«Peugeot» uzsāk velosipēdu pārdošanu Latvijā 8

 
21.jūlijs 2010 15:28

Peugeot importētājs KW Bruun Baltic informē, ka šajā nedēļā Latvijā tiek uzsākta ilgi gaidītā Peugeot velosipēdu pārdošana.

KW Bruun Baltic pārdošanas un marketinga vadītājs Rasmus Tali apgalvo, ka Latvijas tirgū tas ir ilgi gaidīts jaunums. „Peugeot velosipēdu pasaulē ir vairāk nekā gadsimtu ilga, slavena kvalitatīvu un novatorisku velosipēdu izstrādes un ražošanas vēsture. Arī braukšana ar velosipēdu kā dzīves stils Latvijā kļūst aizvien populārāka. Pārvietošanās ar velosipēdu ir ne tikai veselīga, bet arī vidi saudzējoša, kas vienmēr ir bijusi viena no svarīgākajām Peugeot prioritātēm. Un - nav ko slēpt – vasaras laikā pārvietošanās ar velosipēdu ir diezgan atsvaidzinoša,“ saka Tali.

<250>Latvijā tiks pārdoti pieci no Peugeot velosipēdu modeļiem – Course Tiagra, VTT Urban, Style Gent, Style Lady un Storm Lady. Modeļi būs aplūkojami Peugeot pārstāvniecībā Rīgā, Biķernieku ielā 42. Ja ir vēlēšanās, velosipēdus ar lauvas zīmolu var pasūtīt arī citās Peugeot pārstāvniecībās visā Latvijā.

Peugeot velosipēdus ražo kopš 1882. gada, kad tika izgatavots pirmais velosipēds ar nosaukumu Grand-Bi – tā priekšējā riteņa diametrs bija 1,35 metri, aizmugurējā riteņa diametrs bija 0,4 metri. Kopš tā laika Peugeot ir ražojis ļoti dažādus velosipēdus un ar savām komandām ir piedalījies pat Francijas slavenākajā velobraucienā Tour de France. Peugeot velosipēdiem ir raksturīga augsta kvalitāte, novatoriski risinājumi un izturība. Šobrīd Peugeot velosipēdi tiek ražoti ar viena no lielākā ražotāja Eiropā - CYCLEUROPE - licenci.

 

Papildu informācija par Latvijā pieejamajiem Peugeot velosipēdu modeļiem.

 

 
Visi komentāri
 
278039. viesis 21.jūlijs 2010 20:43
0 0 Atbildēt

Mans dēls pirms gadiem desmit tepat Latvijā,veikalā nopirka Peugeot velosipēdu-vēl joprojām braucams.

278041. viesis 22.jūlijs 2010 10:15
0 0 Atbildēt

Nemot vera cenu ir jautajums cik atri vinu nopi*dos !!! :(

278045. viesis 22.jūlijs 2010 14:24
0 0 Atbildēt

Arī braucu ar 10mit gadus vecu Peugeot Insomnia. Mūsdienām jau galīgi nemoderns, bet gana labi ripo vēl tagad. Norullēti kādi 8000km, mainīts monobloks, kasete, ķēde un bremžu uzlikas. Viss pārējais vēl labi darbojas :)

278052. viesis 23.jūlijs 2010 0:10
0 0 Atbildēt

Es rīt sākšu pirmo reizi Latvijā tirgot Pepsi.

278053. viesis 23.jūlijs 2010 0:11
0 0 Atbildēt

Un cenas tiem lūžņiem ir kosmoss.

278055. viesis 23.jūlijs 2010 1:00
0 0 Atbildēt

Nepiekrītu, ka gluži lūžņi.

Mersiem (auto) cenas jau arī nav kā žiguļiem, vai nē?

278096. viesis 29.jūlijs 2010 18:08
0 0 Atbildēt

Axll, cenas tomer ir pasalitas. Lai gan velo ir labi.

Dzintra 12.jūnijs 2018 12:50
0 0 Atbildēt

Foto redzamais velosipēds ir fantastisks!!! 7 gadus velosezonās lietots diendienā, pagaidām bez remonta, bez jebkādām problēmām! Pabijis arī Itālijas ceļos un neceļos, kaut gan skaitās pilsētas vai piknika velo.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti