Piedalies konkursā «Gribu būt mobils!» un brauc atpūsties uz Turciju! 1

 
15.oktobris 2008 0:01

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) aicina piedalīties aizraujošā konkursā “Gribu būt mobils!”, kas domāts 7.- 9.klašu skolēniem.

Konkursa mērķis - nostiprināt skolēnu zināšanas par ceļu satiksmes drošības jautājumiem, mudināt vērtēt savu un līdzcilvēku rīcību, lai izvairītos no nepareizu lēmumu realizēšanas ikdienas situācijās uz ceļa. Tieši šajā vecumā skolēni ceļu satiksmē ir ne tikai gājēji, bet arī velosipēdu un mopēdu vadītāji. Viņiem jāmāk pieņemt atbildīgus lēmumus arī sarežģītās satiksmes situācijās.

Konkursa uzvarētājiem būs iespēja doties ekskursijā uz Turciju. Arī fināla sacensību otrās un trešās vietas ieguvējiem būs iespēja apceļot Latviju vai tuvākās kaimiņzemes. Bet veiksmīgos konkursa neklātienes kārtas un visus klātienes septiņu pusfinālu dalībniekus gaida jaukas balvas.

Konkurss notiks 3 posmos no 2008.gada 14.oktobra līdz 2009.gada martam. Pirmais posms – neklātienes sacensības (internetā), bet 7 pusfināli un fināls - klātienes sacensības.

   Lai piedalītos konkursa pirmajā neklātienes kārtā, jāaizpilda pieteikuma anketa (atrodama skolā, CSDD mājas lapā – www.csdd.lv un konkursa mājas lapā www.gribubutmobils.lv ) un līdz 14.novembrim (pasta zīmogs) jānosūta uz veidlapā norādīto adresi vai elektronisko adresi. Par derīgām tiks uzskatītas tās anketas, kuras saņemsim pilnībā aizpildītas.

Reģistrētās komandas saņems savu unikālu konkursa pieejas atslēgu - kodu.

Konkursa pamatnosacījumi:

- Minimālais skolēnu skaits komandā ir četri, maksimālais – pieci;

- Komandai jābūt vienam skolotājam – konsultantam;

- Konkursā var piedalīties vairākas komandas no katras Latvijas skolas;

- Komandai nepieciešama e-pasta adrese neklātienes daļas pieejas atslēgas - koda saņemšanai.

Sīkāku informāciju par konkursu atradīsiet nolikumā (skolā), CSDD mājas lapā sadaļā Sabiedriskās aktivitātes (www.csdd.lv) un konkursa mājas lapā – www.gribubutmobils.lv . Lai varētu atsvaidzinātu satiksmes drošības jautājumu zināšanas un veiksmīgi gatavotos konkursam, katra skola saņems vairākus grāmatas „Gribu būt mobils” eksemplārus.

Konkursu organizē CSDD sadarbībā ar Aģentūru VB Plus. Projekts tiek finansēts no OCTA prēmijām. Paldies projekta atbalstītājiem – interneta portālam Draugiem.lv, Bērnudārzam un sākumskolai Papatya, SIA Lango, Kinder Delice, Skaisto skatu aģentūrai un žurnālam Sīrups.

Piedaloties CSDD konkursā, tiek piedāvāta iespēja krāt punktus un kļūt par Labāko satiksmes drošības skolu. Aktīvāko skolu pedagogiem būs iespēja apmeklēt satiksmes drošības izglītības centru Vācijā – AutoStadt. 
 
Visi komentāri
 
262662. viesis 16.oktobris 2008 11:29
0 0 Atbildēt

blje

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti