Jeep Club noslēdz pirmo gadu ar vērienīgu pasākumu

 
2.oktobris 2008 8:57

27. septembrī Rīgā pulcējās vairāk kā 30 Jeep cienītāju ekipāžas, lai piedalītos piedzīvojumiem bagātā braucienā pa Vidzemes skaistākajām vietām.



Rudenīgajā septembra sestdienā Jeep Club aktīvisti pulcējās pie TC Motors, no kurienes sākās aizraujošs brauciens Vidzemes virzienā. Visas dienas garumā pasākuma dalībniekus gaidīja interesanta orientēšanās daļa, kurā tikai apmeklējot vienu kontrolpunktu, bija iespējams saņemt norādes nākamajam.



Lai diena būtu interesantāka, dalībniekiem bija jāveic arī dažādi speciālie uzdevumi. Vispirms Jeep entuziasti varēja kārtējo reizi pārliecināties par savu automašīnu spējām Silciema karjera bezceļu poligonā, kur bija jāveic ātruma aplis, savukārt vēlāk dalībniekus gaidīja pārsteigums – kontrolpunktu meklēšana no gaisa, lidojot ar lidmašīnu, kā arī aklā braukšana. Arī īsta bezceļa tīkotājiem bija ko darīt, jo organizatori bija sarūpējuši kārtīgu dubļu posmu.



Pēc rezultātu apkopošanas ātrākā Silciema karjerā izrādījās Rolanda Purena ekipāža, savukārt galveno balvu, jumta kasti no THULE, ieguva labākie un ātrākie dienas kopvērtējumā – Māris Āriņš ar savu komandu un zaļo Jeep Wrangler.



Jeep Club savu darbību uzsāka tikai šogad, bet jau ir aizvadījis četrus veiksmīgus pasākumus, kā arī organizējis vērienīgu ekspedīciju uz Murmansku. Nākamā gada pasākumu plāns ir visnotaļ līdzīgs, kurā iekļauta vismaz viena, bet varbūt pat vairākas ārvalstu ekspedīcijas.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti