Jaunā «Megane Renault Sport» Latvijā būs nopērkama par neto cenu 3

 
18.janvāris 2010 10:01

Jaunā Megane Renault Sport ir Renault sporta automašīnu sērijas jaunpienācējs, kurš drīzumā būs pieejams arī Latvijas tirgū.

Šim modelim tiek piedāvātas vairākas iespējamās komplektācijas paketes, kas ļaus automašīnu pielāgot katra individuālajām vajadzībām.

Jaunajai Megane Renault Sport tiek piedāvātas septiņas komplektācijas paketes: DESIGN RS, SPORT, CUP, COMFORT, PREMIUM, TURISMO un VISIBILITY.

CUP komplektācija, kuras neto cena ir 1 700 eiro, sevī ietver CUP šasiju ar diferenciāļa bloķētāju, Recaro priekšējos sporta sēdekļus ar auduma apdari, Brembo priekšējos bremžu suportus sarkanā krāsā un 18 collu matēta alumīnija riteņus, kas ievērojami piesaista uzmanību.

Automašīnas unikālo raksturu atspoguļo SPORT komplektācija, kas sevī, papildus citām lietām, ietver drošības jostas dzeltenā krāsā, kā arī priekšējo krēslu apdari, kurā iestrādāti dzeltenas krāsas elementi. Papildus komfortu, savukārt, garantē PREMIUM komplektācija, kas papildus ietver Renault brīvroku karti, riepu spiediena kontroles sistēmu, elektronisko sēdvietu regulēšanu ar atmiņu, apsildāmas dabīgās ādas priekšējās sēdvietas, kuru apdarē izmantota ekoloģiskā āda.

Megane RS sportiskais raksturs izpaužas gan tās dizainā, gan izpildījumā. Šī automašīnas, kas tagad pieejama septiņās virsbūves krāsās, ieskaitot raksturīgo „sportiski dzelteno”, aprīkota ar 2.0 litru turbo benzīna dzinēju ar maksimālo jaudu 250 zs un griezes momentu 340. Speciāli radītā RS Dinamikas vadības sistēma (pieļauj izvēlēties trīs ESP stāvokļus) un RS Monitors nodrošina braukšanas baudu.

Lai nodrošinātu maksimālu braukšanas baudu un perfektu izpildījumu, Renault inženieri jauno Megane Renault Sport testējuši visdažādākajās situācijās – garās un īsās distancēs, izteikti aukstos un izteikti karstos laika apstākļos, veicot vairāk kā 300 000 testa kilometru.

Jānorāda, ka arī jaunā Megane RS atbilst augstākajiem drošības standartiem, kas ir viena no Renault prioritātēm. Automašīna ir aprīkota ar dažādiem mehānismiem, kas ļauj vadītājiem izvairīties no riskantām situācijām. Megane RS aprīkota ar tām pašām pasīvās drošības sistēmām kā jaunais Megane hečbeks, kas Euro NCAP drošības testos izpelnījās augstāko vērtējumu – piecas zvaigznes -  iegūstot 37 punktus no 37 iespējamajiem.

Renault pārstāvniecība Baltijā
 

 
Visi komentāri
 
274084. viesis 19.janvāris 2010 22:22
0 0 Atbildēt

Laikam jau būs sajaukuši kādus ciparus :)

274136. viesis 21.janvāris 2010 10:05
0 0 Atbildēt

ne to, vienkārši uzrakstīja kopā :)

274253. viesis 25.janvāris 2010 19:29
0 0 Atbildēt

ar 300 mashiinaam veicot 1000km garos testa braucienus panaaca kopaa 300 000 km testu ??? :D :D :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī?

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti