Liepājā darbu uzsāk «Citroen» autorizēts serviss

 
9.septembris 2008 11:26

Liepājā ir atklāts un darbu uzsācis autorizēts Citroen servisa un apkopes centrs. Līdz ar to Citroen markas automobiļu garantijas apkope un remonts ir pieejams Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Cēsīs, Kuldīgā, Daugavpilī.

„Mūsu mērķis ir paplašināt Citroen dīleru un servisa centru tīklu visā Latvijā. Citroen autorizētā servisa atklāšana Liepājā ir solis pretim esošajiem un jauniem klientiem, lai arī Kurzemes reģionā nodrošinātu Citroen servisa kvalitāti atbilstoši standartiem”, saka Raimonds Dūda, SIA Veho valdes priekšsēdētājs.

SIA Lāde ir dibināta 1993. gadā, Liepājā uzņēmums darbību uzsāka 1997. gadā. No 2001. gada SIA Lāde ir Peugeot dīleris, kas ir viens no PSA (Peugeot Citroen Group) grupas ražotajām markām.

Jaunā Citroen servisa pārstāvji ir izgājuši tehniskās apmācības kursu, kas ietver autorizētā servisa sakarus ar Citroen rūpnīcas tehniskās asistences platformu un tehniskajiem ekspertiem.
 
Gan VEHO valdes priekšsēdētājs R.Dūda, gan SIA Lāde īpašnieks E. Dreija saskata labas izredzes autorizētā Citroen servisa attīstīšanai Liepājā.

Citroen automašīnu oficiālais importētājs Latvijā, SIA VEHO ir VEHO Group Oy meitas uzņēmums, kas pārstāv vadošo Somijas auto tirdzniecības uzņēmumu ar 70 gadu darbības pieredzi.

Šobrīd Citroen automašīnu iegāde, garantijas apkope un remonts pieejama arī Ventspilī, Cēsīs, Kuldīgā, Daugavpilī un drīzumā arī Liepājā.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti