Neste pārdod 1 000 000 litru degvielas BalticMiles dalībniekiem

 
1.jūnijs 2010 9:53

SIA Neste Latvija kopš iestāšanās BalticMiles lojalitātes programmā šī gada februārī pārdevusi 1 000 000 litru degvielas lojalitātes programmas dalībniekiem.

BalticMiles karšu īpašnieki kļuvuši par miljons punktiem bagātāki, jo degvielas uzpilde Neste A24 stacijās sniedz 1 punktu par katru litru.

Ir aprēķināts, ka, braucot ar ekonomisku automašīnu (vidējais degvielas patēriņš 5 l uz 100 km), ar vienu miljonu litru degvielas pietiek, lai apbrauktu zemeslodi 500 reizes. Zemeslodes apkārtmērs pa ekvatoru ir 40 075,02 km.

“Mēs esam priecīgi, ka līdztekus Neste degvielas kartēm, kas ļauj mūsu klientiem ietaupīt uz degvielas uzpildi, kopīgi ar BalticMiles piedāvājam saviem klientiem arī uzkrāt alternatīvo valūtu, ko pēc tam var tērēt visdažādākajos veidos. Esam gandarīti par iesaistīšanos BalticMiles programmā un to, ka tā guvusi tik lielu atsaucību mūsu klientu vidū,” komentē Kristians Hallunds, SIA Neste Latvija ģenerāldirektors.

Neste ir BalticMiles lojalitātes programmas partneris, kas Neste klientiem dod priekšrocību krāt punktus par katru uzpildīto litru, kā arī krāt un tērēt punktus pie citiem programmas partneriem.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas valstu partneruzņēmumu lojalitātes programma. Šobrīd programmā iesaistījušies partneri no banku, telekomunikāciju, viesnīcu, spa, labsajūtas un skaistumkopšanas, degvielas mazumtirdzniecības, izklaides un citām industrijām. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti