«Favorit-West» – jauns «Toyota» dīleris Ventspilī 5

 
27.novembris 2008 12:32

4.decembrī plkst. 18.00 Ventspilī durvis ver SIA „Favorit- West” salons. Tas atradīsies ZvaigžĦu ielā 13- līdzās jau esošajam SIA „Autofavorīts” salonam. Ventspils ir jau otrā pilsēta, kurā pie oficiālā dīlera iespējams iegādāties jaunas Toyota automašīnas.

Jaunais Toyota salons izstāžu zāles platības ziņā ir trešais lielākais Latvijā. Tā kopējā platība ir teju 2000 kvadrātmetru, no kuriem 540 ir atvēlēti jaunu automobiļu tirdzniecībai, bet 520 – servisam ar desmit darba vietām un Ekspresservisu.

Šobrīd Latvijā darbojas jau divi dīleri Rīgā un viens Toyota serviss Cēsīs. Rīgā tie ir SIA “Wess Motors” un SIA “Amserv Motors”, bet Cēsis – Toyota serviss SIA “Autogars”. Zīmīgi, ka jaunais centrs Ventspilī ir pirmais Toyota salons Kurzemē, turklāt tā remonta jaudas un komercplatības ir pietiekamas, lai apkalpotu visus Kurzemes un Zemgales reăionu klientus.

Jaunā Toyota tirdzniecības ēka veidota atbilstoši jaunajiem korporatīvajiem standartiem. “Dīleru tīkla attīstība allaž bijusi Toyota importētāja Baltijas valstīs „Toyota Baltic” prioritāte, tādēļ esam priecīgi iekļauties šajā sistēmā, atvērot jaunu auto salonu vienā no Latvijas nozīmīgākajām pilsētām,” stāsta SIA “Favorit –West” valdes priekšsēdētājs Agris Bārda. „Līdz šim „Autofavorīts” Ventspilī ir bijusi pazīstama kā respektabla kompānija, tādēļ esam pārliecināti, ka mēs- SIA “Favorit-West” būsim lielisks Toyota dīleris un veiksmīgs SIA “Autofavorīts” saimes loceklis!

Automašīna vairs nav luksusprece, un tās apkalpošanai jābūt pieejamai ikvienam auto īpašniekam jebkurā Latvijas vietā. Šāds ir „Autofavorīta” darbības princips, un saskaņā ar to „Autofavorīts” izveidojis lielāko servisa pakalpojumu ķēdi Latvijā.

Katrs „Autofavorīta” autocentrs veidots kā komplekss, kur vienuviet atrodas serviss, auto rezerves daļu un piederumu veikals. Tas nozīmē, ka ikviens klients var saņemt auto apkopi vai remontu jebkurā „Autofavorīta” servisā, kā arī firmas veikalos iegādāties nepieciešamās rezerves daļas, aksesuārus un citus ar auto saistītus produktus. „Autofavorīta” autocentru izveidē tiek ievērots, lai tie atrastos klientiem ērti sasniedzamā vietā, kur līdzās būtu vēl citi nozīmīgi infrastruktūras objekti. Tādējādi klientiem iespējams vieglāk plānot savu laiku un brauciena maršrutu!” Jau šobrīd „Autofavorīts” piedāvā pilnu pakalpojumu spektru Jūsu visdažādāko marku automobiļiem – auto tirdzniecību, rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumus.

Jaunajā autocentrā ir apskatāmi un uz testu braucieniem pieejami visi šī gada lielākie Toyota jaunumi.
 
Visi komentāri
 
264255. viesis 28.novembris 2008 7:41
0 0 Atbildēt

interesanti....

šajos laikos veras ciet...

šie atvērs jaunu....

Tāpat es nepirkšu toyotu

264260. viesis 28.novembris 2008 12:05
0 0 Atbildēt

autovadiitaajiembus korezdzzzēt

264272. viesis 29.novembris 2008 19:06
0 0 Atbildēt

īstais laiks jaunu dīlera salonu vērt vaļā. pie tam vēl mazpilsētā :D:D:D

264273. viesis 29.novembris 2008 22:03
0 0 Atbildēt

Kas pajoliņ laikam vainas? Vai tad tagad pēkšņi vairs ar auto nebrauc un apkopes vairs netaisa? Tas taču ir Autofavorīts, viņu maizīte ir apkopes, ne auto tirdzniecība...

284598. viesis 14.decembris 2011 8:12
0 0 Atbildēt

Kāpēc nav nekur atrodams telefona numurs, lai no novada varētu piezvanīt un uzzināt vai vajadzīgā rezerves daļa ir dabūjama un cik maksās?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti