Volkswagen piedāvā ieskatu 20 gadu tālā nākotnē

 
11.jūlijs 2008 8:40

Kad transportlīdzekļi sazināsies ar luksoforiem? Vai nākotnē būs sastrēgumi? Vai braukšana ar bezizmešu transportlīdzekļiem spēj sniegt baudu?

Dažādu vecumu automobiļu fani nule kā atvērtajā mājaslapā www.volkswagen2028.com var atrast saturīgas un izklaidējošas atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem.



Volfsburgas autoražotājs tā novatoriskajā interneta lapā iepazīstina ar savu vīziju par automobiļu pasauli pēc 20 gadiem. Mājaslapas pamatā ir īsa interaktīva filma, kas skatītājam sniedz saturošu un izklaidējošu temata ievadu. Filmā, kuras darbība risinās 2028. gadā, tēvs stāsta dēlam par automobiļu pasauli pirms 20 gadiem. Vienlaicīgi interneta lietotājs var izvēlēties kādu no daudzajām saitēm, lai ieskatītos automobiļu nākotnē.

Izstrādātāji un dizaineri no Volkswagen izpētes daļas pavada lietotāju šajā ceļojumā un vienkāršā valodā izskaidro rītdienas automobiļu pasaules vīziju, sniedzot aizraujošu ieskatu mūsdienu tehnoloģiskajos procesos, kuru mērķis ir sagatavot ceļu ilgai un novatoriskai nākotnei. Tajā pašā laikā šajā ieskatā uzsvērta Volkswagen zīmola gatavība jau tagad iemiesot “Das Auto.” jēdzienu, kā arī zīmola apņemšanos būt novatoriskākajam liela apjoma autoražotājam pasaulē.

“Lai nodemonstrētu rītdienas automobiļu pasauli, mūsu dizaineri un izstrādātāji speciāli šai mājalapai ir radījuši trīs novatorisku transportlīdzekļu koncepcijas. Mēs tās nosaucām par ‘one’, ‘ego’ un ‘room’. Tās sniedz priekšstatu par formu, kādu nākotnē varētu ieņemt mūsu vīzija. Tās demonstrē, kā nākotnes automobiļi spēj sazināties ar luksoforiem, kā hologrāfiski ekrāni automobilī var palīdzēt vadītājam, un kā mēs varam radīt pat vēl vairāk braukšanas prieka ar bezizmešu automobiļiem,” skaidroja Johens Zengpīls (Jochen Sengpiehl), Volkswagen pasažieru auto zīmola mārketinga daļas vadītājs.

Intuitīva navigācija ved lietotāju cauri mājaslapai, kas apvieno klasiskās filmu epizodes ar 3D efektiem. www.volkswagen2028.com piedāvājumu papildina opcija “runā ar mums”, kas sniedz lietotājam iespēju dalīties pārdomām un radīt pašam savu individuālu informācijas paketi lejupielādēšanai.

Auto Group Baltic,
Volkswagen importētājs Baltijā
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti