Šūmahers sodīts par ātruma pārsniegšanu 4

 
11.septembris 2008 9:25

Septiņkārtējais pasaules čempions F1 Mihaels Šūmahers saņēmis sodu par ātruma pārsniegšanu, vēsta izdevums Worldcarfans. Kārtības sargi apturējuši slaveno sacīkšu braucēju netālu no viņa dzimtās pilsētas Karpenas, kad čempions braucis ar savu Audi A4 kabrioletu.

Ceļa posmā ar ātruma limitu 100 km/h Šūmahers pārvietojies ar 140 km/h. Policisti izrakstījuši leģendārajam sportistam soda kvīti par 75 eiro. Pieķertais Mihaels atvainojies un teicis, ka nezinot, kas viņam uznācis, jo parasti vinš sekojot līdzi visām ātruma norādēm. «Ar ātru braukšanu var aizrauties tikai sportas trekos un nekur citur,» paudis sacīkšu braucējs.

Tomēr, lai arī Šūmahers ir globāslās ceļu drošības komisijas loceklis, viņš ne pirmo reizi iekļūst netīkamos incidentos uz ceļiem. Piemēram, pirms mēneša viņš Lielbritānijā notrieca cilvēku. Toreiz viņš steidzās uz lidostu pie furgona Fiat Ducato stūres, veica apdzīšanu un ar spoguli aizskāra gājēju. 39 gadus vecais Martins Kinghems nokrita un sasitās pret līdzās stāvošā auto dzinēja pārsegu. Policisti pārbaudījuši iespējamo alkohola klātbūtni asinīs un pēc dokumentu aizpildīšanas sportists devies prom. «Viņš izturējās augstprātīgi un pat neatvainojās, lai arī bija vainīgs,» klāsta cietušais.
 
Visi komentāri
 
261521. viesis 11.septembris 2008 11:43
0 0 Atbildēt

Pēc pieredzes varu pateikt, ka reizēs kad gājēji noraujas ar spoguli, viņi nav sekojuši notiekošajam uz ceļa un visticamāk ignorējuši ceļu satiksmes noteikumus. Drausmīgi besī agresīvie gājēji, kas turpina šķērsot krustojumu pie sarkanās gaismas un bremzē satiksmi neļaujot auto nogriezties. Es ar labprāt ar spoguli tādu pagrūztu, lai nākamreiz ievēro noteikumus.

261524. viesis 11.septembris 2008 14:45
0 0 Atbildēt

Arī friču inspektoriem pazīmēties gribējies - PAREIZOS notēlot. Donāju, ka friču policmeņiem vajadzēja būt laimīgiem tiekoties ar slaveno sportistu, draudzīgi pabazarēt ar viņu , palūgt autografu un novēlēt laimīgu ceļu. Bet, izkatās jau, ka policmeņi it visur ir tāda īpatnēja tautiņa... Tikai piķis un vēlreiz piķis.

261584. viesis 12.septembris 2008 20:39
0 0 Atbildēt

to ikdienasViesis!Nu Latvijas cpisti taa ari dariitu 100%.Draudziigi uzsistu pa plecu i vel autograafu paprasiitu.Slaveniibas nav sveetaas govis.Noteikumi ir rakstiiti ari vinjiem.Malachi polizei!

261599. viesis 14.septembris 2008 17:41
0 0 Atbildēt

IkdienasViesi, tu durvīs galvu ievēris esi vai vienkārši mūsu nebeidzamo "Dziedi, dejo un kakā ar zvaigzni" šovu pārapžilbināts? Visi (V I S I) likuma priekšā ir vienlīdzīgi, un pilnīgi vienalga, vai kāds ir slavens deguna urbinātājs vai krāna staipītājs. Neievēro noteikumus - saņem sodu. Turklāt esmu pārliecināts, ka "megabargais" vācu CP sods neiecirta pārāk baisu robu Šūmaheru ģimenes budžetā. Malači ne malači , bet normāls ikdienas darbs.

(ignorēt manu iepriekšrakstīto, ja tavs teksts bija irōnija - intonāciju rakstītā veidā grūti noprast).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti