Samsung Galaxy Note9 – atbilde augstām tehnoloģiju prasībām (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Marta Ciprusa | 24.augusts 2018 11:02

No šodienas tirdzniecībā ir pieejami līdz šim jaudīgākie Samsung viedtālruņi – Samsung Galaxy Note9. Ar lielāko Infinity displeju Note sērijas viedtālruņos, uzlabotu S Pen irbuli, divu lēcu inteliģento kameru un jaudīgāko akumulatoru jaunais viedtālrunis Note9 ir spēcīgākais un modernākais ikdienas asistents lietotājam.

“Latvijas un pārējo Baltijas valstu iedzīvotājiem ir liela interese par jaunajiem Galaxy Note9 – vēl pirms oficiālās tirdzniecības sākuma tika rezervēti teju par 40% vairāk, kā Note8, kas iznāca 2017. gadā. Trešdaļa jauno īpašnieku ir biznesa klienti. Šāda tendence ir patīkams pierādījums tam, ka Samsung produkti, pateicoties to ērtajai un efektīvajai darbībai, ir iemantojuši klientu simpātijas un uzticību,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

“Ziniet, manuprāt, Samsung Galaxy Note9 ir visspējīgākais šogad izlaistais viedtālrunis. Produktivitātes līderis un mans absolūts favorīts!” – Kristaps Skutelis, Kursors.lv galvenais redaktors.

9 lietas, kas jāzina par jauno Samsung Galaxy Note9

1.       Galaxy Note9 4,000mAh baterija ir visjaudīgākā, kāda līdz šim ir bijusi Samsung Galaxy viedtālruņu sērijā.

2.       Jaunie Note9 pārspēj standarta klēpjdatoru iekšējo atmiņu vismaz dubultā, jo viedtālruņi ir pieejami ar 128GB lielu iekšējo atmiņu un iespēju pievienot papildus 512GB microSD atmiņas karti, sasniedzot pat 640GB lielu atmiņu.

3.       Viedtālrunis aprīkots ar 10nm procesoru, un atbalsta ātrāko interneta pieslēgumu, kāds tirgū pieejams (līdz 1.2 gigabitiem sekundē).

4.       S Pen irbulis, kas ir Galaxy Note sērijas viedtālruņu galvenais palīgrīks, ir uzlabots un padarīts vēl funkcionālāks. Ar Bluetooth savienojamību to var izmantot kā nelielu tālvadības pulti, ar ko pārslēgt prezentācijas slaidus, pārvaldīt videoklipus vai atklāt jaunu pašbilžu uzņemšanas veidu!

5.       Inteliģentā Note9 kamera nosaka galvenos fotoattēla elementus, piemēram, tematiku un fonu, ko automātiski klasificē vienā no 20 kategorijām un attiecīgi apstrādā, piešķirot fotogrāfijai atbilstošāko krāsu toni.

6.       Ar jauno viedtālruni ir iespējams iegūt pašas labākās bildes, to ļaus panākt defektu noteikšanas funkcija. Tā brīdina lietotāju fotogrāfijas uzņemšanas brīdī, ja bilde ir izplūdusi, vai kameras lēca aizsvīdusi, un iesaka uzņemt kadru atkārtoti.

7.       Note9 kamerai ir uzlabota trokšņu samazināšanas tehnoloģija un Duālās Apertūras objektīvs, kas pielāgojas gaismai tāpat kā cilvēka acs. Neatkarīgi no apgaismojuma kamera nodrošina kristāldzidru kadru.

8.       Viedtālruņa 6.4 collu Super AMOLED Infinity displejs, ir lielākais, kāds ir bijis Note9 sērijas viedtālruņiem.

9.       Samsung Galaxy Note9 Infinity displeju papildina AKG stereo skaļruņi ar Dolby Atmos audio skaņas kvalitāti.

 

Galaxy Note9 melnā krāsā ar pieskaņotu melnu S Pen irbuli un okeāna zilā ar dzeltenu S Pen irbuli pieejami Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču tirdzniecības centros un veikalos, Samsung veikalā tirdzniecības centrā Spice, Riga Plaza un SamsungShop.lv.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti