Samsung televizori – pēdējā desmitgadē pirktākie 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung Electronics Baltic | 30.septembris 2016 12:48

Saskaņā ar pētījumu* Samsung televizori laika periodā no 2006. līdz 2016. gadam bijuši pirktākie Eiropā.

To kvalitāti novērtējuši ne tikai patērētāji, bet arī organizācijas “Digital Europe”, “TÜV Rheinland” un “European Imaging and Sound Association” (EISA), šogad izdotos Samsung UHD un SUHD televizorus apbalvojot ar īpašiem sertifikātiem un apbalvojumiem.

“Digital Europe”, kas ir Eiropas informācijas tehnoloģiju un patērētāju elektronikas uzņēmumu sadarbības organizācija, visiem Samsung 2016. gada UHD TV modeļiem ir piešķīrusi īpaši augstas izšķirtspējas (Ultra High Definition — UHD) televizoru sertifikātu. “Digital Europe”, kurā ietilpst 62 korporatīvie dalībnieki un 37 valstu tirdzniecības asociācijas, ir viena no ietekmīgākajām organizācijām, kas pārstāv digitālo tehnoloģiju nozari Eiropā. Šie televizori, kas atbilst stingriem “Digital Europe” kritērijiem, turpmāk tiks marķēti ar Eiropas UHD televizoru logotipu, kā arī ar Patērētāju tehnoloģiju asociācijas uzlīmi.

Šī gada Samsung Smart TV sērija apstiprināta ar Vācijas testēšanas un sertifikācijas iestādes “TÜV Rheinland” apliecinājumu. Īpaši izceltas tās tālvadības funkcijas. Ar 140 gadu darbības pieredzi “TÜV Rheinland” ir viena no ievērojamākām sertificēšanas institūcijām Eiropā. Tā nodarbojas ar dažādu rūpniecības, tostarp elektronikas iekārtu, automobiļu un medicīnas preču, drošības un kvalitātes novērtēšanu.

Savukārt EISA vēsturiski veidojusies kā tehnoloģiju žurnālistu projekts, lai izvēlētos “Gada labāko fotokameru”. Šobrīd asociācijā ir žurnālisti un redaktori no 50 dažādiem tehnoloģiju žurnāliem, kas pārstāv 23 Eiropas valstis.

EISA ikgadējā balvu ceremonijā par 2016.–2017. gada “Labāko televizoru Eiropā” nosaukusi Samsung SUHD TV ar 55 collu ekrānu. Televizors augsto vērtējumu ieguvis kategorijā “Mājas kinozāles un video tehnika”.

“Meklējot jaunu televizoru, Samsung produkti būs kā augstākās attēla kvalitātes orientieris arī tad, ja pircējs nepārzina sarežģītās tehnoloģiskās specifikācijas un to nozīmi,” stāsta Samsung Electronics Baltics sadzīves tehnikas biznesa direktors Baltijas valstīs Sergejs Kostjučenko. “Esam pārliecināti, ka gan minētie sertifikāti, gan apbalvojums sniegs patērētājiem vēl lielāku pārliecību par mūsu ierīču kvalitāti”

*IHS Technology un DislpaySearch, LLC. Rezultāti apkopoti, balstoties uz kritērijiem “pārdoto vienību skaits” un “vērtība” visā pasaulē.

Kāda ir Tava pieredze - raksti komentāros?

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 30.septembris 2016 20:09
2 1 Atbildēt

No kvalitātes tur nekā nav

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti