«Opel Zafira» izvēlēta par atraktīvāko kompaktvenu un iegūst dizaina balvu 3

 
4.novembris 2008 0:28

Riselsheima. Opel Zafira ir ne tikai vispielāgojamākais, bet arī vispievilcīgākais kompaktvens savā klasē – tā atzīst vairāk nekā 140000 vācu autožurnāla "Auto Motor und Sport" lasītāju.

Uzvara šajā aptaujā nostiprina Zafira līderpozīcijas starp kompaktveniem: šis vācu „trendsetters” jau piekto reizi ir izpelnījies "Auto Motor und Sport"  dizaina balvu Autonis.



GM Europe dizaina viceprezidents Marks Adamss (Mark Adams) saņēma prestižo balvu no Auto Motor und Sport galvenā redaktora Bernda Ostmana (Bernd Ostmann) nesen notikušajā Parīzes autoizstādē. Viņš zina, ar ko Zafira piesaistījusi Autonis balsotājus. „Zafira iemieso Opel kompetenci vienapjoma auto ražošanā; mēs turpināsim attīstīt un ieviest jaunus dizaina akcentus šajā segmentā, kā to jau esam parādījuši ar Meriva  un Flextreme konceptauto," teica Adamss.

Opel Zafira piemīt pārliecināts un sportisks izskats, ko akcentē V-veida bulta un Opel tipiskā ieloce uz motora pārsega. Pēc vairākām nelielām dizaina izmaiņām otrās paaudzes Zafira arī tirdzniecības ceturtajā gadā izskatās moderna un svaiga. Garā un platā riteņu bāze un daudzveidīgās transformēšanas iespējas ļāvušas Zafirā ievietot septiņu pasažieru vietas trijās rindās. Unikālā Flex7 sistēma nodrošina daudzveidīgas salona pārveidošanas iespējas: bez īpašas piepūles pasažieru vietu skaitu iespējams mainīt no septiņām uz sešām, piecām, četrām, trim vai divām. Atstājot divas sēdvietas Zafira bagāžas ietilpība sasniedz 1820 l.  Piecu sēdekļu izvietojumā automašīnas bagāžas ietilpība ir 645 l – labākais rādītājs savā klasē.

Latvijā Opel Zafira ir viens no iecienītākajiem kompaktveniem; zinātāji novērtē tā labo vadāmību un samērīgās ekspluatācijas izmaksas.
 
Visi komentāri
 
263502. viesis 4.novembris 2008 20:47
0 0 Atbildēt

Fufelis. Vojadžeri un Grand Karavāni tomēr feināki.

------

MN12

263660. viesis 7.novembris 2008 17:44
0 0 Atbildēt

Ha Braucu ar VW Touran un Kolēgis ar Zafiru!

Pērkot mans bija par 2000Euro dārgāks! Viņa autiņā pat kompis nav!

Abiem 1,9 motori viņam 120 zirgi man 105 tagad mans ir ccipots un ir 140 zirgi!

Viņa auto tērē 8 litri man 7 litri! abiem automāti, tikai man divsajuugu!

Ticiet man, kā viņš tagad pukojas ka paņēma šo briesmīgo auto, rihtīga skaudība ssim uz mani! Mans sanāca dārgāks jo ir ziemas pakete ar lukturu skalošanu, parkingsensori, kompis, multi stūre, mp3 atskaņotājs 6 disku lasītājs, el aptumšojošies spoguļi, elektroniskais stūres pastiprinātājs, spiediena kontrole, spec poga īpaši slideniem apstākļiem!

No tā visa viņam ir tikai Cd atskaņotājs apsildāmi benķi, un "kruta fīča"kas nav manam toranam, var nolocīt kreiso spoguli ar pogas palīdzību! Servisos nēsam pēc teh. palīdzības griezušies es esmu nobraucis 80 000Km šis ap 40 000!

263680. viesis 8.novembris 2008 8:25
0 0 Atbildēt

bildē izskatās pēc hjundaigeca ar opeļa birku priekšā, arī ieloces kapotā utttt....

s.auto.ru/catalog_v3/im...2/28e8376f.jpg

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 7

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti