Latvijas auto klubi 13

 
23.septembris 2007 13:30


www.skystreets.lv
 

Šķiet esam vienīgais auto klubs Latvijā kas ietver sevī dažādu marku automobiļus. Bez ierobežojuma. Tev ir glauns Mercedes vai opja žigulītis, tu esi gaidīts mūsu auto klubā.

Ideja izveidot tieši šādu, dažādu marku auto klubu, radās tad, kad būdami vienas markas auto kluba biedri, nopirkām sev citas markas automobili un nu bijām spiesti šķirties no kluba un no vecajiem labajiem biedriem…. Tad ar dažiem kolēģiem nolēmām ka jādibina dažādu marku auto klubs. Tā arī tapa mūsu jaukais „ Sky Streets” auto klubs.

Neslavēsim sevi, lai cilvēki ieskatās mūsos un izdara secinājumus.


rwd.lv

 
Vortāls aizmugures piedziņas auto īpašniekiem.

lancerclub.lv
Vortāls Mitsubishi Lancer īpašniekiem, par visu kas saistīts ar Mitsubishi Lancer.
Latvijas Honda klubs

www.hondaclub.lv
"Latvijas Honda klubs" apvieno sportiskās japāņu markas auto īpašniekus un entuziastus kopš 01.10.2001. Kluba biedri regulāri piedalās daźādās sacensībās Latvijā un Baltijā, ir izteiktas tūninga un stailinga intereses. Tuvāka informācija: Arina - e-mail delsol@hondaclub.lv; Barbara - e-mail parkere@hondaclub.lv.
Nissan klubs

www.200sx.lv
"Nissan kluba" mājas lapa - forums, jaunumi, aktivitātes, biedri, foto, video, vēsture, modeļi, publikācijas.
Latvijas antīko automobiļu klubs

www.aak.lv
"Latvijas antīko automobiļu klubs". Darbojas arī padomju tehnikas sekcija. Kontakti - info@aak.lv. Kluba mājas lapā pieejama jaunu biedru uzņemšanas anketa.
Latvijas Alfa Romeo īpašnieku klubs

www.alfaclub.lv
"Latvijas Alfa Romeo īpašnieku klubs" dibināts 2003. gada 9. augustā ar mērķi vienot leģendārā itāliešu autoražotāja spēkratu fanus Latvijā. Kluba pamatuzdevums ir veikt zināšanu un pieredzes uzkrāšanu Alfa Romeo tehniskās apkopes jomā un nodrošināt brīvu šīs informācijas plūsmu starp markas cienītājiem Latvijā, kā arī veidot saikni ar ārzemju Alfa Romeo īpašnieku biedrībām.
Latvijas Audi klubs

www.audi-club.lv
"Latvijas Audi klubs" ir sabiedriska organizācija, kas dibināta 2001. gada 1. decembrī. Latvijas Audi Kluba mērķis ir apvienot visus "Audi" entuziastus un īpašniekus Latvijā, lai sekmētu savstarpēju informācijas un pieredzes apmaiņu, kā arī veidot kopīgus pasākumus un tehniskās konsultācijas. Kluba organizatorisko darbu vada kluba valde. Tuvāka informācija: info@audi-club.lv
Audi vortāls

www.audi-style.lv
Latvijā lielākais AUDI vortāls.
Auto tūninga portāls

www.burnout.lv
Auto tūninga portāls. Portāls radīts uz vairāku autotūninga fanātu entuziasma pamata ar domu attīstīt auto tūninga kultūru Latvijā. Kontakti - info@burnout.lv
BabeRacing klubs

www.baberacing.lv
Pirmais sieviešu auto klubs no 2006.gada Lv, kurš kā biedrība "Babe Racing" dibināts 01.08.07

Baberacing - skaistums,ātrums,adrenalīns...
pilnveido un izjūti kopā ar mums
Mēs neesam auto sporta organizācija -
Aktīva atpūta ir mūsu sirdīs-
ūdensmoči, wakeboard, kārtingi, moči, kvadricikli,
snowboard - vienā vārdā ACTION un Extreme!
Bet Racing ir brīžos, kad mēs to vēlamies.
Mēs nedarbojamies priekš citiem!
Mēs darbojamies sev!
 BMW klubs
www.bmwclub.lv
Pirmās domas par kluba izveidi radās 1999. gadā, kad liela BMW automobiļu īpašnieku daļa par savu saskarsmes veidu izvēlējās Internetu. Apmēram no 2001.-2002. gada sāka veidoties kopējie pasākumi, kuri bija saistīti ar BMW automašīnām. 2004. gadā tika reģistrēta oficiālā mājas lapa www.bmwklub.lv, kurai pēc tam tika pievienots arī www.bmwclub.lv domēns. 2005. gadā klubs izveidoja savu simboliku, pamatdokumentus un tika reģistrēts Latvijas Komercreģistrā kā “BMW Club Latvia”. Tajā pašā laikā BMW Club atvēra savu jauno mājas lapu, kur katrs BMW īpašnieks var atrast plašu tehnisko informāciju par modeļiem, koncerna BMW jaunumiem un iepazīties ar lielo apkopoto informāciju par un ap BMW. BMW īpašnieki forumā var apspriest jaunāko informāciju, dalīties pieredzē, kā arī gūt informāciju par automašinu remontu un ekspluatāciju.
BMW īpašnieku klubs 
www.bmwstyle.lv
 Klubs izveidots BMW īpašniekiem, cienītājiem, kā arī visiem tiem, kurus interesē BMW markas automobiļi.
Caliba klubs 

www.calibra.lv
 Klubs CALIBRA cienītājiem un īpašniekiem. Kontakti - info@calibra.lv
CelicaClub Latvia 

www.celicaclub.lv
 "CelicaClub Latvia" ir auto entuziastu klubs, kas vairāk ir balstīts uz konkrētas auto markas entuziastiem, lai gan cenšamies dot info un iespēju pievienoties arī citu Toyota marku auto entuziastiem un īpašniekiem.
Šobrīd klubs sevī apvieno tādus biedrus, kas izjūt patiesu prieku un lepnumu par šo auto - tā izskatu un sniegto braukšanas prieku. Tāpat klubs ir arī liels atbalsts detaļu klāstam, servisu piedāvājumam un tūninga aksesuāriem, lai darītu savus auto vēl skaistākus un jaudīgākus. Kluba būtība un eksistense nesākas un nebeidzas vien ar auto - TOYOTA CELICA... Šobrīd klubs jau ir kļuvis par cilvēku apvienību, kurus vieno piederība, atbalsts, padomi un uzticība gan saistībā ar auto, gan privā'to dzīvi, gan darbu, gan izklaidi.

www.dangerarrows.lv

Jautru un atraktīvu autobraucēju klubs. Klubā tiek pieņemti visforšākie cilvēki no visas Latvijas.
 DSM Club Latvia

www.dsmclub.lv
"DSM Club Latvia" ir auto entuziastu klubs, kas ir balstīts nevis uz konkrētu auto marku, bet gan uz konkrētu auto būves koncepciju, ideju un platformu. Vairāk par DSMiem un fabriku "Diamond Star Motors" var izlasīt te. Klubā aicinām iestāties, jebkuru, kura valdījumā ir Mitsubishi Eclipse (1990-1999), Eagle Talon, Plymouth Laser, Mitsubishi 3000gt, Dodge Stealth. Klubs sevī ir apvienojis tādus šo marku entuziastus, kuri izjūt patiesu prieku par spējām, izskatu un to cik interesanti ir ņemties ar šiem auto. Viens no galvenajiem priekiem ir par plašajām iespējām veikt šī auto pārbūves – pārvērst no smuka fabrikas izskata uz satriecošu paša veidota tēlu. Kaut arī klubā pārbūvēm nav noteikta mērķa – tehniski, vizuāli vai "ICE" – mūs priecē katrs DSMs. Klubs ir labs atbalsts jebkuram, kurš vēlas kopt un uzturēt savu auto ideālā stāvoklī, jo klubs sevī ietver daudz dažādas informācijas, kas ir uzkrāta gan kluba pastāvēšanas laikā, gan vēl pirms tā radīšanas. Mūs vieno piederība, atbalsts un padomi, ko viens otram spējam sniegt, un bieži ne tikai saistībā ar DSMiem. Bet pēc savas būtības DSM – "Tā nav slimība, tā ir diagnoze!!!"

www.durka.lv

Biedrība “Durka Racing” ir dibināta 2005. gadā. Tās mērķi - attīstīt amatieru motosportu Latvijā un padarīt to pieejamu pēc iespējas plašākam interesentu lokam, organizēt ielu motociklu sacensības kartinga trasēs un apvienot motosporta entuziastus un atbalstītājus.

Ford Club 
www.fordclub.lv
FORD kluba mājas lapa - viss par FORD - ziņas, forums, veikals, informācija par modeļiem, remonts.
Žurnāls Forsāža 
www.forsaza.eu
 Tūninga žurnāls.
Germanpower 
www.germanpower.lv
 Jaunais klubs apvieno Vācijas inženieru radīto automašīnu - Audi, BMW, VW, Mercedes, Opel, Ford un Porsche īpašniekus un auto marku atbalstītājus. Lai kļūtu par kluba biedru, nepieciešams kluba Valdei iesniegt iesniegumu. Piemēram, Rīgā, darba laikā tas ir iesniedzams Skanstes 13 (SWH), telefons uzziņām 29445442. Dalība klubā ir bezmaksas!
 Auto Tunings Klubs GSA  "Auto Tuninga Klubs GSA" ir pirmais oficiālais tuninga klubs Latvijā, kurš tika dibināts 1999. gada 1. decembrī. Kluba mērķis ir popularizēt auto pārbūvi Latvijā, kā arī apvienot auto pārbūves entuziastus zem viena karoga, neskatoties uz auto marku, tipu vai gadu. Pašlaik Klubā darbojas ap 30 tuninga fanu. Paredzēts atvērt savu Interneta lapu, kur būs pieejama detalizētāka informācija. E-mail: dzintars.dambergs@delfi.lv Tālr. 29478140
GAZ 21 
www.gaz21.lv
 Mājas lapa a/m GAZ 21 cienītājiem. Kontakti: Raimonds - tālr. 29458897, Andris - tālr.29995725.
Hyundai autoklubs 
www.hyundaiclub.lv
 HYUNDAI Auto kluba mājas lapa - vēsture, forums, noderīgi padomi.
 IDEA tuning club  "IDEA tuning club" ir klubs, kas apvieno cilvēkus, kurus interesē auto pārbūve. Kluba entuziasti auto pārbūvi veic pašu spēkiem. Klubs balstās uz auto dažādību. Jo vairāk auto markas, jo vairāk ideju. Tuvāka informācija: Ivars - e-mail: gufs@one.lv tālr. 29119425 Mārtiņš - e-mail: mtiknuss@yahoo.com tālr. 29285914.
Latvijas Jaguar klubs 
www.jaguarclub.lv
 Mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Šī smalkā sajūta Latvijā vieno tos cilvēkus, kuri ar sirdi un dvēseli ir nodevušies Jaguar automašīnām – sākot no Jaguar automašīnu popularizēšanas un braukšanas baudīšanas ikdienā un svētkos, beidzot ar tehniskiem padomiem un palīdzību kaķīšu uzturēšanā. Nav svarīgi – jauns vai vecs, viens vai vairāki, Jaguar vienmēr ir bijis un būs īpašs. Kopš pirmās dienas, 2005. gada 13. jūnija, klubam ir sava mājas lapa, www.jaguarclub.lv, un forums. Aicinām Jūs pievienoties, dalīties pieredzē, piedalīties pasākumos un pastāstīt par mums citiem Jaguar īpašniekiem un faniem! Klubu koordinē Baiba M. Ziemele (Baiba.Ziemele@inbox.lv, +371 29157967)
Japāņu auto klubs 
www.japcar.lv
"Japāņu auto klubs" apvieno dažādu japāņu auto marku entuziastus un fanus. Ar biedriem braucam kopā izbraucienos, piedalāmies dažādos pasākumos, dalāmies pieredzē un palīdzam viens otram ar auto kopšanu, pilnveidošanu, jaudas un vizuālā izskata uzlabošanu. Japcar biedri aktīvi piedalās visdažādākajās ar auto saistītās sacensībās - drag, drift, rally, tuning show, u.c. Japcar klubs pastāv no 2007. gada vasaras, mūsu mērķis ir apvienot gan pieredzējušus japāņu auto speciālistus un entuziastus, gan vienkārši japāņu auto īpašniekus un fanus! Info tālr. 26368025.


www.jeepclub.lv
Tikai Jeep īpašniekiem. Jeep Club nozīmē, ka Jūs varat baudīt neatkārtojamo Jeep garu daudzu citu domubiedru lokā. Jeep gars iedrošinās Jūs vissneiedomājamākiem braukšanas piedzīvojumiem pie dabas, ar aizrajušiem skatiem, ko baudīt var tikai uz Jeep riteņiem. Kā kluba biedrs Jūs varēsiet piedalīties daudzajos Jeep Club Latvia rīkotajos un starptautiskajos nedēļas nogales pasākumos, izmēģinot savas iemaņas apvidus braukšanā visdažādākajās vietās un apvidos. Šo pasākumu un izbrauciena ietvaros Jums tiks sniegta informācija par par Jeep pilnpiedziņas sistēmām un to veiktspējām, lai turpmāk pilnīgāk un drošāk izmanto Jeep garantētās iespējas. Mēs informēsim Jūs par šīm un daudzām citām Jeep Club Latvia aktivitātēm. Pievienojieties arī Jūs šim aizraujošajam Jeep piedzīvojumam! Jeep Club nav darba laika, tas ir vienmēr atvērts visiem Jeep draugiem!

Vajadzības gadījumā ar mums var sazināties:

Jānis Vogins
Jeep Club vadošais bezceļu eksperts un ekspedīciju vadītājs
Tel.: +371 26117106

Andris Kleins
Jeep Club komunikācijas vadītājs
Tel: +371 29498662 / club@jeep.lv
Autoklubs Jakalss 
www.jkl.lv
 "Autoklubs JAKALSS" 2005. gada 13. aprīlī autoklubs JAKALSS tika ierakstīts uzņēmumu reģistrā un atzīts par oficiālu. Pašos pamatos klubs ir apvienība, kas pastāv starp seniem draugiem. Dzīves ceļi katru nes un savu pusi, bet klubs ir tas, kas satur kopā un vieno. Klubs ir vieta, kur varam realizēt savas idejas, varbūt pat savus sapņus. Tam obligāti nav jābūt saistītam ar automašīnām vai motocikliem. Mēs kopīgi izklaidējamies, sportojam, ceļojam - principā darām visu, kas vien spēj radīt prieku. Turklāt klubā un ap to esošie cilvēki var iegūt jaunas paziņas un, varbūt pat draugus, kas ir ļoti nozīmīgi, jo tieši savstarpējā pazīšanās ir vislabākā iespēja kaut ko sasniegt lielajā spēlē, ko saucam par dzīvi!
Lexus Club Latvia 
www.lexus-club.lv
 "Lexus Club Latvia" - LEXUS automobiļu īpašnieku un cienītāju kluba forums.
Kabrioklubs

www.kabrioklubs.lv
Apvienojot Latvijas kabrioletu īpašniekus Kabrioklubā, fiziskām personām mēs vēlamies sniegt iespēju iepazīties ar citiem kabrioletu īpašniekiem, piedalīties kopīgos kvalitatīvos auto šovos, auto izstādēs, pilsētu svētkos, pilīs un muižās Latvijā un arī ārpus tās teritorijas. Vēlamies sniegt visa veida palīdzību kā specifiskā kabrioletu remontā un rezerves daļu, tā arī jaunu un lietotu kabrioletu iegādē. Juridiskām personām vēlamies sniegt iespēju informēt Latvijas kabrioletu īpašniekus par aktuālajiem piedāvājumiem kabrioletu auto tirgū, palīdzēt kabrioletu prezentāciju un testa braucienu, kā arī reklāmas kampaņu organizēšanā. Kontakti - e-mail: info@kabrioklubs.lv, tālr. - 28872887.
Mazda klubs 
www.mazdaklubs.lv
Mēs esam sabiedriska organizācija, kas apvieno «Mazda» īpašniekus, lai dalītos pieredzē, sacenstos savā starpā, palīdzētu viens otram ar padomiem, rastu labākos vizuālos un tehniskos risinājumus savas "Mazda" pilnveidošanā un piedalītos dažādos pasākumos, kas saistīti ar auto!
Latvijas Mazda Klubs rīko arī dažādus interesantus pasākumus, kur kluba biedriem tiek piedāvātas īpašas atlaides. Ja arī Tev ir vēlme piedalīties visā šajā auto pasākumu apritē, tad, iestājoties klubā un sekojot līdzi mūsu aktivitātēm, Tev noteikti nebūs garlaicīgi!
Detalizētākai informācijai laipni aicināti apmeklēt www.mazdaklubs.lv vai rakstīt uz info@mazdaklubs.lv
Mazozoli 4x4 klubs 
www.mazozoli.lv
"Mazozoli 4x4 klubs". Izbraucieni ar apvidus auto vienatnē, domubiedru vai ģimenes lokā - tā ir lieliska atpūta! Ar šādu kopīgu vadmotīvu 4x4 aprindās jau pazīstami cilvēki (Edvīns Bauers, Jānis Lazdāns, Andrejs Radzevičs u.c.) nodibināja klubu - "MAZOZOLI 4 reiz 4". Tā nosaukums izvēlēts par godu Ogres, Madonas un Cēsu rajonu robežpunktā esošajam Mazozolu pagastam, kura apkārtnē jau piekto gadu notiek dažādi 4x4 pasākumi.
Mercedes Benz klubs
 
www.mbclub.lv
"MB Club.lv" ir Mercedes-Benz automašīnu lietotāju un entuziastu klubs.
Jau kopš 2004. gada klubs vieno daudzus Mercedes-Benz īpašniekus un entuziastus, to skaitā ir gan gados jauni, gan ar dzīves pieredzi bagāti cilvēki. No tiem katrs ir individualitāte, kurus visus kopā vieno kaislība uz Mercedes-Benz automašīnām.
Kluba komunikācija notiek galvenokārt internetā, kā arī tiek veidoti dažādi tematiski un atpūtas pasākumi visai ģimenei. Interneta vietne www.mbclub.lv ir šībīža labākā vieta Latvijā, kur vienkopus iegūt kvalitatīvu informāciju par Mercedes-Benz jaunumiem, modeļiem un vēsturi, kā arī saņemt tehniskus padomus no vairāk kā 2400 interneta foruma reģistrētiem lietotājiem. Kluba draugi ir gan citi Latvijas autoklubi, gan ārvalstu oficiālie Mercedes-Benz klubi, ar kuriem tiek kopīgi veidoti tematiski pasākumi.
Laipni aicināti mums pievienoties! Kontakti - e-pasts: info@mbclub.lv
Mitsubishi Klubs Latvija 
www.mitsubishiclub.lv
 "Mitsubishi Klubs Latvija" ir dibināts ar mērķi paaugstināt MITSUBISHI markas automašīnu popularitāti un atpazīstamību Latvijā, apvienot Latvijas MITSUBISHI markas automašīnu īpašniekus un interesentus, kā arī apzināt un izpētīt MITSUBISHI markas auto vēsturi Latvijā un pasaulē.
Rīgas Motormuzejs 
www.motormuzejs.lv
Rīgas Motormuzejs ir Latvijas un starptautiskā kultūras apritē funkcionējoša, sabiedrībai plaši pieejama pētnieciska un izglītojoša valsts kultūras iestāde, kas visplašākās sabiedrības interesēs vāc, saglabā, pēta, restaurē un popularizē senos spēkratus kā industriālā mantojuma un materiālās kultūras sastāvdaļu. Rīgas Motormuzejs ir lielākais seno spēkratu muzejs Baltijas valstīs. Tas guvis ievērību Eiropā un visā pasaulē.
Tūninga klubs TEIA 
www.tunings.lv
 "Tūninga klubs TEIA", oficiālais reģistrācijas datums: 2003. gada 11. martā. Kluba galvenie darbības uzdevumi: vieglo a/m tūnings, ekskluzīvu koncept-auto izgatavošana, tūninga popularizēšana un attīstīšana Latvijā, tūninga fanu apvienošana kopējiem pasākumiem. Kluba darbības mērķu un uzdevumu izpildei: vieglo a/m tūningošana, tūninga detaļu izgatavošana, sadarbība ar auto fanu klubiem Latvijā un ārpus tās, līdzdalība autošovos, kluba pasākumu rīkošana. Popularizējam un attīstam auto pārbūvi Latvijā, apvienojam tūninga entuziastus, Klubā aktīvi darbojas jau mazliet vairāk par 20 tūninga fanu. Sīkākai informācijai zvanīt pa tālr. 29555776 vai 29515066. E-mail: tunings@tunings.lv.
Opel klubs 
www.opelclub.lv
 "Latvian Opel Club" ir dibināts 25.05.2001. Mūsu mērķis ir apvienot visus Opel īpašniekus, lai iepazītos ar jauniem, līdzīgi domājošiem cilvēkiem, piedalītos dažādos autoklubu pasākumos.

www.PreludeKlubs.lv

Latvijas Honda Prelude Klubs.

Prelude īpašnieku un fanu klubs.
Informācijas apmaiņa. Forums. Galerija.
Pievienojies arī Tu!

Prelude klubs
 
www.preludeclub.lv
 PRELUDE kluba mājaslapa paredzēta info apmaiņai starp biedriem, kluba biedriem un VIP biedriem.
Ford Probe & Mazda MX6 klubs 
www.probe.lv
 Ford Probe & Mazda MX6 klubs tika dibināts 2002. gada 13. jūlijā. Klubs tika aizsākts ar mērķi apvienot Ford Probe un Mazda MX6 pilotus. Šie auto ir ātri, enerġiski un abi auto raksturīgi ar savu identisko vēlmi paaugstināt adrenalīna līmeni asinīs tās īpašniekiem! Laiks gāja, cilvēki kļuva aizņemtāki, avārijas, kā rezultātā 2004. gadā klubs, kas tik daudzsološi aizsākās - sāka panīkt. Bet jau 2005. gadā parādījās jauni cilvēki, kuriem ir enerġija un spars kaut ko darīt un... šķiet ledus ir sakustējies... Šķiet viss sāksies no jauna!

www.ptcruiseri.lv

Latvijas PT Cruiser Klubs apvieno Latvijas PT Cruiser draugus un entuziastus.

www.retromoto.lv

RetroMoto.lv  izveidots ar mērķi saglabāt seno moto tehniku (tehnika, kura vecāka par 25 gadiem) un visu, kas ar to
saistīts. Vortālā ir pieejams Forums, Galerijas, plašs literatūras klāsts un retro motociklu katalogs. Kontakti - retromoto@retromoto.lv

Latvijas Saab klubs 
www.saabclub.lv
 Latvijas SAAB klubs dibināts 1998.gada 8.martā, sapulcējoties kopā 12 šīs Skandināvu auto markas entuziastiem ar kopīgu mērķi popularizēt šo interesanto un nedaudz atšķirīgo, tradīcijām bagāto automobiļu marku. 1998.gada 31.martā klubs tika reģistrēts sabiedrisko organizāciju reģistrā. 2004.gada 6.oktobrī SAAB klubs pārtop biedrībā „SAAB klubs”.
Latvijas Scirocco klubs
 www.scirocco.lv
 Latvijas Scirocco klubs dibināts 2003. gadā 11. janvārī, sanākot kopā 5 VW Scirocco īpašniekiem. 2006. gadā 19. septembrī notika VW Scirocco un VW Corrado klubu apvienošana. Kluba galvenais pamatmērķis ir apvienot visus VW SCIROCCO un VW CORRADO automašīnu īpašniekus un fanus Latvijā, kā arī palīdzēt kluba dalībniekiem ar automašīnas remontu; rezerves daļu iegādi; visu kluba rīcībā esošo informāciju par VW Scirocco; visu kluba rīcībā esošo informāciju par VW Corrado.
 Latvijas Scirocco klubs sastāv no kluba dalībniekiem ar VW Scirocco;  kluba dalībniekiem ar VW Corrado; kluba draugiem (citu marku automašīnu īpašnieki, kuriem patīk un interesē VW Scirocco/VW Corrado un kuri grib piedalīties Scirocco un Corrado kluba pasākumos).
 Vairākas reizes gadā tiek rīkoti pasākumi, kuros piedalīties tiek aicināti visi kluba dalībnieki un citi VW Scirocco/VW Corrado fani.

skoda club

www.skoda-club.lv

Škoda Club Latvia – sabiedriska organizācija, kuru izveidoja Škoda markas entuziasti Latvijā. Oficiālais klubs ir dibināts 2009. gada septembrī. Organizācija tika izveidota, lai mainītos ar pieredzi un savstarpējo palīdzību, kā arī lai aizsargātu Škoda automobiļu īpašnieku intereses Latvijā. Kluba mērķis ir Škoda markas automobiļa popularizēšana, ka arī informācijas apmaiņas izveidošana starp Škoda markas automobiļu dīleriem un Škoda markas automobiļu īpašniekiem.
Laipni aicināti mums pievienoties! E-pasts: info@skoda-club.lv
 


www.skodaclub.lv
Škoda īpašnieku un cienītāju klubs.
Subaru klubs 
www.subaru-club.lv
Subaru klubs -  diskusijas par un ap subaru. Kluba dzimšanas diena - 2007.gada 20.oktobris. Pozitīvi un izpalīdzīgi biedri gan ar padomu, gan roku spēku. Kontakti - subaru-club@inbox.lv
Subaru Club Latvia 
www.subaruclublatvia.lv
 Subaru Club Latvia, kā pirmais oficiālais Subaru klubs Latvijā tika nodibināts 2006. gada 18.decembrī. Kluba pamatideja ir apvienot Subaru cienītājus, organizēt kopīgus aktīvās izklaides un galvenokārt, sacensības/kausa izcīņas slēgtās teritorijās uz ātrumu un uz grants. Visu informāciju par iestāšanos klubā var atrast mūsu mājaslapā www.subaruclublatvia.lv. Kluba biedriem ir atlaides mūsu sadarbības partneru firmās, kā arī ievērojamas atlaides mūsu organizētajos sporta pasākumos. Kluba vadība – Elīna Kūlīte - elina.kulite@inbox.lv un Kaspars Šimkus - ksimkus@inbox.lv .Biedrība Subaru Club Latvia.
Subaru Power 
www.subarupower.lv
 SUBARU klubs - tiekamies visi, kam patiesi interesē Subaru marka, apmainamies ar zināšanām, pieredzi. Tiekamies. Sportojam. Atpūšamies. Kontakti: Raimonds Bērziņš, tālr.26113394, e-pasts: raimonds.berzins@inbox.lv.
Latvijas Supra Klubs 
www.supraclub.lv
 Latvijas Supra Klubs ir Toyota Supra entuziastu pulciņš, kurus vieno šis unikālais un brīnišķīgais auto. Klubs ir radīts ar mērķi apvienot Supru īpašniekus, lai tie varētu rīkot kopīgus atpūtas pasākumus un apmainīties ar informāciju par Suprām.
Amerikāņu auto klubs 
www.uscars.lv
 SO "Amerikāņu auto klubs" apvieno amerikāņu auto īpašniekus neatkarīgi no auto izlaiduma gada - vecākais kluba auto ražots 1929. gadā. Lielākā web lapa, kas veltīta amerikāņu automašīnām - raksti, jaunumi, kluba pasākumi, galerijas, video…
Kontaktinformācija: Dins 29207337, e-pasts: uscars@uscars.lv
VW vaboļu lapa 
www.vabole.lv
 Pirmā un vēl joprojām arī vienīgā VW vaboļu lapa Latvijā. Viss par, ap un starp vabolēm. Mazliet vēstures, mazliet faktu, mazliet bilžu un labi daudz jautrības un dzīvesprieka, jo tieši tāda jau ari ir VW vabole.


www.vazi.lv
Viss par VAZ automobiļiem, to remontu, tūningu, autosportu utt.
Latvijas Volvo klubs 
www.volvoklubs.lv
 "Latvijas Volvo Klubs"
Klubs, ir izveidots, lai apvienotu cilvēkus, kuriem nav vienaldzīgs Volvo! Kluba devīze:"Volvo nav tikai automašīna, Volvo tā ir dzīves uztvere!" Sīkāks info: info@volvoklubs.lv
Voyager klubs 
www.voyagerclub.lv
 "Voyager klubs" dibināts 2003.gada 25.jūnijā. Kluba nosaukumā ""VOYAGER" KLUBS" ietverts modeļa nosaukums "Voyager", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē - ceļotājs. Kluba mērķis nav tikai ceļošana, bet arī sniedz tehnisko atbalstu saviem biedriem, notiek lietotu automobļu un rezerves daļu tirdzniecība. No 2004.gada janvāra klubā gaidīti visi Chrysler Voyager, Chrysler Town & Country, Plymouth Voyager un Dodge Caravan īpašnieki neatkarīgi no auto izlaiduma gada. Klubā var iestāties: Rīgā, Maskavas ielā 418, tālr.: 29215731, vai Ogrē, A.Upīša ielā 12, iepriekš piezvanot pa tālruni 29321789
VW klubs 
www.vw-club.lv
 Foto, Tapetes, Sludinajumi, Video, Forums, VW Onlain mehanikis, Jaunumi, Akcijas, Izspeles, Noradijumi un viss par VW.


http://www.mk1latvia.com/
"VW Mk1" klubs ir interesentu kustība, kas radusies apvienojoties cilvēkiem, kurus interesē ūdensdzeses retro Volkswagen automobiļi un to atjaunošana. Kluba mērķis ir iepazīstināt Retro VW Mk1 īpašniekus vienu ar otru, dalīties ar pieredzi un informāciju, kā arī vienkārši ļauties burziņam un dzīves skaistumam. :)

Klubā nepastāv nekādi biedru uzņemšanas nosacījumi, jo visi esam savējie. Gaidām arī Tevi!
VW Golf klubs GTM
www.vwgolfklubs.lv
VW Golf klubs "GTM" ir VW Golf markas automīļu klubs, kurš savas officiālās gaitas uzsāka tālajā 2000.gada 1.augustā ar kluba prezentāciju plašākai publikai Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Klubs ir balstīts uz patiesiem vw Golf markas automīļiem, kuri attiecīgās markas auto ir izvēlējušies gan pieņemamās cenas dēļ, gan lieliskās "uzlabošanas" plašo iespēju dēļ. Kontakti -e-pasts: info@vwgolfklubs.lv, Mārtiņš 29944443, Raimonds 27134414.
   
VW Motion 
www.vwmotion.lv
VWMOTION izveidots 2004. gada 5. janvārī, VWMotion apvieno VW koncerna V.A.G. izplatītākās auto markas entuziastus. VWMotion mājas lapā www.vwmotion.lv forumā iespējams dalīties pieredzē, atrast atbildes uz dažādiem tehniskiem jautājumiem, vai vienkārši diskutēt ar citiem lietotājiem. e-mail: info@vwmotion.lv
Biedrība Fast Foxes and Rides

www.ffr.lv
Pat līdz šai dienai pastāv mežonīgi daudz aizspriedumu, kas saistīti ar daiļā dzimuma spēju paveikt to, kas tradicionāli skaitās vīriešu privilēģija. Uzskats par valdošajiem stereotipiem NE vienmēr attaisnojas, tieši šajā gadījumā var minēt sieviešu lomu pie transportlīdzekļa stūres. Katrā no mums mīt talanti ikvienā dzīves sfērā, vienam sniegts vairāk konkrētā jomā, otram – piešķirts kas cits. Vienlīdzība valda pār mums, jo esam tikai cilvēki un….idejas, attieksme, aizraušanās, dažādi dzīvesstāsti agrāk vai vēlāk krustojas ar līdzīgi domājošiem; satiekoties – iespēja radīt kopēju sapratni par lietām, kuras vieno, aizrauj.
Biedrība „Fast Foxes and Rides” dibināta 2007.gada 14.februarī, ar mērķi popularizēt sievietes kā prasmīgas auto un moto braucējas. Latvijas dažādu marku auto īpašnieču biedrība par saviem uzdevumiem ir izvirzījusi ne tikai apvienot Latvijas autobraucējas, bet arī veidot aktīvu sadarbību ar citiem Eiropas sieviešu auto klubiem, kā arī iesaistīties ne tikai Latvijā rīkotājās auto sacensībās, bet arī Baltijas valstīs un, ja viss izdodas, arī citās Eiropas valstīs. Biedrības uzdevums ir arī biedru prasmju un talanta attīstīšana, uzdevums ir arī veicināt pozitīvu sieviešu – autobraucēju imidžu, kā arī sniegt publisku informāciju Biedrības mājas lapā par jaunumiem un notikumiem, kas saistīti ar auto un moto, sākot no tehniskām lietām līdz pat sociālām problēmām.
Lai uzzinātu plašāku informāciju par biedrības darbībām un aktivitātēm, apmeklējiet biedrības interneta portālu http://www.ffr.lv vai rakstot info@ffr.lv.
LV Streets Huligans Klubs tika izveidots 2010. gada 24.martā. Klubā tiek gaidīti visi cilvēki, kas mīl savas mazulītes, kas ir aprīkotas ar 4 riteņiem un ļoti lielu mīlestību. Klubā tiek aicināti iestāties cilvēki ar jebkādas markas automobili, kas atrodas labā stāvoklī un ir gatavs izbraukt ielās. Kluba dalībnieku vidū tiks rīkoti visāda veida pasākumi, fotosesijas, meetingi.  Tiem, kas vēlas iestāties klubā, jānosūta e-pasts uz ar4tip@inbox.lv, norādot informāciju par savu auto un dzīvesvietu.

 

 
Visi komentāri
 
272263. viesis 6.novembris 2009 2:49
1 0 Atbildēt

A kaapeec nav 4x4 klubs? www.4x4klubs.lv

272897. viesis 27.novembris 2009 2:06
1 0 Atbildēt

[c]Šeit vēl var pievienot www.japfactory.lv kas specializējas Japāņu auto pārbūvē![/c]

www.japfactory.lv nav autoklubs!

272964. viesis 28.novembris 2009 21:48
1 0 Atbildēt

[c]...un www.ptcruiseri.lv[/c]

Sūtiet logo, info un kontaktus uz iauto@iauto.lv

273269. viesis 8.decembris 2009 18:28
0 0 Atbildēt

[c]Sheit neviens neko nepievienos jo iipshniekam tikai galvaa nauda ...[/c]

Spriežot pēc tā, ka 4x4kluba kontaktos atbild tikai bērns, neko nevaram palīdzēt.

Redaktors 8.decembris 2009 18:50
0 0 Atbildēt

Informācijas ievietošana par autoklubiem vienmēr ir bijusi bez maksas!

Lai to izdarītu, klubam jāatsūta informācija par sevi, konktaktus un logo uz iauto@iauto.lv

P.S. Bērnudārzus neapkalpojam!

273330. viesis 10.decembris 2009 20:32
0 0 Atbildēt

A kur BMWpower.lv un BMW klubs Latvija?

289193. viesis 24.janvāris 2013 17:53
1 0 Atbildēt

Sveicināti! Kā var pievienot auto klubu ?

iAuto 4.janvāris 2019 21:38
0 0 Atbildēt

Variet šeit paši pievienot autoklubus www.iauto.lv/autoklubi/ Jābūt reģistrētam lietotājam.

290023. viesis 15.aprīlis 2013 14:57
1 0 Atbildēt

Sūtiet e-pastu uz iauto at iauto . lv

290224. viesis 6.maijs 2013 22:13
0 0 Atbildēt

Paldies, aizsūtīju e-pastu :) Gaidīšu atbildi!

iAuto 29.oktobris 2018 18:59
2 0 Atbildēt

Jaunā autoklubu sadaļa iAuto ir www.iauto.lv/autoklubi

Panks 18.aprīlis 2014 8:55
0 0 Atbildēt

jaa, daudz kas un stipri te viss ir mainiijies :)

iAuto 18.aprīlis 2014 18:20
0 0 Atbildēt

šis tas jau ir :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti