Latvijā sāk pārdot jauno Samsung QLED TV

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 14.maijs 2018 14:41

Ar šodienu Latvijas tirdzniecības vietās sāk tirgot jaunos Samsung QLED televizorus, kas īpaši izceļas ar košu krāsu kvalitāti un skaistu dizainu.

QLED TV jaunie modeļi nodrošina tīru krāsu spektru un spilgtumu, ātru savienojamību ar papildu viedierīcēm, kas padara televizora lietošanu gudru un ērtu. Jaunākās paaudzes televizors īpašā režīmā spēj saplūst ar sienas krāsu telpā vai papildināt interjeru, radot gleznas efektu.

Izteikti krāsu toņi, spilgtums un dinamika
Līdz šim iepriekšējās paaudzes televizoriem vēl nebija izdevies sasniegt pilnīgu, košu krāsu apjomu. Samsung QLED jaunāko televizoru tehnoloģija piedāvā tīru 100% krāsu apjomu, vienlaikus nodrošinot labāko attēla kvalitāti. Pateicoties augstas efektivitātes kvantu punktu tehnoloģijai, QLED TV modeļi piedāvā izteikti uzlabotu melno toņu kontrastu, padarot gaišos toņus gaišākus, tumšos – tumšākus. Ekrāna materiāls, kas veidots no mikro LED gaismas diodēm, neizraisa pikseļu pārdegšanu un nodrošina lielisku krāsu kontrastu jebkādā telpas apgaismojumā.

Lielo TV ekrānu laikmets
Par vienu no būtiskākajiem faktoriem televizoru izvēlē, lietotāji min lielu ekrāna izmēru un arvien biežāk izvēlas augstākās kvalitātes televizorus. Līdz ar 2018. gada premium TV tirgus pieaugumu arī Samsung paplašina savu premium modeļu klāstu, papildinot televizora piedāvātās funkcijas. Ne tikai QLED televizori ir pieejami liela ekrāna formātā (75 collas un vairāk), bet arī LED TV, kas sasniedz līdz pat 82 collu lielu izmēru.

Ambient Mode maina līdzšinējo priekšstatu par mājas televizoru
Pat tad, ja televizors ir izslēgts, izmantojot Ambient Mode jeb apkārtējās vides režīmu, ekrāns iegūst jaunu pielietojumu. QLED TV spēj pārvērsties par gleznu un pat “nokopēt” sienas toni, uz kura tas atrodas. Vienlaikus ar izteikti šauro ekrāna rāmi televizors spēj saplūst ar sienu un pazust skatam. Nomainot dažādus attēlus vai pievienojot personīgos fotoattēlus, ir iespējams personalizēt ekrāna saturu.

Televizors, kuru var novietot jebkur
Izstrādājot jauno televizora modeli, Samsung rūpīgi domājis arī par to, kā televizors mājas apstākļos tiks piestiprināts vai novietots. Jaunākie vairāku veidu statīvi un stiprinājumi televizoru ļauj novietot jebkurā vietā. Televizora attālums, ja tas tiek piestiprināts pie sienas, ir tikai 2 milimetri. QLED TV dizains ir papildināts ar vienu, gandrīz neredzamu kabeli, kas savieno televizoram pievienotās ierīces, piemēram, mājas kinozāles, skaļruņus, spēļu konsoles un citas. Līdz šim esošie televizoram pievienotie vadu mudžekļi tiek integrēti vienā caurspīdīgā kabelī.

Vēl gudrāks jaunais QLED TV
2018. gada Samsung televizori nodrošina savienojamību ar vairākām sadzīves un mobilajām ierīcēm. Savienojot Samsung Galaxy mobilo tālruni ar QLED TV, ir iespējams uz ekrāna parādīt telefonā esošos fotoattēlus, kontrolēt un vadīt dažādas pievienotās ierīces, kas savienotas ar SmartThings aplikāciju, piemēram, ieslēgt un izslēgt POWERBot robotu – putekļu sūcēju, kā arī saņemt paziņojumus un atgādinājumus, kas saistīti ar mājas ierīcēm, piemēram, “veļas mazgāšanas cikls ir beidzies”.

Mobilajā tālrunī esošo informāciju var ērti savienot ar QLED TV, kas ļauj tiešā veidā piekļūt citām programmām, piemēram, YouTube. Šī funkcija samazina ikdienas problēmu, kad nepārtraukti jāielogojas aplikācijā, izmantojot tālvadības pulti.

Lai nodrošinātu drošu viedierīču izmantošanu, Samsung viedajiem televizoriem izstrādājis KNOX platformu, kas nodrošina trīs slāņu drošības risinājumu – ierīcei, platformai un aplikācijai. Savukārt saziņa ar ārējiem pakalpojumiem tiek šifrēta, lai novērstu datu drošību – to noplūdi vai informācijas izmainīšanu.

No 2018. gada 14. maija iegādājies jaunos Samsung QLED TV modeļus Latvijas lielākajos elektronikas veikalos.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti