«Alfa Romeo» uzlabota mājaslapa Latvijā 4

 
16.septembris 2008 10:53

Esam priecīgi paziņot par atjauninātas Alfa Romeo mājas lapas atklāšanu! Sekojot Itālijai un Lielbritānijai mēs esam vieni no pirmajiem, kas izveidoja mājas lapu pēc jaunākiem Alfa Romeo noteikumiem un dizaina.



Mēs pilnveidojamies, maināmies un ieviešam jauninājumus, tāpēc aicinām visus Alfas interesentus uzzināt vairāk par leģendārās automobiļu markas esošajiem modeļiem, interesantiem faktiem no to vēstures un iepazīties ar vissvaigākajām ziņām!

Sadaļā „modeļi” ir atrodama informācija par visiem Alfa Romeo modeļiem, tehniskajiem raksturojumiem un komplektācijām. Šī sadaļa tiek atjaunota reizi diennaktī, kas nozīmē tūlītēju, ļoti precīzu informāciju par pat visjaunākajām modeļu opcijām. Turpat varēs arī ātri un ērti „on-line” pieteikties testa braucienam un servisam!

Mājas lapā ir arī vairākas jaunas sadaļas. Vienu nu tām gribam īpaši atzīmēt - mazlietoto automobiļu sadaļa, kurā visiem interesentiem ir iespēja iepazīties ar aktuālākajiem Alfa Romeo piedāvājumiem un iegādāties pat garantijas auto par pievilcīgām cenām.

Vēl vienā jaunā sadaļā „akcijas” Alfas entuziastiem un interesentiem vienmēr atradīsies kāds vilinošs piedāvājums - gan Alfa Romeo īpašniekiem, gan tiem, kas tikai plāno atklāt sev Alfas stila un ātruma pasauli.

Tuvākajos 2 gados Alfa Romeo rūpnīca plāno izlaist četrus jaunus modeļus, kuri jau sola kļūt par sensācijām. Viena no tām parādīsies Latvijā jau 17. septembrī – gribat uzzināt vairāk? Sekojiet ziņām mūsu jaunajā mājas lapā!

Jūlija Tolstih
Mārketinga un tirdzniecības
projektu vadītāja
 
Visi komentāri
 
261706. viesis 16.septembris 2008 13:14
0 0 Atbildēt

cerēsim , ka jaunā mājas lapa palīdzēs pārdot vairāk kā 9 auto gadā :)

veiksmi

261709. viesis 16.septembris 2008 13:48
0 0 Atbildēt

ja piedāvājumus sastādīs tik pat kvalitatīvi un izsūīs klientiem tik pat operatīvi, kā arī būs tāda pati iespēja izbraukt kā savulaik - nekāda mājaslapa nepalīdzēs... ;)

261713. viesis 16.septembris 2008 14:59
0 0 Atbildēt

Nu nezi ... kad pirku auto alfa un nissan pārdevēji bija tā aizņemti un neieinteresēti ka nācās pievērsties citām markām

261718. viesis 16.septembris 2008 15:25
0 0 Atbildēt

alfa tik labi nopelna uz to parsimt šrotu servisu, ka jaunus pārdot īpaši nesteidzas :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti