Jauns konkurss jauniešiem «VeloeXperts» 1

 
20.augusts 2010 0:01

Vasaras brīvdienas strauji tuvojas beigām, bet tas savukārt nozīmē, ka jau pavisam drīz jaunieši atkal satiks savus skolas biedrus, dalīsies vasaras iespaidos un, protams, cītīgi mācīsies.

Daudzi uz skolu atkal brauks ar velosipēdu vai dosies izbraucienos pēc tās beigām. Lai arī tas ir pirmais transportlīdzeklis, kas jauniešiem sniedz pārvietošanās brīvību un ātrumu, tomēr noteikti jāatceras, ka velosipēdisti ir starp visneaizsargātākajiem satiksmes dalībniekiem.

Lai pārvietošanās ar velosipēdu būtu ne tikai aizraujošs, bet arī drošs notikums, aicinām piedalīties konkursā „VeloeXperts 2010”, kur:

  • 10 līdz 14 gadus veci jaunieši varēs iesaistīties aizraujošā spēlē, kas palīdzēs iegaumēt nepieciešamās zināšanas par ceļu satiksmes drošību;
  • Jauniešu novērojumi uz ielas un ceļa tiks demonstrēti televīzijā;
  • Labākie saņems balvas!

Konkurss sāksies 23. augustā un norisināsies līdz septembra beigām. Pieteikties konkursam var jebkurā tā norises brīdī interneta mājas lapā – www.veloeksperts.lv, kur arī varēs uzzināt visu nepieciešamo informāciju.

Konkursa uzdevumi būs pieejami internetā, un tos varēs risināt gan skolā gan mājās. Uz konkursa jautājumiem atbildēt varēs pakāpeniski – ja kāds jautājums būs neskaidrs, darbu varēs pārtraukt un atsākt, kad pareizā atbilde būs noskaidrota.

Atbildi uz visiem jautājumiem un kļūsti par īstu VeloeXpertu!

 
Visi komentāri
 
278361. viesis 21.augusts 2010 0:55
0 0 Atbildēt

Lapa neeksistē :D

Diez kopš kura laika latviešu valodā ieviests x burtelis...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti