LG mākslīgā intelekta ThinQ ierīces saņem augstākos apbalvojumus EISA atzinīgi novērtē LG mākslīgā intelekta un produktu inovācijas

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 15.augusts 2018 15:00

LG Electronics inovācijas mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģijās un dizainā saņēmušas Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācijas (EISA) atzinību. LG mākslīgā intelekta ThinQ produkti, tostarp LG OLED televizors, LG SUPER UHD televizors un LG XBOOM skaļrunis godināti par to ievērojamo konkurētspēju kategorijās, kas novērtē premium attēla kvalitāti, mākslīgā intelekta veiktspēju un skaņas izcilību.

LG OLED AI ThinQ televizors nosaukts par EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019, tādējādi uzņēmuma izstrādātajai OLED tehnoloģijai iegūstot balvu  jau septīto gadu pēc kārtas. Televizors saņēmis atzinību par tā attēla kvalitāti, pateicoties α (Alfa) 9 procesoram, kas nodrošina uzlabotu attēla kvalitāti ar pārsteidzoši bagātīgām krāsām, asumu un piesātinātību lielākam reālismam un segmentā vadošai mākslīgā intelekta funkcionalitātei.

LG SUPER UHD AI ThinQ televizors saņēmis EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019 balvu par tā spēju radīt nevainojamu LCD televizora attēlu, izmantojot tādas tehnoloģijas kā Nano Cell, Full-Array Local Dimming (FALD) un α (Alfa) 7 procesoru, kā arī LG AI ThinQ platformu un iebūvēto Google Assistant. Izmantojot LG patentēto AI ThinQ platformu, lietotāji var kontrolēt televizoru, viegli savienoties ar ārējām ierīcēm, pārslēgt attēla režīmu un meklēt saturu. Jaunākā televizorā integrētā modernā balss asistenta tehnoloģija tiek nodrošināta izmantojot Natural Language Processing (NLP), lai sniegtu inteliģentas ar balsi aktivizētas kontroles iespējas un savienojamību, balstoties uz LG ekskluzīvo dziļmācības tehnoloģiju. Turklāt ar iebūvēto Google Assistant LG AI televizors piedāvā uzlabotu pieredzi, kas ļauj lietotājiem pārvaldīt dažādus uzdevumus, atrast atbildes vai kontrolēt viedās mājas ierīces, tam kalpojot kā viedās mājas centram.

LG SUPER UHD televizors piedāvā blīvas fona apgaismojuma zonas pa visu ekrānu, kā arī būtiski uzlabo melnos toņus un attēlu izmērus, neatkarīgi kontrolējot LED gaismas zonas. Tādējādi tiek nodrošinātas labākas ēnu detaļas un samazināta gaismas izplūšana uzlabotam vietējam saturam, kas ir svarīgi HDR satura skatīšanai. Pateicoties novatoriskajam Nano Cell ekrānam, televizora skatītāji var baudīt pirmšķirīgu krāsu precizitāti un konsistenci platos skatīšanās leņķos, neietekmējot attēla kvalitāti.

LG premium AI skaļrunim LG XBOOM AI ThinQ tika pasniegta arī EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019 balva, novērtējot tā unikālo skaņas kvalitāti apvienojumā ar tā intelektu. Tehniskā sadarbība ar britu augstas izšķirtspējas audio pionieri Meridian nodrošina LG XBOOM AI ThinQ pilnīgu audio veiktspēju, kas paredzēta augstas precizitātes skaņai, precīzam vokālajam skaidrumam un atbilstošiem basiem.

Izmantojot Google Assistant, kas tieši integrēts ierīcē ātrākai lietošanai, LG XBOOM AI ThinQ reaģē uz lietotāja komandām bez nepieciešamības izmantot tālvadības pulti vai viedtelefonu, piemēram, pasakot "Klau, Google, kāds ir mans šodienas darāmo darbu grafiks?".

EISA SOUNDBAR 2018-2019 balvas ieguvējs, modelis LG SK10Y, ir klausītāju aptveroša akustikas sistēma ar 550W jaudu un 5.1.2 kanālu atbalstu, kas izmanto jaudīgo Dolby Atmos®, lai radītu padziļinātu skaņu no visiem virzieniem, tostarp griestiem.

LG SK10Y ir savietojams ar augstas kvalitātes bezzudumu audio failiem, lai nevainojami atdarinātu studijā ierakstītu skaņu, un šī iekārta arī piedāvā skaņas uzlabošanas funkciju, kas palielina standarta audio faila kvalitāti līdz 24bit/192kHz, lai izceltu katras dziesmas smalkās detaļas un nianses. Šai augstas izšķirtspējas akustikas sistēmai ir gaumīgs dizains un tas lieliski iederas novietots zem LG premium televizoriem. Turklāt šī akustikas sistēma ir savietojama ar citām viedajām ierīcēm, kas atbalsta Chromecast, un tā spēj straumēt dziesmas vai tīmekļapraides vienkārši ar vārdiem "OK Google".

"LG ir lepns saņemt tādu slavenu nozares ekspertu atzinību par saviem inovāciju sasniegumiem AI tehnoloģijās," norāda LG Home Entertainment Company prezidents Braiens Kvons (Brian Kwon). "LG ir un turpina būt nozīmīgs globāls spēlētājs mākslīgā intelekta jomā, piedāvājot to klientiem izmantot savās mājās, kas saskan ar mūsu misiju  - padarīt mūsu klientu dzīves ērtākas, ieviešot progresīvas tehnoloģijas."

Visi jaunāko tehnoloģiju entuziasti varēs iepazīties ar LG ThinQ produktu klāstu LG stendā Messe Berlin 18. zālē no 31. augusta līdz 5. septembrim.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti