Uzsāk jaunā «Kia Sportage» modeļa tirdzniecību Latvijā

 
30.jūlijs 2010 8:42

Jaunais KIA Sportage modelis, kas debitēja šī gada Ženēvas autošovā, sasniedzis Latviju un apskatāms pie KIA oficiālā pārstāvja KIA Automobiles.

Jaunais Sportage modelis ir garāks, zemāks un platāks par iepriekšējo. Automašīnai ievērojami uzlabotas braukšanas īpašības, bet patiecoties lielākai garenbāzei, KIA Sportage nodrošina vairāk vietas cilvēku un kravas pārvadāšanai.

Vizuālais dinamisms Eiropas gaumē

Vācu izcelsmes dizainera Pētera Šreijera vadībā KIA Sportage ieguvusi svaigu, drosmīgu, atlētisku un sportisku dizainu, kam raksturīgs Eiropā tapušu automašīnu lakonisms un stila tīrība. Vienlaikus KIA Sportage virsbūvē sekmīgi apvienotas apvidus auto pircējiem svarīgas iezīmes – dominējoša braukšanas pozīcija un pastiprināta drošības sajūta. Lai gan KIA ir Dienvidkorejas kompānija, jauno Sportage ražo Eiropā, KIA rūpnīcā Žiļinā, Slovākijā.

4 dzinēji, 2 piedziņas un 2 pārnesumkārbas

Jaunajam modelim tiek piedāvāti četru veidu dzinēji - divi benzīna un divi dīzeļa agregāti ar jaudu no 115 līdz 163 zirgspēkiem. Tos iespējams kombinēt ar 6 ātrumu manuālo vai automātisko transmisiju, izvēloties divu vai četru riteņu piedziņu AWD. Pircējiem tiek piedāvāta izvēle no 10 virsbūves krāsām un 7 salona apdares kombinācijām. Automašīnas sākuma cena ir 17 990 eiro. Par šādu cenu varēs iegādāties bāzes modeli, bet vislabāk aprīkotais KIA Sportage modelis ar panorāmas jumtu, ādas salona apdari, "smart key", "start/stop" funkciju un panelī iebūvētu navigācijas iekārtu pie KIA Automobiles maksās 30 190 eiro.

Pieejamas vairāk kā 35 dažādu modifikāciju KIA Sportage

KIA Automobiles valdes loceklis Ilgvars Ļubka pauž gandarījumu par jaunā Sportage modeļa ierašanos Latvijā: "KIA Automobiles tāpat kā KIA Motors Europe novēro lielu pircēju interesi par šo modeli, jo automašīnas dizains, tehniskais izpildījums, cena, zemās apkopju izmaksas, pateicoties 30 000 km apkopju intervālam un unikālā 7 gadu vai 150 000 km rūpnīcas garantija, rada izcilas priekšrocības, salīdzinot ar konkurentiem. Pateicoties KIA importētājam Baltijas valstīs KIA AUTO AS, noliktavā tūlītējai pārdošanai pieejamas 35 dažādu modifikāciju KIA Sportage automašīnas."

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti