«Blaupunkt» augstākās kvalitātes skanējums 4

 
9.septembris 2008 12:17

Blaupunkt laidis klajā jaunāko inovatīvās produktu sērijas "Bremen" auto audio atskaņotāju – Bremen MP78. Jaunais modelis izceļas ar augstas kvalitātes radio signāla uztveršanas spēju, lielisku atskaņošanas kvalitāti un daudz plašāku skaņas ekvalaizera funkcionalitāti, kā arī teju vai neierobežotu savienojamību.

Bremen MP78 augstākās klases radio uztvērējs ar ADR TwinCeiver (progresīvo digitālo uztvērēju), ko izstrādājis Blaupunkt, sniedz nepārspējamu radio signāla uztveršanas kvalitāti. Dubultā digitālā uztvērēja un speciālas DDA (digitālās virziena antenas) kombinācija faktiski izslēdz jebkādus traucējumus un ļauj uztvert signālu no daudz tālākiem raidītājiem. Radio ir aprīkots ar iespēju uztvert radio pārraides FM, MW, LW un SW frekvenču skalā. Bremen MP78 iebūvētais jaudas pastiprinātājs ar maksimālo jaudu 4 x 50 vati garantē bagātīgu un spēcīgu skanējumu. Vairākas dažāda tipa izejas, kuru vidū ir priekšpastiprinātu četru kanālu izeja, regulējama sabvūfera izeja un centrālā kanāla izeja, kas apgādāta ar atsevišķu piecu joslu ekvalaizeru, ļauj jebkurā laikā uzlabot auto audio sistēmu, piemēram, ar Velocity sērijas jaudas pastiprinātājiem vai sabvūferiem.



Bremen MP78 jaunais augstas izšķirtspējas "Digital Sound Adjustment" dod iespēju izsmalcinātai skaņas regulēšanai, lai pielāgotu skanējumu īpaši katrai automašīnai un panāktu individuāliem klausītājiem vēlamo rezultātu. Pašregulējošs, parametriskais 4 x 7 joslu ekvalaizers ļauj precīzi noregulēt skaņu ar soli 1/6 oktāvas atbilstoši vajadzībām. Skaņas signāla aizture sešiem kanāliem ir regulējama pilnīgi atsevišķi, kas ļauj panākt vēlamo skanējumu konkrētā vietā, piemēram, tur, kur parasti atrodas automašīnas vadītāja galva, vai arī tā, lai vienlīdz labu skanējumu varētu izbaudīt gan vadītājs, gan pasažieris. Regulējams, aktīvais trīs joslu krosovers nodrošina optimālu katra automašīnas skaļruņa skanējumu, bez tam DNC (Dynamic Noise Covering) sistēma ar ārējā mikrofona palīdzību nepārtraukti analizē visus no ārpuses automobilī iekļūstošos trokšņus un atbilstoši regulē audio sistēmas skanējumu un skaļuma līmeni.



Mūsdienās ir sastopami daudz dažādi datu nesēji, kuros tiek ierakstīti mūzikas faili, kā arī daudz dažādi portatīvie audio atskaņotāji, no kuriem iespējams klausīties mūziku. Tas tikai nozīmē to, ka auto audio atskaņotājam ir jābūt īpaši universālam, lai tos spētu atskaņot. Bremen MP78 atskaņo MP3 failus no kompaktdiskiem, taču USB pieslēgvieta ļauj arī tos atskaņot no USB atmiņas moduļiem un portatīvajiem cietajiem diskiem. Taču tas vēl nav viss – aiz elektriski nolaižamā priekšējā paneļa slēpjas SD un MMC karšu lasītājs, kas ļauj nolasīt īpaši ietilpīgas atmiņas kartes ar mūzikas failiem. Atrast un izvēlēties vēlamos skaņdarbus ir vienkārši, jo to izvēlei ir viegli sekot līdzi lielajā, krāsainajā displejā Bremen MP78 atskaņotāja ekrānā. "AUX In" pieslēgvieta ļauj auto audio sistēmai pieslēgt citus portatīvos mūzikas atskaņotājus un navigācijas iekārtas – to skaņa tiek skaidri un dzidri atskaņota, izmantojot auto audio sistēmu.  Bremen MP78, pareizi pieslēdzot, ļauj vienkārši un ērti vadīt arī iPod mūzikas atskaņotājus, izmantojot auto audio atskaņotāja vadības taustiņus un krāsaino displeju.



Bez tam Blaupunkt Bremen MP78 auto audio atskaņotājs ir apgādāts ar Bluetooth 2.0 interfeisu, kas telefona lietošanu automašīnā padara vienkāršu un drošu. Tas ne tikai izslēdz nepieciešamību iegādāties dārgu brīvroku sistēmu, bet arī piedāvā papildus ērtības, piemēram, auto audio atskaņotājā iespējams ne tikai ielādēt piecsimt telefona numurus, bet arī izvēlēties desmit ātrās pieejas telefona numurus, kuriem iespējams piezvanīt var īpaši ātri un ērti. Ar viena taustiņa nospiešanu pietiek, lai piekļūtu telefona zvanu sarakstam, kā arī adresātu vārdiem, kas tiek parādīti uz lielā, krāsainā ekrāna. Bez tam no mobila telefona, izmantojot Bluetooth bezvadu sasaisti, iespējams atskaņot arī mūzikas failus.

Blaupunkt Bremen MP78 komplektācijā iekļauta stiklam piestiprināma antena, kas paredzēta priekš otra uztvērēja, mikrofoni priekš brīvroku zvanīšanas, kā arī pašregulējošā ekvalaizera, USB kabelis, pastiprinātāja savienojuma kabelis, kredītkartes izmēra tālvadības pults. Bremen MP78 iespējams atjaunināt ar programmas uzlabojumiem un atjauninājumiem – viss kas ir nepieciešams ir dators ar pieeju www.blaupunkt.com mājas lapai un USB atmiņas modulis, kurā iekopēt lejupielādēto programmas atjauninājumu.

Ar savu eleganto dizainu, augstas kvalitātes radio uztveršanas spēju, ārkārtīgi plašām iespējām noregulēt automašīnas audio aparatūras skanējumu, kā arī iespējām to savienot ar dažāda veida datu nesējiem un audio atskaņotājiem Bremen MP78 spēj apmierināt pat visizsmalcinātāko auto audio fanu prasības.
 
Visi komentāri
 
261444. viesis 9.septembris 2008 14:03
0 0 Atbildēt

Nezinu, kā būs šim aparātam, bet Hamburg MP57 ir diezgan nenostrādāts. Izmantojot USB Flash, pie aizdedzes ieslēgšanas bieži parādās USB ERROR. Nākas vairākas reizes slēgt iekšā un ārā. Ja uz displeja ieslēdz pulksteni, tad klausoties mūziku no USB, pulkstenim laika rādījums atjaunojas tikai tajā brīdī, kad nomainas dziesma:))) Slikts Random režīms, bieži atskaņo vienu un to pašu dziesmu. Random režīmā nav atmiņas par izskanējušām dziesmām, nevar pabraucot atpakaļ vēlreiz noklausīties iepriekšējo dziesmu, ja jau sākusies jauna. Winamp splēlētājam salīdzinoši tas viss strādā ideāli. Vēl, spēlējot no Winamp playlistes, nevar izmantot Random režīmu, jo Randoms strādā par visiem folderiem, nevis tikai playlisti. Vēl 8GB USB Flash lādē kādas 8 sekundes.

Bet ja ko labu teikt, tad skaņa ir ļoti laba.

261452. viesis 9.septembris 2008 15:48
0 0 Atbildēt

un cik maksā?

261453. viesis 9.septembris 2008 16:32
0 0 Atbildēt

Ja saslēdz kopējā ķēdē, tad visāda hohmas var gadīties. Ja slēdz atsevišķi tad Blaupunkt darbojas bez aizķeršanās. Cik modeļi nav bijuši, varu teikt tikai to labāko. Vienīgi diezgan jūtīgs un sačakarētu diskus ķersies vairāk kā citos daudzos aparātos, bet nu tā jau ar to hi-tech ir. Protams, cenas ziņā nav visdemokrātiskākais aparāts, tomēr izpildījums ir smalks.

261477. viesis 10.septembris 2008 10:52
0 0 Atbildēt

Bildēs izskatās smuks. Vienīgais vārdos jau var visi kartīšu ražotāji teikt, ka skan ĻOTI LABI. Taču skan jau skaļruņi ne aparāts, un kādi un kuram tie skaļruņi un kur iebāzti un kā nopakoti.... ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti