Satiksme pār Juglas kanālu tiks novirzīta pār pagaidu tiltu 8

 
3.septembris 2008 0:00

Lai palielinātu tilta pār Juglas kanālu satiksmes caurlaides spēju, šobrīd norisinās tilta paplašināšanas darbi. To rezultātā pār tiltu līdzšinējo divu braukšanas joslu vietā tiks ierīkotas trīs braukšanas joslas katrā virzienā.

Lai remontdarbu laikā nodrošinātu satiksmes plūsmu pa divām braukšanas joslām katrā virzienā tāpat kā līdz šim, no  3. septembra, satiksme virzienā uz centru pār Juglas kanālu tiks novirzīta pār pagaidu tiltu.

Satiksme pār pagaidu tiltu virzienā uz centru tiks organizēta rītdien pēc rīta maksimuma stundu laika.

Tilta pār Juglas kanālu paplašināšana tiek veikta Brīvības gatves pilnveidošanas darbu ietvaros, lai novērstu tā sauktā „pudeles kakla” veidošanos. Šobrīd Brīvības gatvē gan pirms, gan mazliet pēc tilta pār Juglas kanālu ir nodrošinātas trīs braukšanas joslas katrā virzienā. Pēc tilta rekonstrukcijas līdzšinējo divu braukšanas joslu vietā tiltam būs trīs braukšanas joslas katrā virzienā.

Rekonstrukcijas laikā tiks paplašināta tilta brauktuves konstrukcija, izbūvēta jauna brauktuves hidroizolācija, izveidotas jaunas tilta deformācijas šuves, uzklāts jauns asfaltbetona segums, paplašinātas gājēju ietves, kā arī uzstādītas jaunas margas un drošības barjeras.

Kopš jūlija sākuma, kad tika uzsākti tilta remontdarbi, ir veikta balstu paplašināšana. Uzsākot remontdarbus tilta augšpusē, satiksme tiks daļēji novirzīta pār blakus izbūvēto tērauda konstrukcijas pagaidu tiltu, lai visu remontdarbu laiku nodrošinātu satiksmes plūsmu pa divām braukšanas joslām tāpat kā līdz šim.

Tā kā remontdarbu laikā var mainīties braukšanas joslu izvietojums, aicinām transportlīdzekļu vadītājus sekot līdzi ceļa zīmēm.

Tilta pār Juglas kanālu rekonstrukciju veic AS „Latvijas tilti”. Plānots, ka tilta remontdarbi tiks pabeigti 2009. gada jūnijā.
 
Visi komentāri
 
261263. viesis 3.septembris 2008 9:19
0 0 Atbildēt

šitais labs - tikko turpat pārgrieza atklāšanas lenti...lai atkal uzliktu priekšā žogu un aizklapētu pussatiksmi uz gadu:D Saprotu, ka bez ta neiztikt, bet spurdziens uznāca:)

261268. viesis 3.septembris 2008 11:20
0 0 Atbildēt

lasīt iemācies. neko neklapēs ciet, divas joslas saglabāsies.

261288. viesis 4.septembris 2008 8:05
0 0 Atbildēt

Nu šorīt bija neliela probka un tikai dēļ tā, ka kāds āksts izdomājis uzlikt ātrumvalni pirms tā pagaidu tilta :D

Kvatra

261301. viesis 4.septembris 2008 14:12
0 0 Atbildēt

varbūt labāk ātrumvalnis, nekā purvā sakrituši āksti?

261304. viesis 4.septembris 2008 14:46
0 0 Atbildēt

Lai tak krīt, ja nejēdz izbraukt :)

261307. viesis 4.septembris 2008 16:10
0 0 Atbildēt

Probka nebija dēļ ātrumvaļņa. Smagaias nesadalīja ceļu ar pajaunu BMW. Dēļ šī varoņdarba korķī nostāvējām 20 min. :(

261315. viesis 4.septembris 2008 20:04
0 0 Atbildēt

bet vispār, ja godīgi, neticami tīri labi izveidots tas apbraucamais ceļš.

261391. viesis 8.septembris 2008 12:56
0 0 Atbildēt

pilniigas muljkjiibas. pie visa vainiiigs aatrumvalnis, vakar ap 19tiem tur bija pilniigs vaaks....taalaak viss smuki. Es saprotu, ka taa tilta konstrukcija tur ir uz 1-2 nedeeljaam ne vairaak, jo nu shitaadu sviestu tur atstaat uz gadu ir pilniigi garaam.....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti