Sarūsējušu emblēmu dēļ «Bentley» atsauc automobiļus 1

 
22.septembris 2010 11:29

Britu autoražotājs Bentley ir spiests atsaukt Arnage, Azure un Brooklands automobiļus.

Par atsaukuma iemeslu kļuva emblēma "B" burta veidā, kas tiek uzstādīta uz motora pārsega malas, teikts ASV Nacionālās ceļu satiksmes drošības administrācijas ziņojumā.

Saskaņā ar gājēju drošības prasībām avārijas gadījumā Bentley automobiļu emblēma ar speciāla mehānisma palīdzību tiek paslēpta īpašā motora pārsega nišā. Šis mehānisms darbojas arī gadījumā, ja kāds mēģina šo emblēmu noraut.

Atsaucamajos automobiļos šis mehānisms ir pakļauts korozijai, kas var traucēt emblēmas ievietošanu nišā, līdz ar to radot nopietnas traumas gājējiem.

Kopumā atsaukti tiks 596 Bentley Arnage, Azure un Brooklands automobiļi, kas ražoti laika posmā no 2007. līdz 2009.gadam. Atklātais defekts servisa centros tiks nomainīts bez maksas.

Pēdējo reizi Bentley atsauca savus automobiļus pirms gada, kad tika novērsti aizmugurējo sēdekļu drošības jostu slēdžu defekti.


 

 
Visi komentāri
 
278952. viesis 22.septembris 2010 23:23
0 0 Atbildēt

virsrakstam pilniigi nekaada sakara ar zinju..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti