Rīgā jau 17.gadu «Jauno satiksmes dalībnieku forums 2010»

 
14.aprīlis 2010 0:00

"Jauno satiksmes dalībnieku forums 2010" Vislatvijas sacensību tūri atklāj Rīgā 15.aprīlī plkst. 13.00 Rīgas Motormuzejā.

<250>Piedalīties aicinātas komandas no Rīgas pilsētas, Babītes, Mārupes, Olaines, Ķekavas, Salaspils, Garkalnes, Ropažu, Mālpils, Siguldas, Inčukalna, Carnikavas, Ādažu, Saulkrastu, Baldones, Krimuldas, Stopiņu un Sējas novadiem.

Aicinām bērnus, kas dzimuši 1998., 1999. vai 2000. gadā veidot komandas (komandā 3 meitenes, 3 zēni), aizpildīt pieteikuma anketu, piedalīties pirmajās šī gada Jauno satiksmes dalībnieku foruma sacensībās jau 15. aprīlī plkst. 13.00 Rīgas Motormuzejā. Pieteikties sacensībām iespējams līdz pat sacensību dienai.

2009. gads Latvijas izlasei Somijā bija ļoti veiksmīgs – 1. vieta starp 22 Eiropas valstu komandām. Šogad Eiropas sacensības norisināsies Skopjē (Maķedonijā).

Veiksmīgai dalībai sacensībās bērniem ne tikai jāprot veikli braukt ar velosipēdu, bet arī jāpārzina sava braucamrīka uzbūve, apkope un kā to salabot, jāpārzina ceļu satiksmes noteikumi un jāprot sniegt pirmā palīdzība cietušajam.

Visu sacensību dalībnieki saņems atbalstītāju sarūpētās piemiņas balvas, uzvarētājus gaida diplomi un stilīgas dāvanas. Jau ceturto gadu sacensības atbalsta O!Karte, kuras zīmola sauklis ir : "Kam ir ko teikt! ", un foruma dalībniekiem noteikti ir kas sakāms! O!Karte ne tikai rūpējas par dāvanām katram foruma dalībniekam, bet arī nodrošina mobilos sakarus. Jauno satiksmes dalībnieku foruma sacensības tiek finansētas no OCTA līdzekļiem, LAMB autoklubs nodrošina iespēju labākajiem piedalīties Eiropas sacensībās Maķedonijā, savukārt "If apdrošināšana" rūpējas par sacensību apdrošināšanu.

„Drošība tie ir apstākļi un situācijas, kad visi – gan lielie, gan mazie – var justies pasargāti un ne no kā nav jābaidās. Drošība ir svarīga lieta labsajūtas, prieka un miera radīšanā. Bet par drošību esam atbildīgi mēs visi un nedrīkstam aizmirst, ka atbildību par bērnu drošību nevaram deleģēt pašiem bērniem, aizmirstot to, ka viņi ir tikai bērni un viņiem ir tiesības daudzas lietas nezināt. Tāpēc If apdrošināšana ar prieku atbalsta Jauno satiksmes dalībnieku forumu un vēl visiem dalībniekiem izbaudīt sacensību garu un apgūt jaunas iemaņas,” norāda If apdrošināšana Pārdošanas daļas vadītāja Dace Ivaska.

Visā Latvijā sacensības notiek no 15. aprīļa līdz 22. maijam.

Par pārējo Latvijas reģionālo sacensību norises laikiem un vietām informāciju var atrast CSDD mājas lapā – www.csdd.lv, sadaļā „Sabiedriskās aktivitātes”. Turpat pieejams arī sacensību nolikums, vērtēšanas kārtība un pieteikuma anketa.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 7

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti