Jūrmalā uzsāk darbu «smaidīgie taksometri»

 
26.marts 2010 14:29

Taksometru uzņēmums Smile Taxi, ir atvēris savu pārstāvniecību Jūrmalā. Kūrorta pilsēta tiks izvietota papildus bāze SIA "Smile Taxi Jūrmala".

Tas ļaus Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem saņemt ātrus, kvalitatīvus un nedārgus pakalpojumus no zināmas kompānijas.

Uz doto brīdi, taksometru tirgus Jūrmalā faktiski sastāv no sešām kompānijām. Pie tam uzņēmumu piedāvāto pakalpojumu kvalitāte un maksa ir tāda, ka vairāk kā 70% pasūtījumus apkalpo privātie pārvadātāji. 

Smile Taxi ir nolēmusi izmainīt šo situāciju nodrošināšot kūrorta iedzīvotājiem un viesiem drošu servisu par pieejamu cenu.

Iepriekšējā gadā patērētājiem piedāvātais fiksētais brauciens "Rīgas centrs – Jūrmala par 10Ls", ir nopelnījis klientu augsto pieprasījumu un atzinību. Lai varētu piedāvāt visu taksometra pakalpojumu kompleksu ātrāk un ērtāk, kompānija izvietoja Jūrmalā vairākas bāzes stacijas  un reģistrēja SIA "Smile Taxi Jūrmala". Minētās darbības tika veiktas, lai teritoriāli paplašināt kvalitatīva un nedārga servisa sniegšanu.

"Mūsu veiktais pētījums Jūrmalā, ir atklājis interesantus faktus. Pasūtījumu pamatdaļu apkalpo "privātie izvadātāji", kas strādā savā labā, var teikt "pa melnām". Neskatoties uz šķietamām ērtībām un lētumu, šādam piedāvājumam ir trūkumi. Darba laiks ir atkarīgs no "izvadātāja" garastāvokļa un diennakts apkalpošana nav iespējama. Norēķināšanās veidi ir ierobežoti, netiek pieņemtas banku norēķinu kartes, nav klientu kartes. Brauciena cena nav fiksēta un var mainīties jebkurā brīdi.

Automašīnu vadītāju darbu neviens nekontrolē. Nav GPS raidītāju, klientiem nav drošības garantijas.
Mēs redzam, ka kvalitatīva servisa standarti Jūrmala praktiski netiek izmantoti. Tādam populāram tūrisma centram tas nav pieņemami. Mēs esam nolēmusi kardināli mainīt šo situāciju.  Esmu pārliecināts, ka mūsu „smaids”  ieņems savu  vietu pazīstamā kūrorta vizītkartē," komentēja Aleksejs Ignatjevs, Smile Taxi pārstāvis.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti