No 5.līdz 10.augustam notiks starptautiskais SAAB salidojums 3

 
21.jūlijs 2008 10:37

Līdz 23.jūlijam turpinās pieteikšanās starptautiskajam SAAB braucēju salidojumam, kurš šogad pirmo reizi notiks Latvijā, tādejādi mūsu SAAB klubam radot godu būt pirmajiem tik liela pasākuma organizatoriem ne tikai Baltijas, bet visas Austrumeiropas mērogā.



„Šobrīd dalību pieteikušas 102 ārzemju un 22 ekipāžas no Latvijas. Vēlamies redzēt vairāk mūsu pašu SAAB braucējus, tāpēc izsludinām pieteikšanās pagarinājumu,” saka Latvijas SAAB kluba vadītājs Normunds Kalvāns. 

Nav jābūt SAAB kluba biedram, lai piedalītos šajā pasākumā. Atliek pieteikt savu SAAB ekipāžu pa e-patu: info@saabclub.lv vai tālr. +371 29220123.

Augusta sākumā vairākās Latvijas pilsētās interesentus priecēs no dažādām valstīm sabraukuši jauni un jaunāki SAAB un arī par klasiku kļuvušie SAAB 92, 93 un Sonett modeļi, kuru divtaktu motoru skaņa ir reti sastopama parādība visā pasaulē.

Šī ir arī vienreizēja iespēja SAAB draugiem parādīt Latviju, tāpēc starts 26. SAAB klubu salidojuma veterānu tūrisma rallijam tiks dots jau otrdien, 5.augustā, Liepājā. Ceļojot cauri visiem Latvijas novadiem 7.augusta vakarā dalībnieki piestās Talsos pie kultūras nama un finišs paredzēts 8.augustā, Cēsu rajonā. 

Jau vairāk kā 25 gadus SAAB markas cienītāji no dažādam pasaules valstīm tiekas ikgadējos SAAB salidojumos, kuru galvenā doma ir ceļojot dalīties ar pieredzi, gūt jaunas idejas automobiļu restaurācijā un labi pavadīt laiku domubiedru pulkā. SAAB salidojuma rīkotājvalsts tiek izvēlēta jau krietni pirms pasākuma, līdzīgi kā sporta spēlēs tiekoties visu valstu pārstāvjiem. Pērn šī tikšanās notika SAAB dzimtenē Zviedrijā, kur atzīmēta SAAB 60 gadu jubileja, savukārt Latvijas ideja pat tūrisma ralliju cauri novadiem mantota no Dānijas SAAB draugiem.

Pasākuma organizētājs – Latvijas SAAB klubs ir pats vecākais automobiļu markas klubs Latvijā, kurš, apvienojot vietējos skandināvu autobūves entuziastus un piedaloties starptautiskos SAAB klubu pasākumos, desmit gadu laikā kļuvis par spēcīgu organizāciju, kas pazīstama plaši ārpus Latvijas robežām.

Pasākumu atbalsta: MailMaster, Autodizains, Latvijas SAAB dīleris „Viking Motors”, „PageZone Web Hosting”, „Walcc w/o co”, „CopyLux”, Talsu pilsētas dome un Cēsu pilsētas dome.

Vairāk informācijas pasākuma oficiālajā mājas lapā: www.intsaab2008.lv
 
Visi komentāri
 
260053. viesis 21.jūlijs 2008 12:24
0 0 Atbildēt

logo gan atgadina vairak sāābu pec avarijas..

260071. viesis 21.jūlijs 2008 14:05
0 0 Atbildēt

kur varētu pa fikso dabūt sābu ar tehnisko???

260104. viesis 22.jūlijs 2008 7:29
0 0 Atbildēt

tad nu gan Pirmajam probleema :D sviestca SAABs neder :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti