Rindā pēc jaunā «Volkswagen Touran»

 
18.augusts 2010 8:41

Līdz šim pircējiem bija dota iespēja aplūkot šo Vācijā populārāko daudzfunkcionālo auto vien šā gada aprīlī Leipcigas starptautiskajā automobiļu gadatirgū.

Taču uz šo brīdi ir veikti jau vairāk kā 12 700 šī modeļa pasūtījumi – kas liecina par patiesu uzticību tam.

Touran ir ģimenes automobilis, kas apvieno braukšanas prieku ar daudzpusību un tādēļ kļūst par neapstrīdamu partneri ikdienā. Touran ir arī vadošais modelis drošības un komforta ziņā. Pateicoties īpašam aprīkojumam, piemēram, tālo gaismu regulēšanas palīgsistēmai „Light Assist”, tas uztver pretī un no aizmugures braucošus automobiļus un automātiski pārslēdz tālās gaismas uz tuvajām gaismām. Parkošanās palīgsistēma „Park Assist” automātiski kontrolē automobiļa novietošanu stāvvietā paralēli vai perpendikulāri ietvei.

Diez vai ir vēl kāds auto, kas būtu tikpat daudzpusīgs kā Touran – šis piecu līdz septiņu sēdvietu automobilis vienmēr ir labākā izvēle – braucot uz skolu vai lielveikalu, uz futbola treniņu vai dodoties brīvdienās. Tā virsbūve ir sportiska un moderna, biksenona priekšējie lukturi ir aprīkoti ar dinamiskām līkumu gaismām, bet dalītie aizmugurējie lukturi eleganti papildina jaunā Touran izsmalcināto izskatu. Šīs paaudzes modeļu salonā tiek izmantoti jauni materiāli, mērinstrumenti, apdare un vadības pogas. Tā elektriski nobīdāmā panorāmas jumta lūka sniegs lielisku braukšanas pieredzi bērniem aizmugurējā sēdekļu rindā.

Padomāts ir arī par apkārtējo vidi – pateicoties samazinātam dzinēja izmēram, viscaur novatoriskām tehnoloģijām un labākai aerodinamikai, jaunais Touran ir par 27% ekonomiskāks. Pirmo reizi Volkswagen 1,6 litru TDI dzinējs ar BlueMotion tehnoloģiju pārkāpj 5 litru atzīmi – 4,6 litri degvielas uz 100 kilometriem ir labākais veiktspējas rādītājs šajā klasē.

Jaunais Touran būs pieejams tirdzniecībā šī gada rudenī, cena sākot no 20367EUR.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 9

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti