Sestdien un svētdien ierobežos satiksmi Juglā 4

 
14.augusts 2008 9:41

Asfaltbetona virskārtas ieklāšanas darbu dēļ divas dienas tiks ierobežota satiksme Juglā. Brīvības iela ūdenvadu izbūves dēļ jau tagad ir ļoti ierobežota arī Sporta akadēmijas un Teikas rajonā. 16.augustā un 17.augustā Brīvības gatvē no Silciema ielas līdz Juglas kanāla tiltam notiks asfaltbetona virskārtas ieklāšanas darbi.

Asfaltbetona virskārtas ieklāšanas darbu dēļ 16.augustā tiks slēgta kreisā Brīvības gatves brauktuves daļa virzienā no centra. Satiksme tiks organizēta pa brauktuves labo pusi vienā joslā katrā virzienā. Slēgta tiks arī nobrauktuve no Brīvības gatves centra virzienā caur tuneli uz jaunizbūvēto Juglas ielu, kā arī iebraukšana un izbraukšana no Baltezera ielas uz Brīvības gatvi.

Savukārt 17.augustā satiksme tiks pārkārtota uz Brīvības gatves brauktuves kreiso pusi. Tiks slēgta labā brauktuves daļa virzienā no centra, organizējot satiksmi pa kreiso brauktuves daļu vienā joslā katrā virzienā. Tiks slēgts arī vecās Juglas ielas un Brīvības gatves krustojums un uzbrauktuve no jaunizbūvētās Juglas ielas uz Brīvības gatvi virzienā no centra.

Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā, kā arī citu iespējamu neparedzamu apstākļu dēļ asfaltbetona virskārtas ieklāšanas darbi tiks pārcelti uz 23.augustu un 24.augustu.

AS "A.C.B.", kas veic rekonstrukcijas darbus Juglā, aicina autovadītājus un gājējus būt uzmanīgiem un sekot līdzi satiksmes norādēm un ceļa zīmēm.

Ceļa rekonstrukciju Juglā paredzēts pabeigt augusta beigās. Kopumā tur būs izbūvēts satiksmes tunelis zem Brīvības gatves, paaugstināts Brīvības ielas līmenis, izbūvēts pilnīgi jauns Juglas ielas pagarinājums no Pāles ielas līdz Brīvības gatvei, kā arī ierīkotas jaunas nobrauktuves un uzbrauktuves Brīvības gatvei.

Būs arī vairāki gājēju tuneļi brauktuvju šķērsošanai. Jaunizveidotais satiksmes mezgls no Silciema ielas līdz kanālam Brīvības gatvē ievērojami atvieglos automašīnu kustību augstās satiksmes intensitātes apstākļos, turklāt šis būs viens no mūsdienīgākajiem satiksmes mezgliem Rīgā.
 
Visi komentāri
 
260756. viesis 15.augusts 2008 10:43
0 0 Atbildēt

Nu tas A.B.C varēja mazāk šķidri d... par ceļazīmju ievērošanu. Tur ir tāds bardaks gan ar ceļa zīmēm, gan ceļa apzīmējumu, ka tur pēc zīmēm izbraukt vienkārši nav iespējams.

Kādu laiku atpakaļ braucot uz centru bija zīme, ka abas joslas pēc 100m "nobīdās" pa kreisi, bet dzīvē bija pa labi. Un tā zīme tur karājās vismaz pāris nedēļas.

260757. viesis 15.augusts 2008 10:46
0 0 Atbildēt

Rīgas svētki jau laikam by default neskaitās nekas svarīgs, neviens pat neplāno, ka kāds īpaši brauks uz tiem no ne-Rīgas, un tāpēc šo Rīgas svētku laikā nevis atvieglo satiksmi, bet pretēji - apgrūtina

260796. viesis 16.augusts 2008 11:57
0 0 Atbildēt

Šorīt braucu āra no garāžas, un vērojot saliktās satiksmes ierobežojošās zīmes un iežogojumus, sapratu ka atpakaļ garāža iebraukt nav pa kurieni... Pajautāju vienam ceļiniekam, kas darbojās uzstādot pagaidu zīmi, kā man tik atpakaļ uz garāžu..

šams teica, ka esot jābrauc tad zem ķieģeļa pret spalvu....

Normāli nodrošinājuši apbraucamos ceļus.. :D, a tur tak ir divi garāžu koperatīvi, kuros stāv katrā vairāk kā divsimts automašinas.... ko tad mums darīt tās divas dienas, braukāt zem ķieģeļa, riskētjot ne tikai ar soda naudu bet arī ar iespējamo CSN... :? :O :O

260837. viesis 19.augusts 2008 0:16
0 0 Atbildēt

bet nu korkjis svetdien vakaraa ap 21:30 bija labs, sakas jau pie bergju tilta virzienaa uz riigu! naacaa mochit caur papiirfabriku, tur jau ar gaaja jautri!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti