«Volvo» Ženēvā prezentēs jaunāko S60 sedanu 3

 
10.februāris 2010 10:34

Volvo Ženēvas autosalonā prezentēs atjaunināto sedanu S60. Autoražotājs grib panākt, lai šis modelis kļūtu par populārāko savā segmentā.

Kompānija plāno pirmajā gadā pārdot 90 tūkstošus S60 sedanu.

Jaunais sedans ir saglabājis atpazīstamo "zviedru" stilu. Būtiski uzlabojot automobiļa šasiju un piekari, ražotājs ir pārliecināts, ka ir radījis savu visdinamiskāko automobili.

Pircējam tiks piedāvātas divas auto komplektācijas - Dynamic ar cietāku piekari un Comfort. Jaunajam sedanam būs pieejami divi benzīna turbodzinēji - 3 litru dzinējs ar 304 z.s.jaudu un 2 litru dzinējis ar 203 z.s.jaudu, kā arī divi dīzeļdzinēji ar 163 un 205 z.s.jaudu.

Kā papildus opcija būs pieejama pilnpiedziņa, kā arī gājēju drošības sistēma.
 

 
Visi komentāri
 
274706. viesis 10.februāris 2010 11:52
0 0 Atbildēt

Radījuši fordu ķīniešu izpildījumā. Tur no īsta zviedru volvo nav ne smakas, tāds pats kā visi modernie dizaina šedevri.

274708. viesis 10.februāris 2010 14:12
0 0 Atbildēt

Nu nepatīk man tas "kosmiskais" dizains. Tiešām, ja paskatās uz kapotu - acīs spiež jau kaut kas no dirižabļa konstrukcijām... Jāsaka, ka pirmais s-80 volviķis bija pēdējais, kurš man vēl patika. Pirms 15 gadiem jūsmoju par veco 740 volviķi, ļoti patika arī 900-tā sērija. Bet šitie jaunie špoki - nu nē. Tas drīzāk ķīniešu gaumei - lai priecājas !

274711. viesis 10.februāris 2010 17:58
0 0 Atbildēt

Kropls auto, mistrojums no šķībo dizaina. Par Volvo to nevar nosaukt jau sen.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti