«Virši-A» būs arī pašapkalpošanās automāti 5

 
24.februāris 2010 15:30

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs a/s „VIRŠI-A” uzsācis attīstības projektu, kura ietvaros daļā no „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijām plānots ieviest pašapkalpošanās norēķinu automātus.

Tajos varēs norēķināties ar „VIRŠI-A” klienta un bankas maksājuma kartēm. Kā norāda kompānijas pārstāvji, jaunā iekārtas programmatūra ir pirmā Latvijā, kas nodrošina divus atsevišķus karšu lasītājus un PIN koda ievades ierīces, tādējādi būtiski uzlabojot šāda veida sistēmu drošību.

Pašapkalpošanās termināļi uzstādīti jau 13 „VIRŠI-A” DUS, bet šobrīd testa režīmā ar bankas izsniegtajām maksājumu kartēm iespējams norēķināties DUS „Gaisma” Aizkrauklē. Līdz šim apkopotie rezultāti liecina, ka sistēma darbojas veiksmīgi un jau tuvākajā laikā arī ar bankas kartēm varēs norēķināties vēl 12 DUS, bet pēc tam pašapkalpošanās sistēma tiks ieviesta arī citās DUS. Vērtējot sistēmas drošību, eksperti norāda, ka kartes dati tiek nodoti izmantojot vienīgi tam paredzētu, sertificētu iekārtu.

<250>Par projektu informē Jānis Riekstiņš, a/s "VIRŠI-A" valdes priekšsēdētājs: "Par šāda pakalpojuma ieviešanu domājam jau agrāk. Ir izdevies veiksmīgi uzstādīt termināļus norēķiniem ar „Degvielas karti”, bet šobrīd svarīgākais ir ieviest un attīstīt iespēju klientiem pašapkalpošanās kasēs norēķināties arī ar bankas maksājumu kartēm."

Šādi automatizētie maksājumi ir ērti klientiem, jo ietaupa viņu laiku, savukārt mums palīdz ekonomēt cilvēkresursus. Jāpiebilst arī, ka norēķinoties ar bankas maksājumu karti šajā terminālī, klients ne tikai ietaupa laiku, bet var iegūt arī atlaidi pirkumam, papildus izmantojot „Impulss karti” vai „Klienta karti”.

Jaunās pašapkalpošanās sistēmas programmatūru, kas ļauj izmantot bankas maksājumu kartes, izstrādājis SIA „Point Transaction Systems”.

Turpina Point Latvijas pārstāvniecības vadītājs Agris Stikāns: „Esam gandarīti, ka varam piedāvāt vienu no drošākajiem elektronisko pakalpojumu risinājumiem DUS „VIRŠI-A” klientiem un tādā veidā veidot pievienoto vērtību klientu servisam. Automatizētie maksājumi arvien vairāk tiek izmantoti daudzos norēķinu pakalpojumos Latvijā, jo tie ekonomē cilvēkresursus, ir viegli lietojami un ar augstu drošības pakāpi."
 

 
Visi komentāri
 
275085. viesis 25.februāris 2010 0:59
0 0 Atbildēt

"Kā norāda kompānijas pārstāvji, jaunā iekārtas programmatūra ir pirmā Latvijā, kas nodrošina divus atsevišķus karšu lasītājus un PIN koda ievades ierīces, tādējādi būtiski uzlabojot šāda veida sistēmu drošību. "

Gribētos zināt, kā gan divas atsevišķas ierīces "būtiski uzlabo drošību"? Man drīzāk liekas, ka neprata (vai bija par dārgu) apvienot sistēmas, lai nav jādomā, kurā spraugā bāzt bankas karti un kurā "Degvielas karti". Nestei gan tas viss darbojas vienā utp iekārtā un nav tur nekādu problēmu ar drošību!

275108. viesis 25.februāris 2010 16:37
0 0 Atbildēt

neesmu redzējis šādus bencīntankus,kur nu vēl... automātus.

cik liela ir viņu tirgus daļa?

275109. viesis 25.februāris 2010 18:58
0 0 Atbildēt

ursim vaig tirgus daļu ne bencinu

virši ir šur tur pa laukiem un lielajām šosejām

bet ziņa nozīmē tik to, ka pa dārgu paliek 24h algot tanti kas paņem pāris piečukus pa nakti

275119. viesis 26.februāris 2010 9:29
0 0 Atbildēt

ursis 41 [?] pirms 17 stundām

neesmu redzējis šādus bencīntankus, kur nu vēl... automātus.

cik liela ir viņu tirgus daļa?

================================

Ceturtais lielaakais "speeleetaajs" Latvijas degvielas mazumtirdznieciibas tirguu - kaadas 30 DUS, pamataa Latgalee un Vidzemee :-)

Nja, saprast vinjus var - DUS uztureeshanas izmaksas aug nenormaali,

jaameklee dajebkaads celjsh kaa uz kaut ko ietaupiit ... Pieljauju, ka arii

citi saaks paariet uz kaadu no Rietumos pienjemtajiem standartiem - tjipa veikals no 08:00 - 20:00, paareejaa laikaa DUS riibina automaatiskaa rezhiimaa. Skat, jau vienu paardeveeju mazaak vajag :-)

275152. viesis 26.februāris 2010 17:55
0 0 Atbildēt

Šodien pamatīgs cenas kritums kopš rīta 0.739, tagad Statoil -2 saņi dīzelim -=0.719, . Statoil 123 pasapkalpošanas stacijā, jauka 0.702 cena dīzelim. Un ja vēl norēķinu -2.5% atlaidi Routexam, tad vislabākā cena LV. Tā turēt! Neste arī nometa, citus neievēroju, nav pa ceļam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti