Jauns piedāvājums no «Audi» – pagarinātā garantija 5

 
2.februāris 2010 10:40

Līdz šim bijām pieraduši, ka ražotājs savai produkcijai standarta gadījumā nodrošina divu gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma, taču tagad Audi piedāvā lielisku iespēju iegādāties jebkuru jaunu Audi modeli ar pagarināto garantiju. Tas ir piedāvājums, no kā varētu būt grūti atteikties.

Audi pagarinātā garantija ir maksas pakalpojums, taču vienlaicīgi arī lieliska iespēja samazināt riskus neparedzētiem izdevumiem par pēc-garantijas remontdarbiem.

Pirms iegādāties jaunu Audi automobili, Jūsu izvēlei tiks piedāvāti vairāki Audi pagarinātās garantijas varianti - trīs gadi ar nobraukumu līdz 90 000 km, četri gadi ar nobraukumu līdz 120 000 km vai pieci gadi ar nobraukumu līdz 150 000 km.

Visas šīs iespējas piedāvā pats ražotājs, nevis kāda trešā puse, un tas ir Jūsu automobiļa oriģinālās divu gadu garantijas tiešs turpinājums. Citiem vārdiem sakot, Jūsu automobiļa pamata garantijas laiks tiek vienkārši pagarināts. Nav nekādu izņēmumu vai nepatīkamu pārsteigumu. Tas drīzāk ir veids, kā saglabāt Jūsu automobili pēc iespējas ilgāk jaunu.

Audi pagarinātā garantija tiek piesaistīta automobilim, tā nepieder auto īpašniekam. Pat ja automobilis tiek pārdots, Audi pagarinātā garantija ir neatņemama tā sastāvdaļa. Un, tā kā šī ir Audi garantija, remontam tiks izmantotas tikai Audi oriģinālās rezerves daļas un tās uzstādīs kvalificēti Audi speciālisti.

Rekomendācija tehniskajai apkopei

Jūsu transportlīdzeklis jāapkopj saskaņā ar ražotāja tehniskajiem norādījumiem. Automobiļa garantija neattiecas uz bojājumiem vai defektiem, kas radušies nepareizas vai nepietiekamas apkopes rezultātā. Jebkurā gadījumā, ir svarīgi, lai dīleris vai pilnvarotā remontdarbnīca vienmēr veiktu atzīmes automobiļa servisa grāmatiņā.

Rekomendācijas ceļojot uz ārzemēm

Ja garantijas remonta darbus ir nepieciešams veikt laikā, kad automobiļa īpašnieks trešajā, ceturtajā vai piektajā garantijas gadā atrodas ceļojumā ārpus valsts, jebkurš tās valsts Audi pilnvarotā servisa tīkla pārstāvis spēs veikt remonta darbus saskaņā ar ražotāja garantijas nosacījumiem. Lai varētu veikt remontdarbus, Jums būs jāuzrāda automobiļa servisa grāmatiņa, kurā atrodas visa nepieciešamā informācija par transportlīdzekli un veiktajām apkopēm. Garantijas remonts tiks veikts bez maksas.

 
Visi komentāri
 
274437. viesis 2.februāris 2010 10:57
0 0 Atbildēt

Naudas kāšana.

274438. viesis 2.februāris 2010 11:06
0 0 Atbildēt

gribēju teikt tieši to pašu.

274439. viesis 2.februāris 2010 11:33
0 0 Atbildēt

vai vispār ir kāds audī īpašnieks, kurš ir bijis uz pareizi apkopi pie dīlera pēc garantijas beigām???

par mersedesistiem skaidrs, ir tāds superzigis, kurš par katru pelnutrauka izbēršanu prasa no dīlera ierakstu servisa grāmatiņā ;)

274441. viesis 2.februāris 2010 13:51
0 0 Atbildēt

No tās pagarinātās garantijas jēga varbūt ir tiem, kuri auto izmanto ļoti intensīvi ,tādejādi panākot strauju nobraukumu. Tie, kas gadā nobrauc līdz 10 000km , no GARĀS garantijas pakalpojumiem jēgas pavisam maz. Cik atceros, savulaik hyundai bija pirmie, kas piedāvāja 5 gadu garantiju. Bet, kā izrādās skaitliski, vairums hyundai braucēju gadā nodrauc vidēji 10 000km. Ņemot vērā, ka šie auto sāk bojāties tikai pie 200 000km nobraukuma, maz būs autovadītāju, kam izdosies izmantot garantijas pakalpojumus. Protams, sīki garantijas remonti gadās, bet pagaidām tie ir tikai sīkumi. Maz esmu dzirdējis gadījumus, kad kādam garantijas laikā būtu nomainīts izpūtējs vai remontēta kārba un dzinējs. Vairumā gadījumu visi lielie bojājumi sākas pēc 200 000 km nobraukuma, kad garantija sen jau cauri.

274518. viesis 3.februāris 2010 16:25
0 0 Atbildēt

tieši pretēji, tie kas izmanto intensīvi auto tie pagarinātā garantija nah nav vajadzīga, jo ir 2 gadu bez nobraukuma ierobežojuma. ja ar auto tiek braukti 60-70k gadā tad 2 gados tiek nobraukti 150k kas ir maksimālais apjoms garantijai 5 gados. Līdz ar to viņi 2 gadus jāja auto un tad ņem vietā jaunu...

A braucējs vulgaris kurš brauc 20-30k gadā būs priecīgs par to ka var lietot auto 5 gadus un visu laiku ir garantija.

Tie kas brauc 10k gadā vairāk izklausās pēc svētdienas braucējiem, jo tas sanāk ap 200km nedēļā, t.i. reizi nedēļā aizbraukt no Rīgas uz Cēsīm.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 5

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti