Nokia 7 Plus “EISA Awards 2018” saņem apbalvojumu “Gada patērētāju viedtālrunis”

 

Foto: Publicitātes attēls

Nokia | 15.augusts 2018 14:45

HMD Global, Nokia tālruņu mājvieta, šodien paziņo, ka Nokia 7 Plus ir ieguvis Eiropas attēlveidošanas un skaņas asociācijas EISA Awards 2018 apbalvojumu “Gada patērētāju viedtālrunis”. “EISA Awards 2018” vērtē pasaules lielākā neatkarīgo ekspertu grupa, kurā ietilpst 53 speciālisti no atzītākajiem specializētajiem žurnāliem.

Eksperti kopīgi slavēja Nokia 7 Plus par tā pārsteidzošo dizainu, jaudīgo veiktspēju un iespaidīgām attēla veidošanas iespējām, salīdzinot to ar spēcīgo konkurenci vienā no visvairāk iecienītākajām EISA Awards kategorijām.

Juho Sarvikas, HMD Global produktu vadītājs:

"Nokia 7 Plus tika izstrādāts tā, lai sniegtu visu to, par ko mēs kā uzņēmums iestājamies. Esam patiesi lepni redzēt, kā tas rezonē ar nozares ekspertiem. Mēs tiecamies radīt viedtālruņus ar ideālu jaudu, lieliskām fotografēšanas funkcijām un stilīgu dizainu, turklāt par pieņemamu cenu. Nokia 7 Plus ir mūsu misijas iemiesojums – piegādāt ierīces, kas ir “cik jaudīgas – tik skaistas” par ārkārtīgi izdevīgu cenu. Ar Nokia 7 Plus, ko tagad atzinusi tik cienījama asociācija kā EISA, mēs pieradām, ka pasaules mēroga stilu un saturu ir iespējams radīt vienā spēcīgā ierīcē."

Nokia 7 Plus: vadošais varonis visiem

Paredzēts teksta radītājiem, lai veidotu satriecošu saturu, Nokia 7 Plus ir īsts varonis Nokia viedtālruņu piedāvājumā. Apvienojot novatorisku optisko aparatūru un attēlu apstrādes algoritmus, Nokia 7 Plus iemūžina brīžus fotogrāfijās, kas parāda to patiesumu. Dubultais aizmugures sensors ar ZEISS optiku apvieno īpaši jutīgu 12MP platleņķa galveno kameru, kas nodrošina iespaidīgu veiktspēju gan vājā apgaismojumā, gan arī īpaši spilgtos apstākļos, un sekundāro 13MP sensoru, kas nodrošina 2x optisko tālummaiņu momentus, kad vēlaties justies tuvāk. Nokia 7 Plus lepojas ar Pro kameras režīmu, kas ļauj fotografēt kā profesionālim, sniedzot ātru un ērtu manuālo kontroli pār uzlabotajiem kameras iestatījumiem, piemēram, baltā toņa balansu, fokusu, ISO, slēdža ātrumu un ekspozīciju.

Ar savu iespaidīgo 16MP priekšējo kameru, kombinācijā ar ZEISS optiku, Nokia 7 Plus pielāgojas zema apgaismojuma apstākļiem, palielinot gaismas jutību, lai garantētu perfektas  pašbildes. Uzlabota vienlaicīgi izmantojamā priekšējā un aizmugurējā kamera ļauj attēlot tā saucamās #Bothie  fotogrāfijas (režīms, kas vienlaicīgi izmanto gan priekšējo, gan aizmugurējo kameru) un saglabāt neierobežotu fotoattēlu un videoklipu skaitu, augšupielādējot tos pakalpojumā Google fotoattēli. Trīs mikrofoni uztver 360​​° Nokia telpisko audio, lai izcili atskaņotu 4K video.

Optimizēts maksimālai veiktspējai, tas nodrošina pārsteidzošu 2 dienu akumulatora darbības laiku. Pateicoties maigi izliektajai tālruņa aizmugurei un slaidajām malām, Nokia 7 Plus nodrošina ērtu un stilīgu komplektāciju ar lielu ekrānu. Spilgtais 6 collu 18:9 Full HD+ displejs padara Nokia 7 Plus par izcilu interneta un sociālo tīklu pārlūkošanai, spēlēm un izklaidei.

Dizains, inovācijas un tehnoloģijas

EISA balvas tiek izraudzītas dažādās kategorijās, apvienojot ekspertus no visas pasaules. Visiem produktiem, kas izvirzīti EISA balvai, tiek veikts visaptverošs daudzpakāpju vērtēšanas process, tostarp intensīvi testi, lai novērtētu to tehnisko sniegumu, dizainu un inovācijas. Produkti, kas iztur testus, tiek iekļauti to attiecīgajās kategorijās, kas apliecina to pasaules klases akreditācijas statusu. Nokia 7 Plus tika atzīts par vadošo viedtālruni mobilo ierīču kategorijā un saņems EISA balvu 2018/2019 gadam.

Visu balvu ieguvēju saraksts ir pieejams EISA vietnē. Uzvarējušie produkti tiks prezentēti IFA laikā, kas ir pasaulē lielākais sadzīves elektronikas gadatirgus, kas notiks Berlīnē no 31. augusta līdz 5. septembrim.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti