Hyundai nokļūst prestižas kvalitātes atskaites reitingu galvgalī 5

 
6.augusts 2010 9:49

Vadošais vācu automašīnu žurnāls „Auto Bild” piešķīris Hyundai pirmo vietu „Auto Bild Qualitätsreport 2010” [Auto Bild 2010. gada kvalitātes atskaitē].

Apsteidzot visus pārējos ražotājus, tajā skaitā savu sāncensi Toyota un tādas slavenas vācu markas kā BMW un Audi, Hyundai ieguva prestižo balvu, balstoties uz uzticamības, ilgtermiņa kvalitātes un klientu apmierinātības kompleksas analīzes.

Ikgadējais „Auto Bild” saraksts vērtē septiņus vienlīdz nozīmīgus pamatkritērijus, ieskaitot atsauksmes, kas saņemtas no 9 000 īpašniekiem, ražotāja garantiju, informāciju par atsauksmi, kā arī datus no vācu Technische Überwachung Verein (TÜV) atskaites, kurā ir ietverti dati no 7,5 miljonu automašīnu apskates.

Balva „Auto Bild Qualitätsreport 2010” ir viena no cienījamākajām kvalitātes atskaitēm šajā nozarē, un tā atspoguļo pūles, ko pieliek Hyundai savas produkcijas, pakalpojumu un klienta atbalsta kvalitātes nepārtrauktai uzlabošanai.

Atzinīgas atsauksmes sekoja citiem ievērojamiem Hyundai pagodinājumiem, kad populārais i30 ieguva pirmo vietu automašīnu žurnāla „Auto Express” šogad Lielbritānijā rīkotajā klientu apmierinātības pētījumā Driver Power. Nesen autoritatīvās patērētāju rokasgrāmatas „Which?” abonenti nosauca i30 par visdrošāko Lielbritānijas vidējā izmēra automašīnu.

Alans Rašforts, Hyundai Motor Europe viceprezidents, teica: „Mums ir ļoti liels gods saņemt tik svarīgu titulu, it īpaši Vācijas konkurētspējīgajā tirgū. Hyundai atkal ir guvis virsroku pār markām, kuras parasti tiek uzskatītas par kvalitātes etalonu.

<250>Kvalitāte ir galvenā Hyundai prioritāte. Ar devīzi „Īstai kvalitātei ir nozīme” mēs esam izstrādājuši biznesa stratēģiju, kas atbilst mūsu mērķim kļūt par klientu apmierinātības līderiem Eiropā līdz 2015. gadam. Inovācijas klientu palīdzības programmās, piemēram, trīskāršās palīdzības piecu gadu programmā (Five Year Triple Care), dod papildu priekšrocības Hyundai automašīnu vadītājiem, un mūsu pastāvīgā interese par kvalitāti nozīmē, ka mūsu automašīnas vienmēr būs labākās savā klasē.”

Hyundai vadošais piedāvājums „Trīskāršās palīdzības piecu gadu programma” šobrīd ir pieejams jaunajiem i30 (2011) un ix35. Komplekts ietver pilnu piecu gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma, piecu gadu tehnisko palīdzību ceļā un piecu gadu automašīnas stāvokļa pārbaudes plānu.
 

 
Visi komentāri
 
278224. viesis 8.augusts 2010 22:51
0 0 Atbildēt

man gan domaat, ka iisti taisna taa veerteeshana tur nesanaak.

no vienas puses, protams, korejieshi censhas, jo vinjiem ir jaapieraada, ka var labus autosus uzbuuveet, no otras puses, gribeetu tomeer teikt, ka tas kas korejieshu auto brauceejam skjiet pilniigi OK, gredzenu paveelnieka brauceejam liks saukt evakuators, raudaaat klausulee, ka vinja aparatus ir kauput.

278235. viesis 10.augusts 2010 8:58
0 0 Atbildēt

nu varbūt vienīgi ******* nepastiepjas un tāpēc jāsauc evakuators, bet citādi nekādas vainas.

278240. viesis 11.augusts 2010 8:20
0 0 Atbildēt

Ja autoss kust, tad viss ok. Diemzhel pedejo gadu dazhaadu ES mastu pavelnieki medz vispar nekusteet. A korejietis kust...

278265. viesis 16.augusts 2010 12:23
0 0 Atbildēt

278224. viesis pirms 1 nedēļas

man gan domaat, ka iisti taisna taa veerteeshana tur nesanaak.

no vienas puses, protams, korejieshi censhas, jo vinjiem ir jaapieraada, ka var labus autosus uzbuuveet, no otras puses, gribeetu tomeer teikt, ka tas kas korejieshu auto brauceejam skjiet pilniigi OK, gredzenu paveelnieka brauceejam liks saukt evakuators, raudaaat klausulee, ka vinja aparatus ir kauput.

-----------------------------------

Nu, vispaar taa veerteeshana pirmaam kaartaam balstaas uz TUV

statistiku, a tur viss notiek peec principa "ir/nav" , bez kaadiem tur

liekas :-) Otrkaart balstiits tiek uz autoservisu statistikas un atskaiteem.

Treshkaart uz pashu auto iipasnieku aptaujaam. Taa ka ...

Un kaa man vienreiz apkaart tramiigi teica viens no "skandistiem" -

ar Hyundai mums probleemu nav, ar micukiem ir krietni vairaak ... :-)

278284. viesis 17.augusts 2010 14:13
0 0 Atbildēt

Tiešām, par hundaju kvalitāti žēloties varētu tikai tie, kas hundaju nav redzējuši vai ar tiem braukuši. Un tādu vēl ir daudz - arī iauto lasītāju vidū.

Manai hundai-sonātei jau arī "piektais" gads aizgāja. Lidz šim vispār nekādu tehnisku problemu nav bijis - nekas arī negrab un nerūsē. Kā daudzi mēdz runāt. TA reizēs arī viss pa nullēm un bez problēmām. Auto kalpo ideali. Sen jau esmu aizmirsis visus vecos servisnieku telefonus un meistaru vārdus - nav vairs tie laki kā kādreiz ar veco e-34 bembi, kurš bija jāremontē reizi trijos mēnešos. Šobrīd ne brīdi neesmu nožēlojis, ka toreiz "treknajos" gados paņēmu pilnīgi jaunu auto, nevis to veco s-80 2001.gada volviķi, kuru biju jau tolaik nolūkojis. Domāju, ka tas volviķis manu budžetu un nervu sistēmu 4 gadu laikā būtu stipri pabojājis.

Nu, atvaļinājums arī ir beidzies, varēšu atkal iesaistīties iauto ikdienas lietās.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti