Iegādājoties «Peugeot» komercauto, pamielojies arī ar hamburgeriem 1

 
5.marts 2010 13:38

Peugeot ir aizsācis akciju, kuras ietvaros visu gadu var saņemt hamburgerus, iegādājoties jaunu, kvalitatīvu Peugeot komercauto.

Dienas līzinga cena ir tikpat liela, kā vienai hamburgera maltītei; iegādājoties automašīnu, saņemsiet arī 5 gadu Driveline garantiju un bezmaksas GPS ierīci.

KW Bruun Baltic pārdošanas un marketinga vadītājs Rasmus Tali apgalvo, ka akcijas mērķis ir pierādīt, ka kvalitatīvai komercautomašīnai nav jābūt dārgai un ka kārtīga automobiļa ikdienas līzinga izdevumi var būt pielīdzināmi siltas sviestmaizes cenai. „Darbdrošība, ekonomiskums un visplašākais modeļu piedāvājums ir nopietns iemesls iegādāties Peugeot komercautomašīnu. Esam izlēmuši jaunas komercautomašīnas iegādi un uzturēšanu padarīt vēl izdevīgāku un vienkāršāku – Peugeot jaunais piedāvājums ietver patiešām daudz automašīnas sniegto priekšrocību par patiesi mazu naudu,“ sacīja Tali. „GPS ierīce ikvienam furgona vadītājam ir neaizstājams palīglīdzeklis, lai atrastu atrašanās vietu un optimālāko ceļu, un ātrās ēdināšanas restorāna dāvanu karte furgona vadītājam ļaus saspringtās dienas laikā ātri un ērti paēst. Tādēļ izlēmām savā akcijā šīs dāvanas ikvienam furgona pircējam pievienot bez maksas,“ piebilda Tali.

Akcijas ietvaros, piemēram, mazākā Peugeot komercautomobiļa Bipper līzinga maksājums ir tikai no 4,2 EUR dienā, Partner maksā 4,9 EUR dienā un Boxer ieradīsies darbā par 7,8 EUR dienā. Neatkarīgi no tā, kādu furgonu pircējs izvēlēsies, Peugeot papildus precei piešķirs bezmaksas GPS ierīci TOMTOM un Hesburger dāvanu karti (125 latu vērtībā). Darījumā ietilpst arī Peugeot unikālā 5 gadu Driveline garantija ar 200 000 km nobraukuma ierobežojumu un Peugeot Assistance 24h auto palīdzības pakalpojums, kas nodrošina tūkstošiem drošu kilometru.

Peugeot komercautomašīnu plašo piedāvājumu veido Bipper, Partner Origin, Partner, Expert un Boxer, šajā klāstā ikviens uzņēmums varēs atrast savām vajadzībām vispiemērotāko komercautomobili.

Informācija par akciju: http://www.peugeot.lv/komercauto/

1810. gadā dibinātais Peugeot ražo satiksmes līdzekļus no velosipēdiem līdz komercautomobiļiem. Uzņēmums ar 10 000 pārstāvniecībām 160 valstīs ir viens no vadošajiem automobiļu ražotājiem pasaulē. 2009. gadā Peugeot pārdeva 1,84 miljonus automobiļu, puse no tiem izdala mazāk nekā 140 g ogļskābās gāzes uz kilometru. KW Bruun ar 50 gadu pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Īslandē, pārdodot apmēram 40 000 Peugeot automobiļu gadā.

 
Visi komentāri
 
275314. viesis 5.marts 2010 20:55
0 0 Atbildēt

Nopērc pežiņu un saņem holesterīnu, ideāli. Manuprāt jau varēja kko veselīgāku piedāvāt, lai gan, kāds auto, tāda dāvana. Bija savulaik jauns pežiņas kabluks, pie 79tk nojuka dzinējs, atzina pa garantijas remontu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO)

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti