Būs jāmaksā par neierašanos uz vadītāja eksāmenu 8

 
28.augusts 2008 9:03

Sakarā ar to, ka daudzi topošie autovadītāji piesakās uz eksāmeniem, bet neierodas uz tiem, sākot ar 2008. gada 1. septembri CSDD tiek ieviesta kārtība, ka turpmāk par neierašanos uz pārbaudījumu bez iepriekšēja brīdinājuma, būs jāapmaksā eksāmens pilnā apmērā.

Lēmums pieņemts, jo šādi gadījumi notiek pietiekoši bieži, un to dēļ CSDD cieš finansiālus zaudējumus – darbiniekiem nākas pavadīt liekas stundas bez darba, kā rezultātā samazinās apkalpoto klientu skaits, par eksāmenu automašīnām jāmaksā līzings, bet tās reāli netiek izmantotas.

Bez tam šādi gadījumi sekmē arī rindu veidošanos uz vadīšanas eksāmeniem, tādēļ turpmāk neapzinīgajiem klientiem, lai saņemtu atļauju kārtot eksāmenu, nāksies apmaksāt iepriekš pieteikto, bet neizmantoto eksāmenu. Apmaksa būs jāveic tieši pirms kvalifikācijas eksāmena.

Paziņot par neierašanos uz eksāmenu var ne vēlāk kā iepriekšējā darba dienā, un šajā gadījumā apmaksa pieprasīta netiks. To iespējams izdarīt personīgi ierodoties tajā CSDD nodaļā, kurā pieteikts eksāmens, piezvanot pa tālruni 67025777 vai ar autoskolas palīdzību.

Papildus informācija par nodaļu adresēm un darba laikiem atrodama CSDD mājas lapā www.csdd.lv – sadaļā „Kontakti”.
 
Visi komentāri
 
261093. viesis 28.augusts 2008 10:25
0 0 Atbildēt

Sen bij laiks

261103. viesis 28.augusts 2008 12:06
0 0 Atbildēt

Beidzot pareizs lemums. Vairs nevarees noveerteet vai izlozeetais instruktors ir labs, un taadeejaadi izlemt atsaukties vina uzaicinajumam vai atlikt uz naakosho reizi.

261108. viesis 28.augusts 2008 13:32
0 0 Atbildēt

BS. Jo vairaak neierodas, jo lielaaka dalja no dziivaas rindas paiet uz priekshu, un tas ir arii viss. nevis 5-10 cilveeki, bet 15-25. Eksamineeto kaartotaaju skaits pa dienu nemainaas. Taa kaa neierodas bez ieprieksheejaa briidinaajuma neliela dalja negaidiitu svariigu (dziivee/darbaa) apstaaklju deelj, tad shiis izmainjas neko nemainiis. Potenciaalie neierashanu izraisoshie apstaaklji buus tik un taa, neieradushies buus tik un taa (un attieciigi dziivaa rinda saglabaasies). - attieciigi buus tikai lielaaki ienaakumi CSDD (gan no rindas, gan no neieradusho eksamineejamo dubultapmaksas).

261109. viesis 28.augusts 2008 13:38
0 0 Atbildēt

Kāpēc nevarēs? Varēs, tikai tagad instruktora izloze būs maksas pasākums.

BusDriver

261112. viesis 28.augusts 2008 13:56
1 0 Atbildēt

Starpības nekādas. Tāpat ir darbiniekiem jāmaksā algas un līzings par mašīnām, ir tur vai nav eksaminējamie. Papildus peļņas avots, nekas cits.

261139. viesis 28.augusts 2008 23:14
0 0 Atbildēt

Kā var prasīt samaksu par nesniegtu pakalpojumu?! CSDD gaida jauni tiesu darbi!

261140. viesis 29.augusts 2008 0:07
0 0 Atbildēt

Pakalpojums ir nevis nesniegts, bet nesanjemts. Domaaju, ka sakariiga pieeja. Ja grib kaartot eksi, tad piesakaas un iet. Ja nevar tikt, laikus atsakaas. Dziivo rindu kaa taadu vareetu vispaar atcelt - taa kljuust pilniigi nevajadziiga fiicha.

261153. viesis 29.augusts 2008 10:11
0 0 Atbildēt

Atceljot dziivo rindu kaa reiz paraadiisies neaiznjemtie instruktori/mazaaks pa dienu eksamineeto skaits (jau agraak mineeju, ka ljoti svariigi apstaaklji, kas var likt neierasties peec pieraksta tik un taa var gadiities/tik un taa neieradushies buus). Tikai ka nauda ieritees arii neko nedarot. -kaads rezons?

Un kas dziivajaa rindaa ir slikts? Ilgaa gaidiishana? BS. Ja cilveeks tajaa gaida, taatad veeleeshanaas agraak likt eksaamenu vinjam ir pietiekoshi svariigaaka par gaidiito dienu-divaam (eg. atceros sievieti, kurai bija peec paaris dienaam jaalido aarpus Latvijas). Eksamineejamos peec pieraksta tas neietekmee nekaadaa veidaa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti