Jaunais «Nissan» dīleris Skandi Motors ir gatavs uzņemt klientus 1

 
3.februāris 2010 10:15

2009.gada decembrī starp SIA Skandi Motors un Nissan Nordic Europe tika parakstīts sadarbības līgums - Skandi Motors tirgos jaunus Nissan auto un veiks Nissan garantijas un pēcgarantijas pakalpojumus.

Pēc vairāk nekā mēneša ilgiem sagatavošanās darbiem, intensīvām tirdzniecības un servisa apkalpojošā personāla apmācībām, Skandi Motors ir gatavs uzņemt savā autocentrā, Lielirbes ielā 32, Nissan esošos un potenciālos klientus.

"Liels prieks, ka Nissan ģimenei ir piebiedrojies tik spēcīgs sadarbības partneris kā Skandi Motors. Tagad Nissan zīmols ir pārstāvēts abās Rīgas pusēs, kas ir ērti tiem Nissan automašīnu īpašniekiem, kas dzīvo Daugavas otrā pusē. Nissan Nordic Europe nākotnes plānos ietilpst paplašināt Nissan tīklu reģionos," sacīja Margus Mikk, Baltijas reģiona vadītājs Nissan Nordic Europe. "Manuprāt, šis ir tieši īstais brīdis, lai ieguldītu tīkla paplašināšanā un būt gataviem laikam, kad ekonomika sāks atveseļoties."

“Mūsu uzņēmuma mērķis ir neapstāties pie sasniegtā, vienmēr meklēt jaunas iespējas un tās realizēt! Auto nozarei šis viennozīmīgi ir smags, bet reizē arī pārmaiņu un iespēju laiks! Esošās krīzes laikā var šķist, ka šis nav īstais brīdis, lai investētu līdzekļus, tomēr sarežģītā tirgus situācijā ir svarīgi attīstīt uzņēmējdarbību ar skatu uz nākotni. Skandi Motors primārais uzdevums ir nodrošināt Nissan klientiem garantijas un pēcgarantijas pakalpojumus, ātras un precīzas diagnostikas iespējas, ražotāja prasībām atbilstošu remontdarbu veikšanas procesu, kurā tiek izmantots piemērots aprīkojums, instrumenti un Nissan oriģinālās rezerves daļas. Neizpaliek arī jaunu Nissan automašīnu pārdošana,” saka Ainārs Liljē, Skandi Motors valdes loceklis.“ Šobrīd Nissan automašīnu īpašniekiem ir iespēja veikt auto mazgāšanu un salona tīrīšanu pie Skandi Motors bez maksas!”

Skandi Motors kopējā autocentra platība ir 3200 kvadrātmetri (1500 kv.m. autocentrs, 1700 kv.m. servisa zona), kas tiek sadalīti starp Nissan, Hyundai un Mitsubishi zīmoliem. Servisa zona ir aprīkota ar divdesmit četriem pacēlājiem. Klientu ērtībām ir izveidota uzgaidāmā telpa ar Wi-Fi interneta pieslēgumu, karsto dzērienu un uzkodu tirdzniecības aparātu. Tāpat garšīgu maltīti autocentra otrā stāvā piedāvā “Evo” bārs. Turpat, šķērsojot ielu, atrodas lielveikals „Spice“.

 
Visi komentāri
 
274507. viesis 3.februāris 2010 14:17
0 0 Atbildēt

Bizness ir bizness. Šobrīd hundajiem un mitsubishiem nav neviena aktuāla TOP modeļa, kas varētu cilvēkus ieinteresēt pat krīzes periodā. Cik dzirdēts, jaunais Tuksons un sonata būs tikai nākamgad. Cik dzirdēts, tauta šobrīd vairāk pērk tikai to i-30, pārējiem noiets minimals. Izskatās, ka vecas getzs cilvēkiem patika labāk, nekā jaunais i-20. Pašreizējā uzlabotā sonata arī ir vājāka par 2005.gada oriģinalmodeli - nepatīk. Cik esmu diskutējis ar hundaju pārdevējiem, liela interese joprojām esot par iepriekšējās 2004.gada modeļa sonatām, kuras pie mums ir pavisam nedaudz. Bet, nissanam šobrīd ir itin popularais jaunais "kašķejs", kurš interesē daudzus autogribētājus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti