«Peugeot» divsimto gadadienu nosvinēja Audru autotrasē

 
11.jūnijs 2010 8:01

Peugeot importētājs KW Bruun Baltic kopā ar klientiem, partneriem un autosporta žurnālistiem Peugeot 200 gadu jubileju svinēja Audru autotrasē.

Turpat varēja izmēģināt gandrīz visus Baltijas valstīs nopērkamos Peugeot modeļus un Urmo Āvas vadībā izbraukt trasi ar jauno sportisko Peugeot RCZ.

 

Turklāt ciemiņi papildus braukšanas priekam varēja iepazīties ar Peugeot vēsturi un nākotni. Uzņēmums, kas reiz savu darbību uzsāka ar kafijas dzirnaviņu un zāģu asmeņu ražošanu, tuvākajos gados tirgū laidīs hibrīda modeli un 100 procentīgu elektromobili, ievērojami samazinot CO2 izmešu līmeni.

 

Saskaņā ar KW Bruun Baltic tirdzniecības un mārketinga vadītāja Rasmusa Tali stāstīto jaunie modeļi var parādīties jau pavisam drīz, piemēram, 2011. gada pavasarī tirgū tiks izlaists luksusa sedans ar konceptauto nosaukumu 5 By Peugeot. „Tas ir Peugeot 407 un 607 pēcnācējs, pavisam 4,86 metrus garš. Automašīnai ir moderns un dinamisks dizains – vienlaicīgi sportisks un elegants. Domāju, ka šis modelis kļūs arī par mūsu jauno un veiksmīgo flagmani,“ piebilda Tali. „Bet pagaidām droši varam lepoties ar Peugeot RCZ, kas savā cenu klasē ir unikāls gan sportiski stilīgā dizaina, gan braukšanas īpašību dēļ. Domāju, ka vislabāk to apliecināja izmēģinājuma brauciens Urmo Āvas vadībā, kas pasākuma dalībniekiem spēja piedāvāt tādu braukšanas pārdzīvojumu, kas viņiem droši vien vēl ilgi saglabāsies atmiņā,“ papildināja Tali.

 

3. un 4. jūnijā notikušajās Peugeot dienās piedalījās apmēram 120 dalībnieku, kas sacentās figūrbraukšanā, kopā ar Urmo Āvu autotrasē izmēģināja jauno Peugeot RCZ un veica testa braucienus, sākot ar Peugeot 107, 207, 308, 308 SW, 308 CC, 3008, RCZ, 407 SW, 5008, Partner Tepee modeļiem un beidzot ar komerciālajiem automobiļiem Bipper, Partner, Expert un Boxer.

Fotogaleriju skatīties šeit »»

 

1810. gadā dibinātais Peugeot ražo transporta līdzekļus, sākot no velosipēdiem līdz komercautomašīnām. Uzņēmumam ir 10 000 pārstāvniecību 160 valstīs, un tas ir viens no vadošajiem autoražotājiem pasaulē. 2009. gadā Peugeot pārdeva 1,84 miljonus transportlīdzekļu, no tiem pusei CO2 izmešu daudzums nepārsniedz 140 g uz kilometru. KW Bruun ar 50 gadu darba pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Īslandē, tas gada laikā pārdod apmēram 40 000 Peugeot transporta vienību.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti