Sony laiž klajā trīs jaunas lieljaudas audio sistēmas 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Jānis Tauniņš | 20.marts 2017 6:57

Sony laiž klajā trīs jaunas lieljaudas audio sistēmas – MHC-V50D, SHAKE-X30D un SHAKE-X70D, kas paredzētas ballītes uzrīkošanai jebkurā telpā.

Izcilā skaņas kvalitāte ar ekskluzīvo Sony Smart High Power tehnoloģiju un Mica Cone skaļruni nozīmē, ka jūs varat baudīt jebkuru mūziku izcilā skaņas kvalitātē ar lieljaudas spēku.

Šajās mājas audio sistēmās ir daudz dažādu ballītei piemērotu funkciju, lai jūs varētu priecāties cauru nakti, piemēram, gaismas efekti un karaoke, žestu vadība un DJ elementi. Tajā pašā laikā jūs varat baudīt iespaidīgus basus, vienkārši pieslēdzoties ar viedtālruni un atskaņojot mūziku no jūsu iemīļotāko dziesmu saraksta. Bezvadu savienojumu nodrošina Bluetooth® un viena pieskāriena tuva darbības lauka (NFC) tehnoloģijas.

Ballīte visas nakts garumā ar V50D
Kompaktā kompleksā audio sistēma MHC-V50D radīs ballītes gaisotni jebkuros apstākļos. Ar Smart High Power tehnoloģiju, kas ir paredzēta skaņas spiediena palielināšanai, varēsiet baudīt pastiprinātus basus, ko nodrošina sistēmas uzbūve, kā arī palielinātais izejas ports, kas pastiprina akustisko spiedienu un rada jaudīgu skaņu, kuru var burtiski sajust. Turklāt Mica Cone skaļruņi, kas izgatavoti no MRC šķiedras, piešķir izturību un spēju saglabāt formu pat pie augsta spiediena un ātruma – tas nozīmē, ka, pastiprinot basus, nekādā ziņā necietīs skaņas kvalitāte.

Fiestable lietotne ļaus jums izvēlēties krāsas skaļruņa apgaismojumam un telpas izgaismojumam, kas pieskaņosies ritmam un padarīs krāšņu deju grīdu. Žestu vadība nodrošina vienkāršu ierīces funkciju – tādu kā mūzikas atskaņošana, dīdžejošana, semplēšana un gaismas efekti – pārvaldību. Aizmugurgaismojuma panelis ļauj sistēmu ērti lietot jebkurā diennakts laikā.

Iespējams izmantot divus mikrofona pieslēgumus, lai sarīkotu karaoke dziedāšanu un atskaņotu pavadījumu ar atbalss un klusinājuma efektiem, lai radītu īsta zvaigžņu šova sajūtu. Lai redzētu vārdus un dziedātu līdzi, vienkārši jāpieslēdzas televizoram ar HDMI savienojumu, un jūs varēsiet tiešā veidā atskaņot karaokes DVD no iebūvētā pleijera.

V50D ir kompakta viengabala ierīce, kuras dizains ir pārdomāts ērtai pārnēsāšanai. Tā būs ideāls papildinājums piknikā, neformālā kopā sanākšanas brīdī vai ballītē visas nakts garumā.

Atliek vien savu viedtālruni vai planšetdatoru vienkārši pieslēgt ar Bluetooth savienojumu vai viena pieskāriena NFC tehnoloģiju un baudīt Sony iebūvētās LDAC tehnoloģijas nodrošinātu izcilas kvalitātes atskaņojumu bez traucējošiem vadiem.

Uzkarsē ballīti ar X30D
Pietiekami plašās telpās, kur iespējams sarīkot īpaši skaļu ballīti, noderēs SHAKE-X30D ar trīs daļu dizainu un aizraujošām funkcijām visīstākajai līksmībai. Ar galveno elementu kā centrālo ierīci dzīvojamā istabā un diviem skaļruņiem, ko iespējams novietot dažādās telpas vietās vai abās pusēs televizoram, izjūtiet mūziku visu cauru nakti!

Šī ierīce, aprīkota ar tādiem pašiem Mica Cone skaļruņiem un Smart High Power tehnoloģiju, atskaņos iespaidīgus basus un dos jaudīgu skaņu, bet vienlaikus nemazinās skaņas izcilo kvalitāti, ar ko izslavēti Sony skaļruņi.

X30D ir divas mikrofonu pieslēgvietas, lai varētu sarīkot karaokes konkursu, pieslēgvieta ģitārai, kā arī HDMI ARC izeja, lai izveidotu savienojumu ar televizoru. Šī mājas akustiskā sistēma ar DJ funkcijām un skaņas atbalss un klusinājuma efektiem iesildīs jebkuru ballīti. Skaļruņu apgaismojums un košas gaismas projekcijas uz sienas maina krāsu saskaņā ar ritmu.

Vēl jaudīgāk ar X70D
SHAE-X70D lieljaudas audio sistēma ir pilna aprīkojuma nodrošinājums jautrai ballītei! Milzīgā X70D mājas akustiskā sistēma ar tiem pašiem jaudīgajiem Mica Cone skaļruņiem un Smart High Power tehnoloģiju, ko papildina vēl vairāk apgaismojuma krāsu un staru sarkanā, zilā un zaļā krāsā, ir aprīkota ar visām iecienītākajām funkcijām un Party Chain iespējām, lai baudītu mūziku visu nakti.

MHC-V50D sistēmas aptuvenā cena būs € 500, nopērkama no aprīļa.
SHAKE-X30D sistēmas aptuvenā cena būs € 750; pārdošanā no maija.
SHAKE-X70D sistēmas aptuvenā cena būs € 1200; pārdošanā maijā.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 20.marts 2017 18:41
3 0 Atbildēt

Par 1200 pirkt sony un gaismiņas? Tad ja nedaudz pielikt un nopirkt īstu prēmiumu, bet bez lampiņām.

Bet tās jau ir manas, nepareizās, domas.

Pļurkt 20.marts 2017 18:51
1 0 Atbildēt

Super puper augstas kvalitātes aparāti, lai klausītos sakropļoto mp3 formāta muzonu???!!!

---

pieslēdzoties ar viedtālruni un atskaņojot mūziku no jūsu iemīļotāko dziesmu saraksta. Bezvadu savienojumu nodrošina Bluetooth®...

...

Mp3 der jebkurš pļerdaks par pārdesmit erikiem.

Tie kas klausās mp3, tā pat pilnīgi neko nesajēdz no kvalitatīvas skaņas => priekš kam Bluetooth??

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti