Jauno iPhone Xs un Xs Max tirdzniecību LMT uzsāks jau no plkst. 8.00 rītā 5

 

Foto: ekrānšāviņš

LMT | 27.septembris 2018 11:00

Jau rītdien, 28.septembrī, Latvijā tiks uzsākta Apple jaunāko viedtālruņu modeļu iPhone Xs un Xs Max tirdzniecība.

Jaunie viedtālruņi Apple ierīču cienītājiem būs pieejami teju visos mobilo sakaru operatora Latvijas Mobilais Telefons (LMT) klientu centros Rīgā un reģionos, turklāt atsevišķās vietās jaunos viedtālruņus varēs iegādāties jau no plkst. 8.00.

Jaunie iPhone Xs un Xs Max modeļi pircējiem būs pieejami ne tikai lielākajos LMT klientu centros Rīgā - Ropažu ielā 6, klientu centros tirdzniecības parkā “Alfa”, tirdzniecības centrā “Spice” -, bet arī ierobežotā daudzumā citos LMT klientu apkalpošanas centros Latvijā. Jauno Apple viedtālruņu tirdzniecība svinīgi tiks atklāta LMT Brīvības centrā Ģertrūdes ielā 12, kas durvis vērs jau plkst. 8.00. Divas stundas, līdz plkst. 10.00, jaunos modeļus būs iespējams ne tikai iegādāties, bet arī izmēģināt un izzināt tuvāk īpašā svētku gaisotnē. Par skanīgu dienas sākumu rūpēsies DJ Kress, bet katru iPhone Xs vai Xs Max pircēju gaidīs patīkami pārsteigumi. 

Jau ziņots, ka jaunais iPhone Xs var lepoties ar 5,8 collu OLED ekrānu ar 2436x1125 pikseļu izšķirtspēju, kas nodrošina visprecīzāko krāsu attēlojumu, HDR un tumšākās nakts dziļuma melno krāsu. Savukārt iPhone Xs Max, kura ekrāna lielums sasniedzis 6,5 collas, ir telefons ar lielāko ekrānu kāds jebkad bijis Apple telefonos! Tas klāj gandrīz visu tālruni, un ar 2688x1242 pix izšķirtspēju sniedz iespēju aplūkot saturu nebijušā izmērā un precizitātē. Abiem modeļiem ir stingrs, gludi nopulēts nerūsējoša tērauda rāmis, izturīgs aizsargstikls, kā arī ūdens un putekļu izturība piešķir viedtālrunim ierasti elitāro izskatu, turklāt tagad tas pieejams arī jaunā – zeltītā – krāsā. Face ID sejas atpazīšanas sistēma kalpo ne vien ekrāna atbloķēšanai, bet arī kā parole lietotnēm, un tagad tā kļuvusi vēl ātrāka. Viedais A12 Bionic procesors ir gudrākais un jaudīgākais, kāds jebkad bijis Apple tālruņos, un kopā ar Neural Engine rūpējas par satriecošu papildinātās realitātes pieredzi. Savukārt jaunā fotokameru sistēma ar attēla stabilizācijas un Smart HDR atbalstu iekļauj attēlā vairāk detaļu, izceļot spilgtās vietas un ēnas, kā arī uzņem labākas fotogrāfijas pustumsā. iPhone Xs cena būs sākot no 1179.00, bet Xs Max – sākot no 1279.00 eiro.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 28.septembris 2018 10:00
3 0 Atbildēt

es nezinu vai tagad kāds ar telefonu veel lielaas, iphone ir vairaak pardomaats nekaa android programaturas talrunji, mazaak gljuko, tapec drosi vien es arii iegadashos kad jutishu ,ka vairs nevelk mans esosais iphone, bet tas vissticamaak ka nebuus tik driiz jo man esosais veel gluzi jauns kadi divi gadi, ieprieksejais uzticami nokalpoja 6 gadi un tad arii tik mainiju delj baterijas jo ta nacaas biezaak ladeet un negribejas cakareties ar baterijas mainju , bet pats telefons darbojas lieliski

x 28.septembris 2018 18:16
2 0 Atbildēt

Da izbeidz vienreiz, to alkaholu lietot!

A man, a man, a man, a es, a es, tu esi vēl apnicīgāks pār kādu idiotu kurš lielās ar sūda telefonu. Nu ja netaisies pirkt, tad nemuldi par to, ko nezini dzīvo ar savu trīssimteni un klusē, nevis izsaki nepamatotus spriedelējumus!

x 2.oktobris 2018 7:46
2 0 Atbildēt

Nē šo neņemšu, neredzu jēgu mainīt no vecā 7plus.

Bet Tev es ieteiktu padomāt, par šo visu, tā pat arī maznodrošināti cilvēki ir starā, kad pamana kādu lētu "jaunu" preci, atsķirība ir tikai tajā cik cilvēks var atļauties tērēt.

Starpcitu, ko Tu esi "uzražojis"? Pirdienu zem sedziņas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti