprojām LG G7ThinQ ir ideālajā izmērā, lai to lietotu ar vienu roku.

Pateicoties G sērijas tālruņu jaunajam dizainam, pulētā metāla mala sniedz LG G7 ThinQ plānāku un elegantāku izskatu, ko papildina uzlabotā izturība ar Gorilla Glass 5 tālruņa priekšpusē un aizmugurē. G7 ThinQ saņēmis IP68 reitingu ūdensizturībai un noturībai pret netīrumiem, kā arī izturējis 14 MIL-STD 810G testu, ko izstrādājusi ASV armija, lai izvērtētu aprīkojuma veiktspēju smagos apstākļos.

Uzlabota kamera ar smalkāku intelektu
LG G7ThinQ aprīkots ar 8MP priekšējo kameru un 16MP lēcām aizmugures kamerai gan standarta, gan Super Wide Angle konfigurācijā augstākas izšķirtspējas fotogrāfijām ar izteiktākām detaļām. LG platleņķa kamera tagad spēj uztver vēl skaistākas ainavas ar krietni mazāku malu kropļošanu, bet pašportreti ir skaidrāki un izskatās dabiskāki. Ja nepieciešams fotografēt vājā apgaismojumā, LG G7ThinQ aprīkots ar jauno Super Bright kameru, kas nodrošina līdz pat četrām reizēm gaišākus attēlus bez izteiktās graudainības.

LG uzlabojis arī mākslīgā intelekta funkcijas kamerai, kas pirmo reizi debitēja LG V30SThinQ tālrunī. AI CAM tagad piedāvā 19 fotografēšanas režīmus, lai nodrošinātu vēl labāku un intelektuāli optimizētu fotografēšanu.

Vieglāk un gudrāk ar mākslīgo intelektu
LG G7ThinQ būs viens no pirmajiem viedtelefoniem, kas jau standarta aprīkojumā piedāvās Google Lens. Google Lens, kas pieejams Google Assistant un Google Photos, izstrādāts kā objektu atpazīšanas rīks, kas izmanto viedtelefona kameras un mākslīgā intelekta apvienojumu. Google Lens var noteikt un nodrošināt informāciju par tādiem objektiem kā arhitektūras pieminekļi, augi, dzīvnieki un grāmatas. Tiks atbalstīta arī teksta atpazīšana, ļaujot lietotājiem apmeklēt interneta vietnes, kontaktiem pievienot vizītkarti, kalendāram pievienot pasākumus vai aplūkot ēdienu no restorāna ēdienkartes tieši no Google Lens.

Ar Super Far Field balss atpazīšanu (SFFVR) un viedtelefona ārkārtīgi jutīgo mikrofonu Google Assistant var atpazīt balss komandas no pat piecu metru attāluma. SFFVR spēj atšķirt komandas no fona trokšņa, padarot LG G7ThinQ par lielisku alternatīvu mājas mākslīgā intelekta skaļrunim pat tad, kad ir ieslēgts televizors vai darbojas putekļusūcējs. Turklāt, pateicoties vairāk Google Assistant komandām, kas pieejamas tikai LG G7ThinQ, lietotāji var paveikt vairāk lietas tikai ar balsi vien.

Super Bright Display pārspēj konkurentus
Pirmais, ko klienti pamanīs LG G7ThinQ, visticamāk, būs jaunais 6,1 collas QHD+ (3120 x 1440) ekrāns ar 19.5:9 FullVision displeja attiecību un apakšējo korpusa malu, kas ir par gandrīz 50% plānāka, nekā LG G6. LG G7ThinQ, kas aprīkots ar LG jauno LCD tehnoloģiju Super Bright Display, nodrošina nevainojama ekrāna aplūkošanu pat tiešā saulesgaismā, pateicoties nozarē vadošam 1000 nit (balstoties uz DCI-P3 standartu) ekrānam.

Viedtelefonā vēl nepieredzēta audio pieredze
LG G7ThinQ piedāvā premium audio inovācijas, kurām nozarē nav līdzīgu. Boombox Speaker, kas pirmo reizi pieejams LG G7ThinQ, izmanto LG G7ThinQ iekšējo telpu kā rezonanses kameru, lai nodrošinātu divkāršus basus salīdzinājumā ar parastu viedetelefonu jaudīgai „boombox” skaņai bez ārējo skaļruņu nepieciešamības. Kad novietots uz stabilas virsmas vai kastes, viedtelefons izmanto tā rezonanses kameru kā basa jaudas pastiprinātāju.

LG G7ThinQ tuvākajās dienās nonāks tirdzniecībā Dienvidkorejā, kurai sekos lielākie tirgi Ziemeļamerikā, Eiropā, Latīņamerikā un Āzijā. Informācija par cenām un iegādi tiks izziņota katrā tirgū atsevišķi tuvāk telefona pieejamības brīdim.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
trakais_vells 4.maijs 2018 18:10
1 1 Atbildēt

Brīnišķīga izspiegošanas ierīce...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti