Transporent kļūst par oficiālo Sixt Leasing un Sixt Rent a Car pārstāvi Baltijā

 
9.jūlijs 2010 10:57

Vadošais autoparku vadības pakalpojumu sniedzējs Latvijā Transporent ir ieguvis Sixt zīmola Sixt Leasing un Sixt Rent a Car franšīzes tiesības Baltijas valstīs.

Turpmāk Transporent īstermiņa un ilgtermiņa auto nomas, auto līzinga un autoparku vadības pakalpojumus sniegs ar starptautiskā zīmola Sixt vārdu. Sixt ir viens no vadošajiem mobilitātes pakalpojumu sniedzējiem Eiropā.

Apvienojot Transporent pieredzi vietējā tirgū vairāk nekā septiņu gadu garumā un Sixt starptautiska mēroga zināšanas, ar Sixt Leasing vārdu tiks piedāvāts jauna līmeņa pilna servisa operatīvais auto līzings korporatīvajiem klientiem. Tas apvieno auto līzinga un autoparka vadības pakalpojumus uzņēmumiem. Sixt Leasing pilna servisa operatīvais auto līzings ir individualizēts risinājums, kas nodrošina efektīvu resursu izmantojumu, optimizētas izmaksas un servisu no automašīnu iegādes līdz tās ekspluatācijas beigām. Klientiem tas nozīmē saņemt visus mobilitātes pakalpojumus un citus īpašos risinājumus no viena piegādātāja, paliekot neatkarīgiem no auto ražotājiem un bankām.

Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs: “Esam gandarīti, ka Sixt ir izvēlējies tieši Transporent kā labāko sadarbības partneri Baltijā. Mēs piedāvāsim klientiem labāko produktu tirgū, koncentrējoties uz katra uzņēmumu vajadzībām. Neskatoties uz stagnējošo auto tirgu Latvijā, esam pārliecināti, ka, uzņemoties visas klienta rūpes par automašīnām, tuvāko gadu laikā nostiprināsim savas vadošās pozīcijas Baltijas tirgū.”

Christian P. Rehbein, Sixt starptautiskās attīstības vadītājs: “Baltijas tirgus auto nomas, auto līzinga un autoparka vadības pakalpojumu jomās ir ļoti fragmentēts un atšķirīgs. Ekonomiskā krīze ir viesusi izmaiņas arī šajās jomās – izstumjot vairākus spēlētājus, tirgū palikuši spēcīgākie. Piedāvājot pilna servisa un individualizētus risinājumus, Sixt redz būtiskas attīstības iespējas Baltijas valstīs.”

Sixt Rent a Car nodarbojas ar īstermiņa auto nomu, savukārt Sixt Leasing sniedz mobilitātes konsultācijas, nodrošina ilgtermiņa auto nomu, pilna servisa līzingu un autoparka vadības pakalpojumus. Sixt darbojas pēc starptautiski atzītiem standartiem, precīzi definē pakalpojumu principus un kvalitāti, lai klients varētu sekot izmaksām un efektivitātei.

Zīmola maiņa tika uzsākta šī gada 21.jūnijā un noslēgsies divu mēnešu laikā. Uzņēmuma juridiskais nosaukums saglabāsies SIA Transporent, taču pakalpojumi tiks sniegti ar Sixt zīmola vizuālo identitāti.

Par Sixt

Sixt ir viens no Eiropas vadošajiem auto nomas, auto līzinga un autoparku vadības pakalpojumu sniedzējiem. Kompānija sniedz pilna servisa auto līzingu, autoparku vadības pakalpojumus un konsultācijas autoparku vadībā, piedāvā inovatīvus on-line risinājumus, automašīnu pārdošanu ilgtermiņa nomas beigās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Transporent

Transporent ir pirmais uzņēmums Baltijā, kas uzsāka korporatīvo klientu autoparku vadību. Jau vairāk nekā septiņus gadus Transporent apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu. Transporent pārstāvniecības atrodas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Turpmāk visas Transporent pārstāvniecībās Baltijā darbosies ar starptautiskā zīmola Sixt vārdu.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti