Būs jāmaksā par neierašanos uz vadītāja eksāmenu 8

 
28.augusts 2008 9:03

Sakarā ar to, ka daudzi topošie autovadītāji piesakās uz eksāmeniem, bet neierodas uz tiem, sākot ar 2008. gada 1. septembri CSDD tiek ieviesta kārtība, ka turpmāk par neierašanos uz pārbaudījumu bez iepriekšēja brīdinājuma, būs jāapmaksā eksāmens pilnā apmērā.

Lēmums pieņemts, jo šādi gadījumi notiek pietiekoši bieži, un to dēļ CSDD cieš finansiālus zaudējumus – darbiniekiem nākas pavadīt liekas stundas bez darba, kā rezultātā samazinās apkalpoto klientu skaits, par eksāmenu automašīnām jāmaksā līzings, bet tās reāli netiek izmantotas.

Bez tam šādi gadījumi sekmē arī rindu veidošanos uz vadīšanas eksāmeniem, tādēļ turpmāk neapzinīgajiem klientiem, lai saņemtu atļauju kārtot eksāmenu, nāksies apmaksāt iepriekš pieteikto, bet neizmantoto eksāmenu. Apmaksa būs jāveic tieši pirms kvalifikācijas eksāmena.

Paziņot par neierašanos uz eksāmenu var ne vēlāk kā iepriekšējā darba dienā, un šajā gadījumā apmaksa pieprasīta netiks. To iespējams izdarīt personīgi ierodoties tajā CSDD nodaļā, kurā pieteikts eksāmens, piezvanot pa tālruni 67025777 vai ar autoskolas palīdzību.

Papildus informācija par nodaļu adresēm un darba laikiem atrodama CSDD mājas lapā www.csdd.lv – sadaļā „Kontakti”.
 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
261112. viesis 28.augusts 2008 13:56
1 0 Atbildēt

Starpības nekādas. Tāpat ir darbiniekiem jāmaksā algas un līzings par mašīnām, ir tur vai nav eksaminējamie. Papildus peļņas avots, nekas cits.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti