Noskaidroti 3 populārākie šī gada telefonu modeļi (+ FOTO) 3

 

Huawei P20Lite Foto: Publicitātes attēls

Tele 2 | 14.decembris 2018 16:50

Vadošais mobilo sakaru operators “Tele2” ir aizvadījis līdz šim veiksmīgāko gadu iekārtu un aksesuāru tirdzniecībā. Šogad desmit mēnešos par aptuveni 25% “Tele2” kāpinājis mobilo telefonu pārdošanas rezultātus, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Iegādājoties jaunu viedtālruni, Latvijas iedzīvotāji šogad visbiežāk priekšroku devuši Huawei P20 Lite, Apple iPhoneX un Samsung Galaxy S9 modeļiem.

“Mūsdienās mobilais telefons ir kļuvis par galveno ierīci, ar kuras palīdzību cilvēki ne tikai sazinās, bet izmanto arī moderno tehnoloģiju priekšrocības – norēķinās par pirkumiem, fotogrāfē, skatās video un klausās mūziku, kā arī pārvalda citas sadzīvē izmantojamās gudrās ierīces. Tādēļ, izvēloties telefonu, cilvēkiem svarīga ir tā ekrāna izšķirtspēja, jauda un atmiņa. Lielākā pārdošanas apjomu izaugsme vērojama vidējā (200 – 300 eiro) un Premium cenu kategoriju segmentos,” stāsta “Tele2” mazumtirdzniecības direktore Dace Škrabe.

2018. gadā ievērojami audzis pieprasījums pēc dažādām gudrajām ierīcēm – viedpalīgu pārdošanas rādītāji ir auguši pat par 156%, salīdzinot ar šo periodu pērn. Pircēji visaktīvāk iegādājušies viedpulksteņus un sporta aproces. Populārāko viedpalīgu topu veido viedpulstenis Samsung Galaxy Watch, sporta aproce Samsung Gear Fit2 Pro,  Apple Watch Series 3 viedpulstenis  un Arlo videonovērošanas kameras.

Komentējot darījuma veidu, Dace Škrabe stāsta, ka joprojām mobilos telefonus un viedpalīgus, neatkarīgi no pirkuma summas, klienti visbiežāk izvēlas iegādāties, izmantojot nomaksu. Nomaksa kā pakalpojums tiek izmantots 68% darījumu. Turklāt šogad apdrošināto ierīču skaits ir palielinājies par 22%.

 

iPhoneX

Samsung Galaxy S9

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Boss 15.decembris 2018 0:36
4 0 Atbildēt

Reklamē to ko nepērk, pērk to ko reklamē!

Visi pastkastīšu reklāmu lasītāji vairāk par Samsung un Huawei nav dzirdējuši.

ezis71 15.decembris 2018 6:59
2 2 Atbildēt

Vasarā iegādājos Huawei P20 Lite, noteicošais bija cena un izmēri.Pirms tam bija P8 Lite,P20 Lite biku lielāks izmēros.Tākā maz runāju pa telefonu,SMS vispār nelietoju,tikai lasu ziņas internetā un kādu video apskatos youtube,bača pietiek 48 stundām.Vienreiz bača novilka 5 diennaktis, protams internets netika lietots.Gribētos skaļāku skaļruni vai stiprāku vibrozvanu jo gadās kad darbavietā (metāla konstrukciju ražošana)nedzirdu viņu zvanot.Nu kaut kā tā,visā visumā esmu apmierināts ar šo pirkumu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti