Jau šonedēļ – Latvijas autokrosa čempionāta posms Bauskā

 
21.jūlijs 2008 10:40

Nedēļas nogalē – 26. jūlijā – Bauskā, „Mūsas” Sporta kompleksā, risināsies Latvijas autokrosa čempionāta 3. posms un Baltijas bagiju čempionāta 3. posms. Tāpat uz starta stāsies B- 600 un „Beta” bagiju braucēji, kuri cīnīsies par „Parex Līzings kausu”.

Jau šobrīd sportisti aktīvi piesakās sacensībām un patlaban saņemti 76 pieteikumi – startēt gatavi visi vadošie autokrosisti! Tādējādi šogad „Mūsas” Sporta komplekss būs uzņēmis visus lielākos autokrosa notikumus mūsu valstī – Eiropas čempionāta posmu, Latvijas čempionāta posmu un Baltijas čempionāta etapu bagijiem.

Visplašākā pārstāvniecība šobrīd ir Super 2000 klasē, kur startam gatavi vismaz 15 sportisti, no kuriem favorīts numur viens ir šosezon nepārspētais Ulvis Bujāns. Viņam noteikti nopietnu sāncensību izrādīs smiltenietis Raimonds Tiltiņš, jēkabpilieši Aldis un Kristaps Kasparoviči, kā arī Mārtiņš Porietis no Aknīstes.

1600 klasē pagaidām pieteikušies 13 sportisti, tostarp neapšaubāmais līderis Oļģerts Vērmanis, kurš centīsies reabilitēties par kūleni un nulle punktiem iepriekšējā posmā savās mājās Valmierā. Čempionāta līderis Kaspars Īle noteikti centīsies savas pozīcijas meistarsacīkstēs neatdot, bet viņam būs jāuzmanās no Andra Priedīša, kuru Īle iepriekšējā posmā pārspēja tikai pēdējos trases metros.
 
Open klasē pagaidām cīņā gatavi doties vismaz septiņi sportisti, taču šis skaitlis noteikti palielināsies. Savukārt sūdzēties par dalībnieku trūkumu nevar Baltijas kausa tīkotāji „Divīzija 3A” klasē – šeit pieteikušies 12 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un pat Nīderlandes! Virs 10 dalībniekiem pieteikušies arī B-600 un „Beta” bagiju klasēs, kur piloti cīnīsies par „Parex Līzings kausu”. Patlaban abas šīs mazo bagiju klases bauda kausa izcīņas statusu, bet ļoti iespējams, ka jau nākamgad tajās notiks Latvijas čempionāts.
 
Latvijas autokrosa čempionāta 3. posma Bauskā ģenerālsponsori ir Latvijas Mobilais Telefons, Parex Līzings un Stokker, sponsori – Neste Oil, Aldaris, Veiters, Peri, informatīvie atbalstītāji: Draugiem.lv, Auto Bild Latvija, TV5, Radio SWH, Latvijas avīze, DELFI Autosports, iAuto, Sports, Čas, Auto Euro, Bauskas Dzīve, Zebra un Telegraf.

Latvijas autokrosa čempionāta 3. posma Bauskā preses sekretārs
Mārtiņš Dzenītis
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti