LMT aicina neskaitīt sarunu minūtes un īsziņas arī Eiropā 1

 

Foto: Publicitātes attēls

LMT | 7.marts 2016 12:59

No šodienas, 7. marta, Latvijas Mobilais Telefons (LMT) piedāvā jaunu tarifu plānu BRĪVĪBA EIROPĀ neierobežotām sarunām un īsziņām Latvijā un ceļojot jebkurā Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) valstī. Tā ir vēl viena LMT inovācija mobilo pakalpojumu tirgū, kas būtiski mainīs iedzīvotāju mobilo sakaru lietošanas paradumus ceļojumu laikā Eiropā.

“LMT bija pirmais operators, kas pārtrauca sarunu minūšu un īsziņu skaitīšanu, piedāvājot klientiem BRĪVĪBU Latvijā. Tagad esam pirmie Latvijā, kas atceļ šo skaitīšanu arī Eiropā. Pēc GSMA Intelligence datiem* Latvijas iedzīvotāji ir aktīvākie mobilo sakaru lietotāji salīdzinājumā ar citām valstīm Eiropā, ik mēnesi norunājot vidēji 379 minūtes. Tomēr, atrodoties ārzemēs, mobilo sakaru patēriņš, salīdzinot ar lietošanu mājās, ir vairāk nekā trīsreiz mazāks. Turklāt pakalpojuma cena nav īstais iemesls šādai piesardzībai, jo, pat vairākkārtīgi samazinot tarifus EEZ, pēdējo septiņu gadu laikā patēriņš pieaudzis vidēji tikai par 18 %. Cilvēki nejūtas brīvi, skaitot minūtes un raizējoties par grūti prognozējamām sarunu izmaksām. Līdz ar to tarifu plāni bez apjoma ierobežojuma ir efektīvākais ceļš, lai veicinātu brīvu saziņu arī Eiropā un virzītos uz vienoto digitālo tirgu. Tam būtu jāseko arī visiem pārējiem Eiropas operatoriem,” uzskata LMT prezidents Juris Binde.

Inna Šteinbuka, Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja: “Latvijas prezidentūras laikā uzsāktā virzība uz Eiropas vienoto digitālo tirgu ir būtisks panākums, kura mērķis ir mazināt atšķirības starp dalībvalstu iedzīvotāju iespējām tehnoloģiju pilnvērtīgā izmantošanā. Latvija ir bijusi un arī šobrīd ir viens no līderiem šajā jomā.”

Tarifu plāns BRĪVĪBA EIROPĀ piedāvā iespēju jebkurā Eiropas Ekonomikas zonas valstī, tostarp Latvijā, veikt zvanus un sūtīt īsziņas uz vietējiem tīkliem attiecīgajā valstī un uz Latvijas numuriem bez apjoma ierobežojuma par fiksētu maksu 30 eiro mēnesī.

Ja pakalpojums nepieciešams īsākam laikam, BRĪVĪBA EIROPĀ pieejama arī par 3 eiro dienā, kas iekļauj zvanus un īsziņas attiecīgajā EEZ valstī un uz Latviju bez apjoma ierobežojuma. Savukārt, ja klients, atrodoties EEZ valstī, kādu dienu nav veicis zvanus vai sūtījis īsziņas, tad tiek piemērota maksa tikai 50 centi dienā.

* GSMA Intelligence, 2015. gada 1. cet. dati.

PAR LMT

LMT ir klientu skaita, apgrozījuma un tīkla pārklājuma ziņā lielākais mobilo sakaru operators Latvijā ar plašāko klientu apkalpošanas tīklu. Kā inovāciju līderis tirgū LMT jau šobrīd klientiem piedāvā pilna spektra, augstas kvalitātes telekomunikāciju pakalpojumus — balss sakarus, ātrgaitas mobilo internetu bez apjoma ierobežojuma, kā arī mobilo televīziju LMT Straume un mūzikas straumēšanas pakalpojumu Spotify. LMT ir oficiālais Marshall un iPhone telefonu izplatītājs Latvijā.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 7.marts 2016 15:30
1 1 Atbildēt

Driz es te busu saimnieks!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti