Ar jaunu pakalpojumu būtiski atvieglos VOLVO iegādi

 
1.oktobris 2008 12:01

Sākot ar 1.oktobri, iegādāties jaunu vai lietotu "Volvo" automobili pie oficiālajiem zviedru auto būves uzņēmuma partneriem Latvijā būs vienkāršāk par vienkāršu.

"Volvo" oficiālie partneri Latvijā - SIA "Mūsa Motors Rīga" un SIA "Signāls" - programmas "Volvo Car Finance" ietvaros sākot no oktobra piedāvās īpašus jaunu un lietotu auto finanšēšanas pakalpojumus – "Volvo Car Leasing" un "Volvo Car Insurance".

"Volvo Car Leasing" un "Volvo Car Insurance" atbilstoši Latvijai specifiskajiem apstākļiem ir izstrādāti sadarbībā ar vienu no lielākajiem un pieredzes bagātākajiem finanšu pakalpojumu sniedzējiem Latvijā –Swedbank (Hansabankas jaunais vārds no šā gada septembra) - un Swedbank Līzingu (juridiski līdz 2009.gada pavasarim – Hansa Līzings). Tie tiek formēti uz vietas "Volvo" pārstāvju salonā. Dokumentu noformēšanu veic apmācīts "Volvo" pārstāvja personāls.

Dokumentu  kārtošanai pie dīlera ir vairākas būtiskas priekšrocības:       
1)    tiek ietaupīts automašīnas pircēja laiks, jo kārotā auto apskatīšana un izvēlēšanās, kā arī nepieciešamo dokumentu iesniegšana notiek vienuviet;
2)    vēl svarīgāk – atrodoties "Volvo" salona telpās pircējam vienmēr būs vieglāk atrast piemērotāko automašīnu un tās komplektāciju, kā arī izdevīgāko pirkuma risinājumu.

Ir vēl viens faktors, kas nosaka, kāpēc izvēlēties "Volvo Car Leasing" būs auto pircējam izdevīgi. Tas ir pavadošais finanšu produkts "Volvo Car Insurance". Formējot līzinga līgumu, vienlaicīgi tiek piedāvāts populārais brīvprātīgās apdrošināšanas pakalpojums "KASKO 12 maksājumos". Tā ir vieglo transporta līdzekļu apdrošināšana, sadalot katra apdrošināšanas perioda apmaksu 12 vienādās daļās. Vienošanās par apdrošināšanu tiek slēgta vienlaicīgi ar līzinga līgumu uz visu līzinga līguma termiņu, savukārt apdrošināšanas maksājumi tiek iekļauti vienotā līzinga ikmēneša rēķinā.

"City Safety" – drošības sistēma, kas ļauj ietaupīt uz apdrošināšanas rēķina

Līdz šim nebijis jaunums auto apdrošināšanas jomā, ir apdrošināšanas prēmijas atlaide kādam konkrētam jaunam modelim. Runa šajā gadījumā ir par jauno "Volvo" apvidus auto "XC60". Tas ir modelis, kura standarta aprīkojumā ir iekļauta "Volvo" speciālistu izstrādāta revolucionārā drošības sistēma "City Safety".

"Volvo" norāda, ka lielākā daļa satiksmes negadījumu notiek pilsētas apstākļos, kad braukšanas ātrumam nav noteicošā loma. Citiem vārdiem sakot, visbiežāk par galveno avārijas cēloni ir uzskatāmas neveiklas situācijas un uzmanības zudums uz īsu brīdi, tātad jēdziena vistiešākajā nozīmē – cilvēciskais faktors. Elektronika turpretim allaž ir modra un vadītāja vietā nepārtraukti uzmana tuvāko apkārtni, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām, kas saistītas ar bieži sastopamiem, bet maznozīmīgiem satiksmes negadījumiem, ar kuriem saistās lieki izdevumi.

Tā kā ikviens "Volvo XC60" jau sērijveidā ir aprīkots ar "City Safety" drošības sistēmu, kas patstāvīgi spēj apstādināt auto, ja vadītājs nekādi nereaģē uz draudošu sadursmi, kad kustības ātrums ir līdz 15 kilometriem stundā, kā arī spēj būtiski mazināt sadursmes sekas, kad auto pārvietojas ar ātrumu no 15 līdz 30 kilometriem stundā, visiem šā modeļa pircējiem daudzviet pasaulē, tostarp arī Latvijā tiks piedāvāta apdrošināšanas prēmijas atlaide līdz pat 30 procentu apmērā.

SIA "Mūsa Motors Rīga" salons atrodas Rīgā, Skanstes ielā 33, savukārt SIA "Signāls" - Madonas rajona Lazdonā Centra ielā 4.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti